subba wrote:
L.A.S. wrote:
[quote="subba"
Mert a Crystal Method aztán kurva aktuális.
Hát, nem tudom, hogy neked ki lenne az igazán aktuális...Grooverider, aki szinte mindegyik magyarországi látogatásakor csalódást okozott (különösen a Home-beli fellépésével)?
A Crystal Method, fogalmazzunk így, a saját zenei szegmensében maradandót alkotott, sokak örülnének ha a Szigeten is itt lennének, és amint 'G' is írta, albumuk nemrég jelent meg.
Ez nem elég aktualitás?
Nézd, a Grooverider legalább 10 éve aktuális volt.
A Crystal Methodnak mi a saját zenei szegmense? "Együttesek, amelyek megpróbálták egyszerre lenyúlni a Chemical Brotherst és a Massive Attacket, ám valamennyi taguk orbitális tehetségtelensége miatt próbálkozásaik már megszületésük előtt halálra voltak ítélve?" vagy "Együttesek, amelyek még a Faithlesst és Moby-t is alul tudták múlni az elektronikus tánczenék kispolgáriasítása területén, viszont legalább kerestek sok pénzt reklámfilmek háttérzenéjeként"? Hm?
Engem csak az zavar, ha valaki beszól a Szigetnek, hogy miért a Rasmus, miért nem inkább valami még szarabb.[/quote]
Fúúúúúú...
Orbitális tehetségtelenség...
Reklámzenék...Voltak, az tény. De ennyi erővel Yonderboi-t is lehetne fikázni, meg mindenkit, aki reklámzenét csinált.
Amúgy igazad van, Grooverider aktuális volt 10 évig, és nem azt mondom, hogy nem kedvelem, mert akkor hazudnék, de az is tény, hogy az utóbbi fellépései igencsak gyengére sikeredtek...
Egyébként meg hiába szidjuk a Faithlesst, vagy Moby-t, azt nem tagadhatjuk le, hogy maradandót alkottak.
Másrészt azt sem értem, hogy mit értesz az elektronikus zenék kispolgáriasítása alatt. Nem tudom miért baj, ha egy elektronikus zenei formáció zenéje szélesebb körben elterjed. És azt sem tudom, hogy miért kell mindenáron ragaszkodni ehhez a "mindenáron underground"-felfogáshoz...
Szerintem Te is örülnél, ha a Te lemezeid és CD-id is olyan számban keltek volna el, mint a CM-é...
Ennyi.