hagyma wrote:
ááááhh. Jake -től én nem ezt vártam. szerintem nagyon fos számokat nyomott.
Szerintem meg teljesen jó volt, sőt annál is jobb, mint amire előzőleg számítottam (Jake ugyanis nem igazi dj, de mégis volt szerintem íve a dolognak, és amikor kellett, még keverni is tudott).
hagyma wrote:
A Hipnosis viszont iszonyat-állat volt. Nem tudjatok honnan lehet letölteni tőlünk zenéket?
Itt talalsz fel perces reszleteket, egyébként pedig sztem a Deepben meg lehet venni a cd-t.
hagyma wrote:
Sajna Shurikenig nem maradtam. miket nyomott?
Ja és Keyser!!!
A mixed végén mien számokat nyomtál? Azok a nagyon gyors zúzós nu-jazzek, azok mik voltak? kb az utsó 6-8 szám.
nagyon kíváncsi vagyok rá, nagyon jók voltak.
[url][/url]
Gábor játszott hiphopot, funkot és kis jazzt is, de a végén a szemét hangmérnök a szám közepénél húzta le (mi kérünk elnézést azoktól, akik még ott voltak).
Amiket én játszottam a vége felé, az nem mindegyik volt új, pl. játszottam a nemsokára a JCR kiadónál megjelenő 60-as évekbeli jazz válogatásról, két számot az egyik mostani nagy kedvencemtől, a The Five Corners Quintettől (finnek, részben a Nuspirit Helsinki tagjaiból álló együttes), illetve legutoljára a japán Sleepwalker együttestől (+10-en, azért volt igazán pörgős

).