Tomanek wrote:
Ez egyébként már du-n megkeződik?
te, ugy tudom nem. kicsit kaotikus ez az egesz szervezes... ugy emlekszem este 11-tol 02-ig lehet jatszani vagy valahogy igy es azota sosoval is bovult a harmasfogat. amugy ez valami extra, amit a mediagyarosok csinalnak, elotte a varos szervezeseben lesz sok program.
ugyanez a csapat tegnap: odamentunk jatszani a mediagyarba es mondtak, hogy itt a vetites a lenyeg, nem a zene. odatettek ket 16 cm-es membranu Genelec STUDIO monitort egy 1000 nm-es udvarra. 21h-01h-bol az lett, hogy 22h utan elokerultek a kellekek (asztal, lemezjatszo, es a mellesleg tolunk berelt csontig poros kevero es cdj, amit 2 napja elfelejtenek visszahozni)
ennek oromere elkezdtunk jatszani bass nelkul, mert levaltott az aktiv monitor. a hangfal elott beszelgetni lehetett... meg szerencse (?) hogy 15 ember jott el. es annak ellenere, hogy a vetites volt a lenyeg, pont az nem volt 23h-ig. utana netrol letoltott capoiera, wushu es nemtom milyen videok inditgatva egy darab media playerbol. jo es eredeti vizual. tenyleg ezert hirdettek meg az egeszet? ejfel elott vege is lett, mivel addigra mindenki elment. mi is. nagy kar, hogy mindenki ossze-vissza szervez es nem kepesek egy ilyen esemenyt 5 honap alatt kb. tizen vegiggondolni es utana kivitelezni. a muveszeti resze is kicsit furcsa, dehat en nem vagyok muvesz, azt nem erthetem. az egyetlen ereny, hogy el tudtak kerni a gyarat es megcsinaltak a kiallitast. a reszletek viszont khm. kisse nincsenek atgondolva.
remelem az fpt jobb lesz... bocs a kirohanasert...