i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:46, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:03, 02-06-2004 
kisfröccs

jaj mennyetekmar a picsaba ezzel a rendorallam dumaval...

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:12, 02-06-2004 
pokemon

Pedig sajnos ez van. Es csak remenykedem, hogy meg az en eletemben eljon az a pillanat, hogy Magyarorszagon azert lesz a rendor, hogy az erdekeidet vedje, nem pedig azert, hogy a pozicioja miatt mindent megengedjen maganak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:13, 02-06-2004 
minimalheadz

Na most kezdjünk el erről vitázni és sosem lesz vége :twisted:

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:16, 02-06-2004 
pokemon

Errol a temarol nem is lehet szerintem vitazni, itt nincs mirol beszelni. De abba is hagyom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:25, 02-06-2004 
partiarc

Range_OS wrote:
annyit tennék hozzá a bogyót kínálgató bácsi témához, hogy létezik droggal való visszaélés gyanúja is, amit kimerít az ha azt mondod hogy akarsz venni... nemtom mi ilyenkor a bevett módszer hogy azt mondja e hogy akkor gyere ki ott elintézitek, vagy mi...... de ez alapján bevihetnek, és ez alapján törhetik fel a kocsikat is.
summázat: valószínüleg rendőrbácsi volt... de ahogy az ellenőröket ki lehet szúrni többnyire ránézésre meg lehet mondani, bár én nem figyeltem...

Azért szerintem ez nem ennyire egyszerű. Azt, hogyha például én azt mondom, hogy akarok venni , akkor azért tuti, hogy nem vihetnek be(elvileg, persze). A szándékot nem hiszem, hogy büntetik, (ez már nem a komunizmus)csak a tettet. Ha meg veszek és ráadásul rendőrtől , akkor a rendőr is ugyanúgy bűnös mégpedig felbújtásért.

Ezt úgy röviden fogalmaztam, mert azért ennél sokkal bonyolultabb az egész, de mellettem ül egy hamarosan ügyvéd haverom aki besegitett és ő is mondta, hogy azért nem így megy ez.

Hacsak nem rendőrállamról van szóóóóó.ehehehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:31, 02-06-2004 
original nuttah

ELVILEG. :roll:

pontosan megláttad a dolog lényegét. hozzánk is már jöttek be lakásba pedig nem volt bűncselekményre utaló jel...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:58, 02-06-2004 
pokemon

Most nem akarok hulyeseget mondani, de szerintem be se mehet, akarmilyen cselekmenyre utalo jelet is eszlelt. A lakas privat, senkit nem vagy koteles beengedni. Kiveve a rendort, hazkutatasi engedellyel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:07, 02-06-2004 
partiarc

Mindegy, szerintem hagyjuk ezt az egészet mert hetekig lehetne osztani.

A lényeg, hogy a rendőrők azért vannak, hogy megelőzzék a bűntényt és nem azért, hogy elősegítsék azt, tehát ha ilyenekre képesek akkor azt nem lehet minősíteni.

Písz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:16, 02-06-2004 
metalhead

911 wrote:
Range_OS wrote:
annyit tennék hozzá a bogyót kínálgató bácsi témához, hogy létezik droggal való visszaélés gyanúja is, amit kimerít az ha azt mondod hogy akarsz venni...

ott a pont

psure latszik h meg nem allitottak elo :P 'kussojakisbuzigyerekmutasdazsebeidetmerugypofanbaszlakh..' jobb esetben csak szoveg rosszabban kapsz is...

aztan johetsz a jogaiddal meg a TASZoddal [72ora mulva] meg amivel akarsz legfeljebb meg kapsz parat bent az orson.. rendorallam rulez:wink:

lehet h meg nem allitottak elo, de asszem nem is fognak, es nem azert mert szerencsem volt, de hidd el h az aki hatarozott es kiall a jogaiert, ilyen helyzetben is meg tudja talani jogai ervenyesitesenek megfelelo es adott esetben hatasos modjat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:43, 03-06-2004 
ujonc

torrente wrote:
Azért szerintem ez nem ennyire egyszerû. Azt, hogyha például én azt mondom, hogy akarok venni , akkor azért tuti, hogy nem vihetnek be(elvileg, persze). A szándékot nem hiszem, hogy büntetik, (ez már nem a komunizmus)csak a tettet. Ha meg veszek és ráadásul rendõrtõl , akkor a rendõr is ugyanúgy bûnös mégpedig felbújtásért.

Bûncselekmény fázisait tekintve lehet elõkészület, kísérlet és befejezett bcs. Csak a befejezettnél valósul meg az effektív bûncselekmény. Az elõkészület jóformán a szándékot jelenti, ill. annál egy picivel többet, de ezt alapjában nem büntetik, persze sok-sok kivétel van (pl. különös visszaesõnél).

Szal ha egy rendõr ekit kinál fel, te meg rábólintasz, még nem követsz el bûncselekményt. Talán elõállíttathat (bár nem hinném), mert ahhoz nem szükséges bcs-t elkövetni. Ha tényleg van ilyen, h álrendõr álekit kínál :), akkor gondolom azért, h aki kér, azt kipakoltatja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:54, 03-06-2004 
ujonc

wszgo wrote:
Most nem akarok hulyeseget mondani, de szerintem be se mehet, akarmilyen cselekmenyre utalo jelet is eszlelt. A lakas privat, senkit nem vagy koteles beengedni. Kiveve a rendort, hazkutatasi engedellyel.

