|
--->mészáros: mit írhatnék neked? Ne haragudj, amiért álláspontomat nem érvekkel támasztottam alá, de - félretéve a fikázást - nem találtalak elég érettnek agyilag, hogy kifejtsem a koncepciómat.
Nyilvánvalóan a DnB elszakadt az ősi underground gyökerektől, de én képtelen vagyok felhagyni a nosztalgiázással és szerintem mások is hedon-mosolygással gondolnak a 90-98-ig tartó időszakra: non-profit, kevés droid a bulikon, no divathullám- amúgy sznob az anyád, szarjankó ( ahogy az előző hozzászólásom, ez is csak egy megállapítás volt és nem fikázás-savazás): nem is ismersz...de mindegy, ontopic.
Valóban hülye vagyok, mivel pesszimistaként nem tudom elviselni a DnB sorsát, amit azért a végsőkig imádni fogok az egyre több behatárolt, dekadens label ellenére is.
Igen, féltem: féltem attól, hogy a kampányok-promóciók eredményeként pár éven belül akár a Juventus is jungla' maratonokat fog beiktatni a műsoraiba. Sas: akkor is szeretni fogod a Dnb-t? Mikor a 60 éves Rozi néni a szomszédban azzal fogad reggel, hogy milyen dögös volt Mango tegnap esti rádiós szettje, vagy mikor Britney Spears techstep alapon énekli el, hogy végre megjött neki, vagy mikor a legutolsó lemezboltokban nagyobb DnB storage lesz, mint a Virgin Megastore maga? Mihez fogsz kezdeni? Hű maradsz a zenéhez, ami elpopularizálódott-lebutult-abszurd mennyiségben elterjedt?
Egy kis szókincs bővítés el kelne Neked, Butcherboy:méghogy a szavak szerelmese vagyok...végül is azoké is, de nem tudom, kettőnk közül ki foglalkozik régebb óta a progi elektronikus zenékkel...és ha valaki- jelen esetben az ipc - elvállal egy ilyen feladatot, akkor automatikusan utat enged a kritikának: félreértés ne essék, minden elismerésem a site-szervezőké, de pár dolgot JOGOM van elítélni.
A másik veled kapcsolatban őrangyalkám: mit értesz az alatt, hogy tenni valamit a zenéért? Komponálni, mint te? Azt saját magadért teszed, nem a "mozgalomért". Ez tényleg jó topic lenne: mit jelent tenni a DnB-ért?
Na, meguntam. Büszke is vagyok magamra, hogy elértem a kiborulásodat...csakhogy ezekkel a kitörésekkel MAGADAT tetted nevetségessé és bocsátkoztál fikázásba.
Én is nevetséges vagyok az ug-t illető naív idealizmusommal, de legalább nem küldök el senkit pár tőmondatnyi vélemény után, kultúrboykám...
_________________ The future ain't what it used to be.
|