i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:10, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:41, 30-05-2004 
impulsecreator.hu

főleg ha az alkotók megérintették a saját kezükkel :hah:

szerintem nem eladni lúzerség, hanem megvenni (de az nagyon :D )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:47, 30-05-2004 
metalhead

ib wrote:
mekkora (le-) huzas mar elnyomni egy hasznalt dubot, amikor mar hozzaferheto a promo, ket-harom heten belul pedig megjelenes :lol:

(jo, mondjuk nyilvan gyujtemenyes darab, ez nem vitathato, ha megtehetnem, egy-ket dolog eseteben en is elgondolkoznek nagyobb osszegek bealdozasan)

Na, ez nagyon betalalt! Ott a pont :!:
(Es 1ebkent aki meg megveszi es egyaltalan raszanja magat hogy tu ala tegye, szamolhatja hogy hanyszor hallgatta meg mert elb*szodik... Kb 20-30at bir ki.... A vagatas sebessege a ukben okot ad arra hogy a haverok tesztelni tudjak. De hogy arcoskodo bizniszt csinaljanak belole :?: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:50, 30-05-2004 
tactile

a dub elitizmusban nekem leginkább az volt ellenszenves első nekifutásra, hogy ha egy nagy név meghallja hogy nevenincs dj-k pörgetnek egy dubot, akkor ő nem játssza többet a zenét (konkrét eseteket hallottam). viszont: végülis egy élvonalbeli dj gondolkodhat úgy, hogy azért fizetnek neki a promoterek kb. 1500 fontot, hogy exkluzív szettet halljanak tőle. ezért nyilván kínosan ügyelni fog arra, hogy ne játsszon olyan dubokat, amiket a helyi warmup dj játszott - nem feltétlenül azért, mert ettől jó fejnek tartja magát, hanem mert úgy gondolja hogy ezt várják tőle. ebből következik hogy ha egy producer azt akarja, hogy pl. andy c promotálja a zenéit, akkor csak a legnagyobb neveknek szabad odaadnia a dubokat, ami elég ellenszenves néha, de fenti okok miatt muszáj ezt tenni. nem mondom, ilyen megvilágításban is elitizmus a hozzáállás, de talán kicsit árnyaltabb a kép.

discuss! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:01, 30-05-2004 
metalhead

Ezzel egyetertek, bar nekem a brit partikultura 1altalan nem szimpi, egy buli kesz rablas, ezer megkotes, hatvanezer ilyenolyan fee, a djk felorakat jatszanak (Andy C ujevi kivansaga volt a Knowledgeben hogy hosszabbakat jatszhasson pl), no tornacipo, es a lista folytatodhatna a lap aljaig..
Mindemellett az angolok orult modjara buliznak, es masra nem hajlandoak partizni csak a ko zuzasra (en ezt tapasztaltam).
Keves a kivetel. (rspct Hospital pl..)
Es nagyon sok a rewind.
Es tul sok a kiallas. En eddig ezt lattam/hallottam. Ahhoz hogy az arcok erdeklodeset fenntartsak, zuzos dubokat kell kuldeni, es mindig uj es friss zenet. A moka tobb esetben arrol szol hogy kul vagy e vagy nem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:08, 30-05-2004 
impulsecreator.hu

én egy ilyen szigorúan elitista modellel még talán sokkal jobban ki tudnék jönni, mint a mostani helyzettel...

a mostani helyzetben pont az rossz, hogy teljesen esetleges - egyszerre működik ez a modell (az kapjon dubot aki letett már vmit az asztalra), ugyanakkor vannak, akik haverkodásból / seggnyalásviszonzásból osztják szét a zenéiket. ez szerintem emberileg nem oké.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:11, 30-05-2004 
impulsecreator.hu

implant wrote:
Mindemellett az angolok orult modjara buliznak, es masra nem hajlandoak partizni csak a ko zuzasra (en ezt tapasztaltam).
Keves a kivetel. (rspct Hospital pl..)
Es nagyon sok a rewind.
Es tul sok a kiallas. En eddig ezt lattam/hallottam. Ahhoz hogy az arcok erdeklodeset fenntartsak, zuzos dubokat kell kuldeni, es mindig uj es friss zenet. A moka tobb esetben arrol szol hogy kul vagy e vagy nem...

menjél teknikalitire :thumbsup: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:46, 30-05-2004 
impulsecreator.hu

marczi wrote:
ugyanakkor vannak, akik haverkodásból / seggnyalásviszonzásból osztják szét a zenéiket. ez szerintem emberileg nem oké.

plusz a legrosszabb eset, ami (szerintem) a legkevesbe tesz jot az egesz (nem csupan a dub-) "kulturanak": a slsk dub kru, es az mp3jk... :?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]