i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:39, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 71 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Marcel - Gamblers' Delight (Cookin Records)
PostPosted: 19:14, 27-04-2004 
crate soul brothers

A Good Looking Records site-ján már lehet kapni Marcel új albumát, egyelőre white labelként. Ezt írják ott róla:

"Marcel brings his 3rd long player to GLO and steps out to take the the limelight on Cookin' Records.

Marcel has been heard across various labels across the last few years including, Earth, Nuphonic and Cookin' and received plays from the likes of DJ Scruff, LTJ Bukem, Gilles Peterson and Ashley Beedle to name a few.

He crosses through all sorts of styles keeping that fat element throughout, purely his own. With appearances from the likes of Sena, MC Conrad, Cee Rock The Fury and Sena this album this album has some big tunes that wont be forgotten.

On white label promo copy now for people worldwide."

A1. Gamblers Delight
A2. Change colours again feat. Sena
A3. Man meeting Girl feat. Sena
B1. I like to tell ya thingz feat. Mc Conrad
B2. Lovesick no.1 (featuring Henriett)
C1. Menthol Lights
C2. Solitudo 3
D1. Cash
D2. Emotio
E1. Higher (Mi amor)
E2. Jealous
F1. Voyeur of Life
F2. This Is Deep

Azt hiszem, hogy az én számból minden dicsérő szó marketing dumaként hangzana, úgyhogy csak annyit mondanék, hogy érdemes a Marcel live act-eket (a tervek szerint nyáron játszik néhány nagyobb hazai fesztiválon), illetve Palotai és a mi szettjeinket figyelni, ha el akartok csípni néhány új számot, vagy a már elkészült Groove Armada, Quantic és At Jazz remixeket. Lemez beharangozó maxi nyáron, album megjelenés szeptember végén.
:jacko:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:19, 27-04-2004 
crate soul brothers

Még több angol szöveg az új Marcel albumról

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:43, 27-04-2004 
ujonc

kar, hogy csak szeptemberben.....
de a lenyeg: :taps: cheers Marcel!!
azert ez egy eleg jo dolog, bar a zeneket meg nem hallottam de ha a szoveg fele igaz mar akkor kijar a respect!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:51, 27-04-2004 
droid

Hmmm, kicsit nagy a távolság a fehér címke -> maxi -> cd album megjelenések közt! De nyilván tudja a label mit csinál..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:43, 27-04-2004 
jazz turbulence

dj scruff, sena es sena..

muhaha a glo-ra is raferne egy uj piaros..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:50, 27-04-2004 
droid

suhaid wrote:
dj scruff, sena es sena..

muhaha a glo-ra is raferne egy uj piaros..

Nézd inkább a linket, amit Keyser küldött előbb! Azt még én írtam, azért garanciát vállalok! :wink:

de egyébként komolyan: azért bocsássuk meg nekik ezt a kis elírást! vagyis eltekinthetünk tőle, ha mondasz még egy magyar producert, akinek a cuccait olyan arcok játszák valóban mint Scruff, Beedle, G. Petterson, Groove Armada...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:05, 27-04-2004 
pokemon

2 keyser:

Még régen volt egy hír az IPC-n, hogy Marcel Q-Tippel készít közös számot. Nem tudod, lett ebből valami?

Visszakerestem ahírarchívumban:

