Zolii81 wrote:
Hell...voltam B.L.I.M.-en multhéten és majdnem elaludtam:)) még mindig ugyanazt hajtom: tul lassu a break partyn
volt szerencsém már BLIM-et hallani élőben, hát mindent tudtam rá, csak aludni nem...

valószínűleg te olyan részecskékből vagy összegyurmázva, akinek nem jön be a break, ennyi. a breakbeat szerintem abszolút partyzene, és "okosabb" pörgést lehet rá járni. egy dobbaszzus buli is csak akkor jó, ha változatos, a csak zúzásra kihegyezett előadásokat nem kedvelem, az már annyira robotisztikus számomra.
na és még a múlt heti összejövetelről annyit, hogy hihetetlen, hogy a legkülönfélébb emberfajták ennyire összehangoltan tudnak együtt szórakozni. Zen-nek meg kell köszönnem azt a kis drum'n'bass egyveleget, főleg az a "We Want Your Soul" Ed Rush & Optical remixben...

Na és a Belga levezetés is.
28-án viszont csupa jó dolgok lesznek Békéscsabán:
az elmaradhatatlan elRitmo ugyebár
no és:
Est Invázió
Békéscsaba--Babylon
Május 28 20:00
Heaven Street Seven
Belga
Supernem
Cadik
belépő: 500 huf
szóval a helyszínek adottak az ingázásra. cadikra érdemes lesz odafigyelni, szerintem a hip-hop arcát fogja csillogtatni, de biztosan a jazz-esebb lemezekből ível át a hip-hopba, amiben ő mesterszakács. úgy rak össze két jazz-lemezt, hogy abból egy harmadik lesz.

de akik ismerik, azoknak nem kell bemutatnom és ahogy ismerem Palikát, akár egy drum'n'bass szett is kikerekedhet belőle hajnalra...