torrente wrote:
Jó reggelt mindenkinek!
Úgy nézem én vagyok az egyedüli ember idáig akinek nem jött be ez a buli de nekem tényleg ez a véleményem. D-Bridge-től is mindenre számítottam csak erre nem. Egész végig ott bújta a lemezeit, a tömeg reakcióira fittyet hányva(sok más dj-vel ellentétben). Párszor fölnézett és vigyorgott egyet, mint aki azt gondolja magáról, hogy ő Isten és nála jobb dj még nem járt Magyarországon, utána pedig tovább rakosgatta a lemezeit mint aki egy studióba zenél és nem egy ezres tömeg előtt. Nagyon remélem, hogy D-Bridge úrral egyhamar nem fogok találkozni Magyarországon. Hát nagyon röviden ez a véleményem a buliról, biztos voltak olyanok is akik nagyon jól érezték magukat de találkoztam sok olyannal akiknek úgyanez a véleményük.
p.s. lökdösödésben tényleg nem volt hiány a többi bulikhoz képest és azt nem értem, hogy ha teljesen kész vagy akkor miért kell egy korsó sörrel táncolni ott ahol a legtöbb ember áll, úgy, hogy melletted mindenki csupa sör legyen!?
remélem, hogy ennél csak jobb buli lesznek a jövőben!!!
Respeect & peace mindenkinek !!!!
Komolyan mondom nagyon vártam ezt a napot!
Ide látogatott "mindannyiunk egyik D&B istene"
De sajnos nekem is csalódnom kellet!:(
Eltekintve attól hogy a színpadon folyamatosan 4-5 ember rajozott, (volt egy arc aki konkrétan a színpadon táncolt végig:), hogy sokan voltak és néha a magas leszakitotta az agymat, úgy láttam jó buli volt!Jól érezték magukat az emberek, csak hiányzott az a + amit egy ilyen kaliberü "sztártól" elvártunk!
Nem tudom ti hogy vagytok vele?én pl. a cdről való játszást nem kultiválom, már csak illuzió miatt is!Jó persze vannak kivételek amikor nincs idő kikarcolni egy lemezt, de komolyan, ez max. itthon legyen probléma!Nekem nem lett volna arcom elhozni 20 lemezt és a set 80%-át cdről játszani!!
Mindezek elenére volt néhány kiemelkedő zene és lány a buliban!