"Marcel szeptemberben befejezte legújabb albumának felvételeit, amely 2003. februárjában jelenik majd meg a Good Looking Records Cookin' labelének gondozásában. Az egyenlőre cím nélküli, főként a hip-hop irányába mozduló albumon közreműködik többek közt MC Conrad és az egykori Tribe Called Quest tag Q-Tip is. Szintén még ez év végére várható egy Good Looking-os remix-album is, amelyen a kiadó mai művészeinek átdolgozásában lesznek hozzáférhetőek az egykori kiemelkedő számok. A magyar producer LTJ Bukem legendás 'Demon's Theme'-jének remixével fog szerepelni az albumon.
Persze Marcel jazzes alteregoja sem pihen, hiszen Carmel néven készített számait augusztusban a Fluid Ounce végre cd-n is hozzáférhetővé tette az Unmeasured c. válogatásalbumon, amelyet az USA-ban a Ubiquity Records jelentetett meg. A legfrissebb Carmel anyag pedig a Tru Thoughts-ot erősítő Quantic: Off the beatc track-jének remixe, melyet máris előszeretettel játszanak a dj-k Európa-szerte.
A stúdiózás mellett az élő fellépések sem maradnak el, december 6-án az egyik legkiemelkedőbb francia fesztiválon, a Transmusicales 2002-n fog játszani, míg egy hétre rá Londonban a The End klubban a kiadó-főnök LTJ Bukem vendégeként prezentálja majd live act-jét.
2002.10.13"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:14, 27-04-2004 
droid

Tanny-D. aka Toasty Todd wrote:
2 keyser:

Még régen volt egy hír az IPC-n, hogy Marcel Q-Tippel készít közös számot. Nem tudod, lett ebből valami?

Ezt még mondom én :lol: : Voltak mindenféle próbálkozások, kész zenével, mintázással, de aztán sajnos elhalt a dolog... (főként kiadói/anyagi dolgokon)

Egyébként a szám végül MC Conrad-dal lett befejezbe, rajta is lesz az albumon I like to tell ya thingz címmel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:46, 27-04-2004 
cop.underground.hu

keyser, nalam a kiseron julius 26-ot irnak megjelenesre. amugy remek lemez, gratz :!: nalam is azt hiszem egy par honapra allando helyet berelt a taskamban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:05, 27-04-2004 

tavaly nyáron volt szerencsém a live acthez, és igencsak élveztem, úgyhogy remélem összejönnek az idei tervek is.
a Good Lookintól meg szép hogy ennyire nyomja Senat is :) 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:15, 28-04-2004 
crate soul brothers

c0p wrote:
keyser, nalam a kiseron julius 26-ot irnak megjelenesre. amugy remek lemez, gratz :!: nalam is azt hiszem egy par honapra allando helyet berelt a taskamban.

Igen, sajnos újabb két hónappal el lett csúsztatva a megjelenés, de most már majdnem minden készen van, úgyhogy remélhetőleg végre tényleg megjelenik (a csúszásba egy kicsit bejátszott az is, h mint a mellékelt ábra is mutatja, Marcel két hónapja menedzsert váltott, de főleg az, h a Good Looking malmai nagyon lassan őrölnek. Mindenesetre ez már szinte semmi ahhoz képest, hogy mint ahogy a bemásolt hír is szólt, már 2003 márciusában meg kellett volna jelennie az albumnak).

Azóta már készülnek az új számok is, és rengeteg ötlet van arra is, h kik fícsöringeljenek legközelebb, de ez még nagyon korai, először jelenjen meg végre az album.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:23, 28-04-2004 
crate soul brothers

Ahmadzai wrote:
de egyébként komolyan: azért bocsássuk meg nekik ezt a kis elírást! vagyis eltekinthetünk tőle, ha mondasz még egy magyar producert, akinek a cuccait olyan arcok játszák valóban mint Scruff, Beedle, G. Petterson, Groove Armada...

Csak a rend kedvéért: DJ Shuriken, Yonderboi, Erik Sumo... 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:16, 28-04-2004 
metalhead

en is kivancsian varom, az elso kettot nagyonnagyon szeretem.
nem kell mellebeszelni szerintem, a srac egy ostehetseg.
hallatszik a zeneken hogy mennyire gondozta oket.
hajra!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:53, 28-04-2004 
chi recordings

keyser wrote:
Ahmadzai wrote:
ha mondasz még egy magyar producert, akinek a cuccait olyan arcok játszák valóban mint Scruff, Beedle, G. Petterson, Groove Armada...

