megacrash wrote:
U.P. wrote:
Én is örülök hogy jön R & K. Kíváncsi vagyok rájuk élőben. A topic elején fikázóktól meg megkérdezném, hogy mondanak véleményt olyanokról akiket még nem is hallottak élőben játszani.
eleg egyszeru kideriteni, ezert kerdezoskodott mndenki mixekrol a topic elejen.
amugy meg ha valaki
jellegtelen, otlettelen es tragya zenet csinal, gyanus hogy azt is fogja jatszani
persze barkinek szive-joga hogy erre azt mondja szinvonal, meg a tobbinek is hogy ez szomoru.

Szerintem nem csinálnak olyan szar zenét. És még mielött azt gondolnád közlöm, hogy nem fél éve hallgatok dnb-t. De itt megjegyezném, hogy sok olyan hiperszuper mega DJ-t szeretnek az emberek akik k*rva jól játszanak, de egy olyan zenét nem publikáltak amitől mindenki hanyatt esne mert olyan jó. Egyébként már a "Na mi fáj?" rovatban kifejtettem régebben de most felelevenítem: Ez az egész fikázás annak tudható be, hogy ennyi hiperbuli van az országban. 2-3 éve még mindenki simán örült volna nekik, erre a mai partydömpingben meg eljön egy ilyen név és mindenki gittel rá. Az öregebbek azért mert inkább elmennek 278-adszor is Ed Rush-ra pedig már nem csinál olyan hiper bulikat, a kisebbek meg vagy azt sem tudják, hogy kik ők, vagy elmennek egy DJ NAGYONNAGYNÉV bulira mert a spanjuk haverjátol azt hallották, hogy az a jobb. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem ez is a nagy DJ NAGYNÉVVAGYOK bulidömpingnek tudható be és mellettük egy kisebb de jó név már senkit sem érdekel. Vagy akik olyan frankón fikáznak azok talán jobban játszanak R &K -nál, mert nem hiszem. Csak úgy hordjunk le valakit valamiben ha mi jobbak vagyunk náluk. Senkit sem akartam megbántani úgyhogy ezt nem fikázásból írtam, de ez a helyzet!