i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:25, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 99 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

Szerinted meg mindig az sl1200/1210 mk2 a legjobb lemja?
Naná. Eros, stabil es epp eleget tud. Es a csajok is beizgulnak ra. 64%  64%  [ 35 ]
Igen, mert draga es az jo es nem merek masikat venni. Kulonben is mindenki ezt hasznalja. 7%  7%  [ 4 ]
Hat mar nem annyira, egy kicsit ven es ahhoz kepest nagyon draga. 16%  16%  [ 9 ]
Nem nagyon, szerintem pofatlanul sokat kernek el erte, keves az extra, gyenge a nyomatek. 5%  5%  [ 3 ]
Oreg te nem tudtad hogy mar 1ideje a stanton a góré?? 2%  2%  [ 1 ]
A fraszt. Totalisan szemet cucc, utalom mert csak divat. 5%  5%  [ 3 ]
Total votes : 55
Author Message
 Post subject: Turntable+mixer+fx+minden kutyu
PostPosted: 14:55, 29-04-2004 
metalhead

Haliho! Ujra elindul kedves kis rovatunk, melyben nagyon jokat fogunk beszelgetni a lemezjatszokrol, es a keverokrol es minden ilyesmirol. A rendszer elso verziojat a matrixos ugynokok meghekkeltek, es elszallt. Nembaj, a masodik nem fog, mert az anomalia megszunt. Feloszlott a Neo:))))))) (bocs ezt nem hagyhattam ki) :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:02, 29-04-2004 
metalhead

Kezdjuk rogton egy cukorfalattal. Ugyebar senki nem izgul be a Citronic nevtol.. hm? semmi? en se nagyon porogtem ra, de egy ideje kifigyeltem egy erdekes darabot. a neve Citronic pd-45, 4,6kg/cm forgatonyomatekkal. Mindezt oda vissza, mindenfajta sebessegnel kuldi, es nem oly draga. Bizonyos emberkek adogatjak el a vestaxaikat, ezert a gepert.

Kevero ugyben van egy ilyen kerdesem (meg tobb is)> hasznalt e valaki valaha az eletben geminifx3000 (asszem ez a neve) mixert, jo e vagy rossz, vagy tapasztalat. Es egy ilyen>behringere van e valakinek, es hogy birja?
elore is kosz. ja, egy ilyen is erdekelne alesis airfx. mert a korg kaoospad picit draga szerintem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:52, 29-04-2004 
metalhead

http://www.djstore.co.uk/cgi-bin/item.pl?item=citpd45&t=r
:nagyfules: ime, orola beszeltem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:10, 30-04-2004 
metalhead

technicset veszek, addig amig az a sztenderd. otthon mixelhetsz jol barmivel, de nehez atszokni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:00, 30-04-2004 
metalhead

Teljesen igazad van, pontosan ezert vesz mindenki mk2-t, mert minden klubban az van. Es viszont sok helyrol tapasztaltam lenezo megnyilvanulasokat a tobbi lemezjatszoval kapcsolatban, amelyet nem ertek. A sztenderd-dologgal kapcsolatban csak annyit jegyeznek meg, hogy a (oke, oke, diszkohuszar, de) a Ministryofsoundban mar par honapja lecsereltek az mk2-eseket, stantonokra, ha jol tudom ilyenekre>
http://www.decks.co.uk/products/decks/stanton/st_150

csak fizesd meg persze :) de ha az evfordulora kiadott Technicst nezed, az 5g-set, akkor is viszi a stanton a palmat.

Egyebkent a tanyernyomatekrol szolo dumak, hogy melyiknek van a legnagyobb nyomateka, itt bukik meg>> (ez erdekes)
http://www.highend-audio.hu/lemezj.htm

a behringereket azert kerdeztem, mert ugy hallottam nem valami strapabiroak...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:36, 30-04-2004 
droid