Persze, de gondolom volt olyanjuk. :)

Bár ha nem volt b.cs.re utaló jel, akkor honnan volt engedélyük?! :)
Ha publikus, akkor nagyvonalakban írnál vmi háttérsztorit? Mert így elég zavaros.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:36, 03-06-2004 
pokemon

psure wrote:
911 wrote:
Range_OS wrote:
annyit tennék hozzá a bogyót kínálgató bácsi témához, hogy létezik droggal való visszaélés gyanúja is, amit kimerít az ha azt mondod hogy akarsz venni...

ott a pont

psure latszik h meg nem allitottak elo :P 'kussojakisbuzigyerekmutasdazsebeidetmerugypofanbaszlakh..' jobb esetben csak szoveg rosszabban kapsz is...

aztan johetsz a jogaiddal meg a TASZoddal [72ora mulva] meg amivel akarsz legfeljebb meg kapsz parat bent az orson.. rendorallam rulez:wink:

lehet h meg nem allitottak elo, de asszem nem is fognak, es nem azert mert szerencsem volt, de hidd el h az aki hatarozott es kiall a jogaiert, ilyen helyzetben is meg tudja talani jogai ervenyesitesenek megfelelo es adott esetben hatasos modjat.

no offense psure, csak mondjuk 1 15-6-7-8-9 eves kolok nemtudom hogy tud hatarozottan fellepni ien helyzetben foleg ha meg esetleg hibas is.. azert tenleg megneznem ha gumibottal kapsz 1 tockost utanna is hatarozottan ervenyesiteni probalod e a jogaid :? persze akinek nincs vaj a fule mogott annak ez nem jelent parat

Luki : amig ok nelkul elvisznek embereket 72orazni v 1esevel kiszedegetik a dobozbol a cigid es szettordelik hogy jee ez se fuves je ez se v csak szimplan fiatal gyerekeket pofoznak le ['csak mer megmutassuk nekik hogy nekunk senki se pofazhat'] ne mondjad mar nekem h ez nem onkenyeskedes..

jo persze most majd jon h 'ien van? en meg ient soha nem lattam akkor marpedig nincs is!'v hogy 'mit ugatsz vissza o szent es serthetetlen'

termeszetesen az itt leirtak mind fiktiv jelleguek de ha megis barki felfedezni vel azonossagokat az csak a veletlen muve lehet..:wink:

de en abbahagyom az offolast sryz erte moderaljatok majd ki :P

a lenyeg :
:sawisthelaw: :cop: :lo5: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:01, 03-06-2004 
kisfröccs

ok nelkul nem visz el 72 orazni
bar mindenkinek mas fogalmai vannak arrol, hogy mi az az ok nelkul
plane ha rola van szo...

dzsidzsi wrote:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:18, 03-06-2004 
original nuttah

fsob wrote:
wszgo wrote:

Persze, de gondolom volt olyanjuk. :)

Bár ha nem volt b.cs.re utaló jel, akkor honnan volt engedélyük?! :)
Ha publikus, akkor nagyvonalakban írnál vmi háttérsztorit? Mert így elég zavaros.

barátnőméknél (panel) bulizgattunk, a szomszédok kihívták a rendőröket (hangos volt a zene no meg mi is), ők meg "finoman" közölték hogy akkor körbenéznek bent. 4 csaj mit tud ilyenkor tenni? nem akartunk visszapofázni, inkább engedtük. Nem találtak semmit :lol: szerintem ha nincs mitől félned, akkor inkább érdemesebb meghunyászkodni mint visszaugatni. Azóta egyszer már jártak ott megint, de már csak röhögtek, és hagytak bulizni.

van egy rendőr ismerősöm (VIII. kerületben dolgozik), ő mondta hogy ha bűncselekményre utaló jelet vesznek észre (dől az "érdekes" szag, véres késsel a kezedben nyitsz ajtót :) etc) akkor simán bemehetnek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:44, 03-06-2004 
kisfröccs

na en be nem engedem amig nincs hazkutatasia
nem azert mert van mitol felnem
hanem mert miafasznak

dzsidzsi wrote:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:48, 03-06-2004 
original nuttah

Luki wrote:
hanem mert miafasznak

tök mind1 azóta nem jöttek ki :lol:

(azért jó hogy be tudunk sz*rni 2 rendőrtől...) :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:50, 03-06-2004 
kisfröccs

TL wrote:
Luki wrote:
hanem mert miafasznak

tök mind1 azóta nem jöttek ki :lol:

(azért jó hogy be tudunk sz*rni 2 rendőrtől...) :?

biztos ugygondoltak, hogy beinvitaljatok oket bulizni
csak nem vettetek a lapot 8)

dzsidzsi wrote:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:17, 03-06-2004 
pokemon

Pont ha nincs mitol felnem nem engedem be oket. Miheztartas vegett... ha meg van, akkor nemtom... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:19, 03-06-2004 
pokemon

De hogy tovabb evezzek idegen vizeken: rendes szomszedok azok, akik kihivjak a zsarukat hangoskodas eseten. Azert minimum ketszer szolnek, azt fenyegetoznek, es csak utana... :arrow: ok nem gec*ztek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:38, 03-06-2004 
partiarc

[quote="TL"]
barátnőméknél (panel) bulizgattunk, a szomszédok kihívták a rendőröket (hangos volt a zene no meg mi is), ők meg "finoman" közölték hogy akkor körbenéznek bent. 4 csaj mit tud ilyenkor tenni? nem akartunk visszapofázni, inkább engedtük. Nem találtak semmit :lol: szerintem ha nincs mitől félned, akkor inkább érdemesebb meghunyászkodni mint visszaugatni. Azóta egyszer már jártak ott megint, de már csak röhögtek, és hagytak bulizni.

[quote]

4en voltatok ráadásul csajok mind és mégis kihívták a zsernyákokat? tudtok akkor ti is bulizni ám :lol: :lol:
de legközelebb majd ne engedjétek be őket, kiváncsi vagyok mit mondanának!!!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]