zacc. akkor asszem en lennek a masodik, akinek annyira nem jott be ez az este. feltehetoen kozrejatszik az is, hogy kisse bebuntettem a fizikumomat a delutan folyaman nemi bringazassal, de ez persze az en bajom, meg amugy is total szubjektiv az egesz. zene: a magasak tenyleg becsengettek, amugy meg valahogy nem ereztem az ivet, kisse szetesettnek tunt az egesz. eszerveket ne varjatok, ez csak olyan zsigeri beutes. a ruhatar derekas volt, igy is keszultem, zsakos frodohoz nem volt kedvem. a tomeg az megvolt, sok joember kis helyen is... azonban a joemberek valahogy kevesebben voltak a kelletenel. harmatos szemekkel gondolok a regebbi idokre, amikor ha megloktek, radleptek bocsanatot kertek, osszemosolyogtunk, es latszott, hogy mindenki vagja, hogy mirol is szol ez az egesz. remelem nem lesz tendencia, de ugy tunik, egyre tobb eros ember latogatja a bulikat, es iszonyat dolgokat muvelnek. bal elol volt egy arc, neki az okozott oromet, hogy hatrafele valtott konyokkel verte le a vesemet. na jo, mondom, sokan vagyunk, arrebbmegyek kisse. de jon o is, megint arrebb, de meg mindig csepel. aztan meguntam es hatramentem. aztan meg ott vannak azok, akik mint a tank, korra nemre vallasi felekezetre valo tekintet nelkul gazolnak at a tomegen. miert nem tudnak az ilyenek a bankba menni, az eklubba vagy meg inkabb a lepedore?? a teljes igazsaghoz hozzatartozik, hogy mar buliba menet az utolso 6os buszon megkaptam az alaphangot, folszallt egy rakas csatak reszeg kotta allat, amortizaltak a buszt rendesen, aztan amikor szalltam le, az egyik siman lekocsogozott. szerencsere kibirtam, hogy nem kerdezek vissza, ugyhogy csak elnezoen ramosolyogtam, mint a tanito bacsi a nagyon huJe pistikere. a sorlocsolashoz meg annyit, hogy szvsz kocsog dolog poharral bemenni a tomegbe, mert ugyis kilokik az ember kezebol a tancolo nepek. na mendegy, kinyafogtam magam, remelem a fentiekhez hasonlo epizodok elkerulnek a jovoben, mert asszem egesz priman elvagyok nelkuluk is.
beke.
ps: a v.a.g.j.a az csunya szo, vagy mi???

http://www.praire-chicken.com