Hi. Nekem is technics van, mk3as :))) mk5os technicsek se igen tartalmaznak sok jelentos ujitast, szerintem technicsek arra epitettek, hogz majd jol eladja a nev... talan lehet is benne valami.. amikor a lemezjatszom vettem nagyon szemztem a ttx1-el de vegul technics lett.... behrit ne... ovakodj tole mint a tuztol... atom gagyi mind. nah jo akkor IGY ennyi :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:19, 01-05-2004 
metalhead

a ttx1-gyel szerintem jol jartal a multkor irtak itt a sracok hogy szeret elszallni... es koszi a tippet, behringer ugyben, na marcsak azert is erdekes a dolog, mert ha eleve csak a ket keverojuket nezed, a djx700 vagy mi meg a 300 kisertetiesen hasonlit (majdnem ugyanaz kivulrol) a pioneerokra (djm600,300), csak fele meg harmadaron... szoval ott valami gebasz van na. olvastam hogy repulnek el a federek, meg ilyesmi.

ja, kishazankban a fent emlitett Citronic lemja Omnitronic neven kaphato, (miert kell kulon brandet hasznalni, ezt sose fogom megerteni... Opel-Vauxhall meg ilyenek) es termeszetesen megint dupla aron mint kulfoldon. szeretem hogy ennyire hulyenek neznek minket! miert nem lehetett meg dragabban adni?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:21, 01-05-2004 
metalhead

mar eleve a szavazas is befolyasolja azt aki ide benez, sztem nem tul fair, de ezt most hagyjuk.

miert veszel lemezjatszot? hogy mixelj rajta es ezt a tudast valahol kamatoztasd. hol? klubokban, partykon, radiokban. ott milyen lemezjatszo van? technics. miert? mert elterjedt es a djk nagytobsege ezeken kepes nyujtani a maximumot. folosleges technikai reszletekbe bocsajtkozni. vegyel numarko, vagy stantont, azt amit akarsz, de neked lesz nehezebb 2lemezjatszot megszokni.

masreszt, picit a technikai reszletekrol. sztem nem attol jo egy lemezjatszo, hogy mekkora a nyomateka, ez annak fontos, aki szkreccsel..sokkal fontosabb a pitch mukodese. hogy pontos e, hogy tartja e a sebesseget, hogy mennyi ido alatt romlik el..stb. erre milyen adatok vannak? semmilyenek, pedig sztem ez a lelke, de ahogy erzed.
peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:30, 01-05-2004 
impulsecreator.hu

egyetértek psure :wink:
behringernél tényleg elszáll a fader, és némelyik típusnál nagy az áthallás :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:43, 10-05-2004 
metalhead

Ezzel egy dolog hibadzik>
Vegyuk peldaul a forma1et. A tobbiek ne is versenyezzenek mert ugyis a Schumacher es a Ferrari fogja megnyerni?
hogyisvanez... :?

Kevero ugyben erdekes az allen/heath-okra ranezni, na annal mar talan csak a RANE dragabb (amelymellesleg a legjobb scratchereket gyartja) Es a poen.Nem dmc bajnokot, hanem a Kidkoalat tamogatjak :)
A numark digikkel (mixer) van valakinek valami tapasztalata? Olvastam az effektek nem tancolnak valami jol zenere, vokalra viszont jok. (az meg jo Arato Tibornak ugye-fu eccer vegighallottam egy 'szettet' minden szam utan elmondott egy viccet.....)

amugy a szavazas sztem abszolut senkinek nem piszkal a lelkibe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:10, 10-05-2004 
metalhead

hat ez szar hasonlat..

mindenkinek ferrarija van a versenyen, de te hondat veszel otthonra gyakorolni..hmmkhmm..ez a jo hasonlat. sztem

most vettem egy allen&heatht. a rane telleg dragabb :D az a&n nagyon komoly kevero;) csak ajanlani tudom annak aki kepes hulyesegekre kolteni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:40, 11-05-2004 
metalhead

csak nem az xone92-t ember??????????? most ki fogtok akadni de-annak olyan szepek a potmeterei!
:))))))))))))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:55, 11-05-2004 
impulsecreator.hu

nézegetem, a zaj.hu-t.. új cuccok, dö fjúcsör

A NUMARK CDX1-es Cd lejátszó

A Numark CDX1-es egy ultra nagy nyomatékú motor által meghajtott lemezjátszótányérral ellátott cd-lejátszó, amelyre egy bakelit lemez helyezhető az abszolút bakelit scratch emulációhó eléréséhez.
VFD mátrix kijelző
Teljes MP3 kompatibilitás :? :?
Slot Load Mechanika (tálca nélküli lemezbetöltés)
Scratch funkció

hurrá...

