i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:16, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:43, 23-03-2004 
partiarc

Azé' valami kimaradt abból az összehasonlításból, hamár mindenképp össze kell hasonlítgatnunk: szóval ez a Paul nevű "kis senki" indította útjára az egyik (sőt!) első breakbeat night-ot londonban, ami azóta is fut. Freq Nasty is nagyjából ott játszogatott a kezdetekben... Lehet, hogy még Paul lemeztáskáját is cipelte anno.
Emellett ennek a Paulnak van egy kiadója, a Fat! Records, asszem már a 17. single-nél járnak, plusz 2 cd, közte a breakspoll győztes új Friendly album. Mi is van még? Ja, a saját stílus... Döntse el mindenki maga.... ;) (Paul 'Fatboy Slim' Arnold... if you know what i mean...) Ja, meg szintén ő az egyik alapítója a Certificate 18-nek... hja...

Egyébként meg senkinek semmi baja Freq Nastyvel, sőt, nagyon szeretjük őt!
Azt nem szeretjük, hogy vannak olyanok, akik azért hívják meg őt egy évben többször, mert tisztában vannak vele, hogy az ő nevével mennyi pénzt lehet kihúzni az emberek zsebéből. ...and that's what disgusting. (Laki, do you hear me?!)
Plusz még, szerintem azon vitatkozni, hogy ki játszik jobb szetteket, teljesen felesleges, mert ez ugye tök szubjektív. Nekem Paul eddig mind a 4 alkalommal nagyon bejött, de tény, hogy a mostani volt a legsújtóbb. Még sok ilyet!
Rock and roll!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:41, 24-03-2004 
partiarc

Azért ennyi szubjektivitást engedjetek meg: nekem Freq Nasty szerzői albuma speciel abszólut nem tetszik. Ennyi.
Ettől függetlenül tavaly szigeten remekül szórakoztam a cinetrip sátorban, az utolsó éjszaka.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:42, 24-03-2004 
MidLow wrote:
pfff ezexerint lehúztál egy bulit, egy másiknak a másiknak a fényében, és a legjobb hogy az egyiken se voltál ott..
:loll:

sztem olvasd at meg1x ;>

Post subject:
PostPosted: 03:06, 24-03-2004 
original nuttah

FreakScene wrote:
Egyébként meg senkinek semmi baja Freq Nastyvel, sőt, nagyon szeretjük őt!
Azt nem szeretjük, hogy vannak olyanok, akik azért hívják meg őt egy évben többször, mert tisztában vannak vele, hogy az ő nevével mennyi pénzt lehet kihúzni az emberek zsebéből. ...and that's what disgusting.

ezzel kb. azt akarod mondani, hogy egy dj-nek gyakorlatilag egy évben csak egyszer van aktualitása...? én voltam az utóbbi két freq nasty bulin, és mindkettőn jól szórakoztam. lehet, hogy ugyanazokat a lemezeket játszotta, de neki az a dolga, hogy a nép jókedvéről gondoskodjon... mindenki táncolt, nyereséges volt a buláj (valszeg, nem tudom), miért ne hívnák el mégegyszer? nem hiszem, hogy pénzkihúzás lenne az, hogy olyanvalakit hívnak el, aki tutira hozza, amit várnak tőle...

(paul arnold meg sajna így járt. nem lehet minden party teltházas egy ilyen zsúfolt időszakban... erről sem ő, sem pedig a freq nasty nem tehet...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:18, 24-03-2004 
partiarc

el wrote:
ezzel kb. azt akarod mondani, hogy egy dj-nek gyakorlatilag egy évben csak egyszer van aktualitása...? én voltam az utóbbi két freq nasty bulin, és mindkettőn jól szórakoztam. lehet, hogy ugyanazokat a lemezeket játszotta, de neki az a dolga, hogy a nép jókedvéről gondoskodjon... mindenki táncolt, nyereséges volt a buláj (valszeg, nem tudom), miért ne hívnák el mégegyszer? nem hiszem, hogy pénzkihúzás lenne az, hogy olyanvalakit hívnak el, aki tutira hozza, amit várnak tőle...

