Zolii81 wrote:
Palotai tényleg nagyon jó DJ (már amikor nem hullafáradtan érkezik a mindennapi hakniból), de az ő gázsija szerintem 100eFT alatt nem úszható meg. A név biztosan sok embert vonzana, de sztem kisebb neveket is érdemes lenne lehozni: a Longman & Bratwa páros is jáccik breaket ha szépen kérik őket!
Dnb-ben a hazai szervezőbrigádok dj tagjai jöhetnének szóba szerintem elöször: SP&Scynetic, Axel(bár ő xarul kever, sztem), Skeam, MidLow, a debreceniek (Octo, Tözke stb.), Acryl, Negro (ő is jáccik mindenfélét), Chris.su & SKC (nekik lehet felment a gázsijuk a produceri elismertség okán), Bal, Safair, Stealth, Sizenine, Ozon, valamint Cadik & Palotai (régen hallottam már őket b2b-ezni).
Rengeteg fiatal tehetséges dj is van, ha esetleg nincs erre túl sok pénz: Szegedről Suzukisamurai, Kecskemétről Reza (az ö stilusával sem vagyok teljesen kibékülve:)) & C, Mentalien (Jászberényből-földim:) Liquid Funk), Zenit (Soltvadkert), Migu (töréspont rádió, ha Dylenes földbedöngölést akartok akkor őt kell választani:)), Zoom (Nanoboogie-RadioCafé), Ib (ipc-szintén Liquid)...stb.
Tudnék még rengeteg nevet, de úgy sem rajtam múlik, ha lenne lóvém én magam hoznám el öket, de az élet nem ennyire szép!
Csőkullancs
Még toldanék pár breakbeat DJ-t a listához: Marvin & TB Gon (ők most nagyon kapósak), Naga & Kevin (éljen, éljen), Ludmilla, Beta, Vida G...
Erkát meg nagy szeretettel várjuk!!!