Huhh!
Látom izzik a topic! Miket lehet itt mostanság olvasni! Előtörnek emberkékből gondolatok!
Ez persze nem baj, igy jutunk előrébb!
Egész megindított, so én se tudom megállni hogy ne osszam meg a kis gondolatkavalkádomat csak hol is fogjak bele?
Nagy igazságokat irnak le a kedves hozzászólók és szeritem mindenki gondolatán el kéne mélázni, nem csak legyinteni pláne ha az segítő szándékú mégha nem is feltétlenül értünk vele egyet, de elég a közhelyekből.
Nekem ugy rémlik hogy mikoris elindult ez az egész TechHáz-story 'constatáltuk' magunkban sztem nagyon helyesen és akkor még talán tiszta fejjel, hogy ez a hely alkalmas lesz INGYENES, BEÜLŐS estekre. És hát lett is belőle egy "beülős" hely és vagyunk annyian amennyien vagyunk. Körülbelül annyian ahány ember képes arra hogy kéthetente beüljön egy helyre "csak" a zene miatt de ehhez kell egy nagy adag zenei megszálottság, fanatizmus. Sok emberkének az hogy elinduljon egy helyre és esetleg ott is töltse a szombat estélyét kevés az hogy jo zene szol.
Jópár ismerősöm van aki szereti ezt a fajta zenét de nem annyira hogy ott üljön egész este és zenét hallgasson kéthetente, viszont ha van egy nagyobb táncos est arra mégiscsak elnéz, de nem 2 hetente ülni.
Be kell látnunk az utca emberének nem feltétlenül tölti ki a zene az életét. Vannak ilyen emberkék is de azok ott is vannak "többnyire" kéthetente. Azt meg el kell fogadjuk hogy Szolnokon ez egy maroknyi embert jelent. Ez a maroknyi zenekedvelő emberke viszont összejön kéthetente és együtt vannak egy helyen és mondjuk nem az Irbe vagy mondjuk a Music-ba kell leülniük ha meg akarnak beszélni valamit. Szerintem ez a rendezvény ennyit bir és erre hivatott.
Szoval ezzel az egésszel azt akarom hogy szerintem "beülős" helyhez éppen megfelelő a létszám.
Ha nagyobb tömegeket akarunk megmozgatni ahhoz táncoltatás, buli kell, hogy legyen miért felvenni a kedvenc adidas felsőnket és a legujabb puma cipőnket, és elinduljunk otthonról
és ne a megszokott sarki kocsmába üljünk le cigit csinalni, hanem erőt vegyük magunkon, ehhez viszont nagyobb hangtechnika, több visual, nagyobb felhajtás szükséges, amihez viszont pénz kell, vagyis belépő, ami véleményem szerint ezen a helyen nem helytálló.
Vagy ha mindenképp ezen a helyen akarjuk megmozgatni az embereket, akkor vhogy ki kell alakitani egy táncteret. Ezügyben épp most beszéltem egyik szolnoki cimborámmal és esetleg valamennyi hangcuccal hozzá tudna járulni a dologhoz.
Csak könyörgöm döntsük el hogy mit is akarunk!
Egyébként ugy hallottam hogy van mostanság egy nagyobb Siestás táncos est készülőben mondjuk ugy juli elejére.
Szabinak meg óriási Gratula!
Így tovább!