(paul arnold meg sajna így járt. nem lehet minden party teltházas egy ilyen zsúfolt időszakban... erről sem ő, sem pedig a freq nasty nem tehet...)

Amint látjuk, vannak, akiknek egy évben többször is van aktualitása.
Ugyanazokkal a lemezekkel, ugyanannyi pénzért.
De hagyjuk már ezt egyébként, tényleg nem Freq-kel van bajom, na.
A bajom azzal van, hogy ugyanakkor Paul Arnoldra sz*rt mindenki magasról, nagyjából. Dehát nem baj ez tulajdonképpen, Freq Nasty jöhet bármikor, kell a népnek, ugyebár, de ki kiváncsi egy 3 órás Paul Arnold szettre? 30-40 ember. Szomorú... Na, ebből elég, jön még Freq is, meg jön még remélem Paul is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:24, 24-03-2004 
Quote:
nem hiszem, hogy pénzkihúzás lenne az, hogy olyanvalakit hívnak el, aki tutira hozza, amit várnak tőle...

Es mi lesz akkor, ha azok a szervezok, akik nem tutira mennek beunjak a veszteseges bulikat es elkezdik ok is a tuti neveket hivni. Akkor lesz egy evben minimum 12 freq buli, de mas nem is? Nekem csak az erthetetlen, hogy december ota minden chew the fat elott megy a picsogas, hogy miert nem jon P.Arnold. Amikor meg itt van, akkor ugye...

Post subject:
PostPosted: 11:28, 24-03-2004 
droid

gyerekek.... :hah: :hah: :hah:

SiRe :arrow: ott a pont....az 1ik. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:15, 24-03-2004 
ujonc

Ugyanígy jártunk Bergivel,mikor elhoztuk Bassface-t...Egy 800 férőhelyes pécsi klubba,ahol kb ha 150-en jelentek meg.
Mi is úgy gondoltuk,hogy kevés lesz a hely,mer előtte levő honapba PalotaiCadikZeek-kel teltházat csináltunk.
DE! A lényeg hogy az a kevés ember köztük Sasha (vagy Sascha,ez vita téma vágom :wink: )jól érezte magát...
És ja,szomorú hogy itt is egy hasonló példa.Vitázni meg teljesen felesleges,egy dolgot lehet csinálni,nyelni egy nagyot azt cső :cross:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:34, 25-03-2004 
original nuttah

SiRe wrote:
Quote:
nem hiszem, hogy pénzkihúzás lenne az, hogy olyanvalakit hívnak el, aki tutira hozza, amit várnak tőle...

Es mi lesz akkor, ha azok a szervezok, akik nem tutira mennek beunjak a veszteseges bulikat es elkezdik ok is a tuti neveket hivni. Akkor lesz egy evben minimum 12 freq buli, de mas nem is?

hehe, ez télleg csak fikció, te is tudod. csak arra próbáltam volna kilyukadni, hogy nem feltétlenül a közönség a hibás a kislétszámú buli miatt... valahogy biztos rá lehet venni a népeket, hogy megjelenjenek a partyn... :wink:

de ez már tényleg csak okoskodás... :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:29, 26-03-2004 
droid

ki a hibás, ha nem a közönség, ha egy "3 órás paul arnold set csak 30 - 40 embert mozgat"? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:35, 26-03-2004 
partiarc

el wrote:
valahogy biztos rá lehet venni a népeket, hogy megjelenjenek a partyn...

Mondjuk ha az van a flyeren, hogy Freq Nasty (nagyon rajta vagyok ezen a tripen...). ;)
..ziaaah.. is right...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:39, 26-03-2004 
tapir

freak ur
igaza van asszem, de most...mar kerem kapcsojja ki! :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours [ DST ]