allen&heath-ek mennyiért vannak?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:57, 11-05-2004 
metalhead

minek nekem 9savos kevero? nem vagyok videki diszkotulaj.

xone32esem van, de a lenyeg az ugyanaz, csak 3 savos, az eqk, potik erosiok, karaktersztika minden ugyanaz, sot a filternek jobb a fadere 8)

mentalien. zaj.hun vannak allen & heathek. sokba fáj :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:51, 14-05-2004 
metalhead

Richie Hawtinnak sincsen az Alfoldon diszkoja de megis van xone:92ese :D
Erted nem ismerlek, honnan tudjam hogy nyolc kezed van esetleg annyi miliod ra :wink:

De az (32) is tenyleg egy nagyon jo kevero, ugyes valasztas volt! Nagyon strapabiroak es nagyon jol szolnak. (es tenyleg nagyon dragak :lol: Termeszetesen Angliaban nem mert angol termek...)
Nekem csak egy haromsavos Numarkra fogja futni :oops:
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
mentalien: en is a multkor dumaltam egy sraccal aki meselte hogy milyen cd bigyoja van de valahogy engem sem ajzott fel... Maximum egy kis pitchkontrollos mutyu kellene ami lejatszik egy zenet. De az, hogy huzzak is vele az mar egy kicsit elborult. Magnoszalag szkreccset is csinalhatna akkor mar valaki.. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:10, 14-05-2004 
metalhead

implant wrote:
Magnoszalag szkreccset is csinalhatna akkor mar valaki.. :wink:

olyan van. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:32, 15-05-2004 
impulsecreator.hu

psure wrote:
implant wrote:
Magnoszalag szkreccset is csinalhatna akkor mar valaki.. :wink:

olyan van. 8)

még jó hogy van, bármelyik ősrégi "szalaghúzós" magnó megcsinálja, sőt még szét is szaggatja a "jobbik" fajta :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:52, 20-05-2004 
breakbeat.hu

psure: sztem hulyeseg ugy hozzaallni, hogy a "klubokban ugyis mk2 van", akkor nem erdemes mason gyakorolni vagy örömködni otthon. Egyedul az ciki, ha kisnyomateku lemezjatszon tanulsz meg keverni, akkor nehez atszokni a technicsre. De hidd el, h egy ido utan tokmindegy min jatszol, rutinod lesz.

Alapveto kovetelmenyek egy lemezjatszova szemben, ha dj-zel:
- kurvapontos, strapabiro pitch
- stabil tanyer (ne nyolcas palyan porgesse a lemezt es ne deformalodjon a kezed sulya alatt)
- az atlagban technics-szeru nyomatek (ne alljon le a tanyer, ha lefogod a lemezt)
- jo sulyozas es antiskating (tűugralas és -kopás ellen)
- jo rezgeselnyelo felfuggesztes (+sulyos lemezjatszotest).
Egy Omnival mar nem tudsz nagy hangnyomas mellett keverni, mert felveszi a rezgest es gerjed.

HypnoBlog / Facebook / MySpace / Twitter

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:00, 20-05-2004 
breakbeat.hu

summazom: aki tudja mit akar es erti mit miert vesz, az vegyen nyugodtan más profi lemezjatszot.

Nemreg jatszottam egy Sync Audio-n. Brutális 4,5 kg-os nyomaték, hajszálpontos start/stop, precíziós műszer:

Image

http://djservice.com/site/framesets/dum ... xtrem.html

Ha egy ilyened van, max bosszankodsz a klubokban leharcolt Technicseken, amik jórészén nem sebességtartó a pitch és kotyog a tornyon a hangszedőkar felfüggője.... no comment.

HypnoBlog / Facebook / MySpace / Twitter

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:27, 20-05-2004 
metalhead

Grasshop wrote:
psure: sztem hulyeseg ugy hozzaallni, hogy a "klubokban ugyis mk2 van", akkor nem erdemes mason gyakorolni vagy örömködni otthon. Egyedul az ciki, ha kisnyomateku lemezjatszon tanulsz meg keverni, akkor nehez atszokni a technicsre. De hidd el, h egy ido utan tokmindegy min jatszol, rutinod lesz.

ne haragudj, tudod meg csak 1 hete mixelek :D :D :D

mintha nem ismernel..

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 99 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]