minden kötekedést mellőzve (full respect Marcel), pl Mr.Scruff Modul-t is jatszott anno (Cup Of Chi 2)...
a listahoz meg odairnam Laurent Garniert, az Orbital-t, Freeland-t, Tipper-t, Plump DJs-t, Hybrid-t, FreQ Nasty, Sasha, Digweed, etc... es itt nem csak reszrehajlos listat tudnek irni, hanem fuggetlen arcokat is sorolhatnank. mert azert mostmar ez itthon sem olyan nagy dolog... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:59, 28-04-2004 
piper

Kevin wrote:
keyser wrote:
Ahmadzai wrote:
ha mondasz még egy magyar producert, akinek a cuccait olyan arcok játszák valóban mint Scruff, Beedle, G. Petterson, Groove Armada...

minden kötekedést mellőzve (full respect Marcel), pl Mr.Scruff Modul-t is jatszott anno (Cup Of Chi 2)...
a listahoz meg odairnam Laurent Garniert, az Orbital-t, Freeland-t, Tipper-t, Plump DJs-t, Hybrid-t, FreQ Nasty, Sasha, Digweed, etc... es itt nem csak reszrehajlos listat tudnek irni, hanem fuggetlen arcokat is sorolhatnank. mert azert mostmar ez itthon sem olyan nagy dolog... :)

Így van! Kevin leírta azt amit én is szerettem volna. Sztem is össz egészében kellene figyelni az ilyen jellegű dolgokat.
Houseban ott van pl.: Andro, Snake, Mannel
Dbéz-ben meg mégtöbben.
A breakbeatről fentebb már leírták. Szal lassan mindne területről beindulnak az arcok. (Komoly dolgokkal szerencsére)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:09, 30-04-2004 
metalhead

ha igy haladunk, eljon az az ido, mikor az angolok fogjak mutogatni egymasnak> nezd mar, te jo eg, a magyarok jatsszak a zenemet!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:18, 30-04-2004 
piper

implant wrote:
ha igy haladunk, eljon az az ido, mikor az angolok fogjak mutogatni egymasnak> nezd mar, te jo eg, a magyarok jatsszak a zenemet!

Az lenne a poén :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:25, 01-05-2004 
ujonc

marcel vegre megkaphatna a normalis elismerest itthon is.

(semmi bajom ifj fogarasival, de az a wan2 cimlap legutobb azert eros volt, plane ugy, hogy 4 eve nem jelent meg semmi)

de sebaj, miutan megjelenik a lemez, megtortenik egy-ket komolyabb dolog aztan mindenki fia lesz marcel is, persze majd jon a duma, hogy mi mindig is tudtuk....

big up a tagnak.
minden elismeresem az ove.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:29, 01-05-2004 
metalhead

A szajambol vette ki a szot kollega. Valamelyik interjuban mondta, hogy hallotta a zeneit tobbszor az egyik magyar tv-ben, alafesteskent, de penzt nem kapott erte, es senki fel sem hivta engedelyert. Ezt vehetjuk elismeresnek? :?
szerintem viszont ne is szamitsunk arra hogy otthon a media elbirna ot is, mint elektronikus csodafiu-t, azert mar eleg regen kuldi es meg nem kaptak ra? (legkozelebb majd meg jon a tizoldalas cikk az fhm-ben, felpuceran cicis lanyokkal, fuxxal a nyakban :D) de enszerintem nem vagyik ra o se.
Irjon csak zenet, mert igy legalabb tobb ideje marad ra :)))))
(ujsagosfotos pozolas helyett)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:25, 12-05-2004 
droid

Nem is tudtam, hogy ez megjelenik!!
Én nem vagyok nagy deephouse rajongó, de ez nagyon komoly track! :jap:

[img]http://www.goodlooking.org/sendbinary.asp?path=\artistImages\DEEPROO1.JPG&Height=180[/img]

Promo of the 5th release on Deep Rooted.

A. Cedar - Saturation Point
AA. Marcel - I like to lay back

full release date: TBC
Format: 1x12" whitel label vinyl in dust jacket

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 71 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]