StR wrote:
Breakroom:
Vizuál

Warmup
Hyper

Dnb:
Apu szépen felpörgette a népet, de összeségében nagyon gyenge volt (de lehet h csak nekem, eléggé tömve volt a terem, moccanni se lehetett).
Ed Rusht meg sem néztem
szóval a break nagyon finom volt, sokat roptam.
Nem tudom miért kell ennyire lehúzni valamit. Annyira baromi igényes itt mindenki, hogy már egy Ed Rush annyira rossz, hogyha egy másodpercet netalántán, cseppnyi véletlenségből meghallasz, a gyomorgörcseidet a hányinger váltja? Azért húzzuk már meg a határokat kérem szépen. Jó, voltak tényleg régebbi, unott zenék a repertoárban (mikor anno Zinc után játszott, akkor is kihúztam volna egynéhány slágert a szettjéből), de azért nem kéne lehúzni. Hatalmas hangulatot csinált és roppant szimpatikus volt tőle is (úgy, mint Hypertől), hogy reggel 6:45-ig maradt.
Az egy jó kérdés, hogyha ilyen válogatós a társaság, akkor én végig egy kamasz-csűrhével buliztam?
Erről a tiniproblémáról, "tömeg van" hisztériáról, lökdösődésről meg teljesen úgy beszéltek, mintha most találkoznátok vele teljes totalitásban. Persze nekem sem szimpatikus, hogy nyalókával kínálgatnak (főleg ez a mostani divat-kultusz idegesít: nadrágra szoknyát, ily de menő vagyok, valamint az Everlast cég nagy fogása a boxcipők népszerűsége miatt), dúródni kell, bocsánatot kérni minden egyes lábra lépésnél és élvezni a zenét. Ennyi.
Azt meg mondjuk végképp nem értem, hogy a breakbeat terem miért kongott még éjfél után is, mikor egy-egy freQ.Nastyn vagy Adam Freelanden majd' csorognak a plafonról az emberek már a warm upnál is. Úgy érzem, Hyper nem megérdemelten kapott ennyi embert, sokkal többen kellett volna lenni. Ebből mondjuk az jött le pozitívan, hogy legalább szellősen elfértem.