i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:21, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 301 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Next
Author Message
 Post subject: partiszervezoknek, partiszervezokrol
PostPosted: 10:15, 07-06-2004 
bladerunnaz

ideje lenne elgondolkodni a gombamod szaporodo, "jobbnal jobb" bulikat szervezo csapatoknak, hogy tulajdonkeppen minek is csinaljak, ahelyett, hogy a kozonseget hibaztatnak mindenert

be kene latni, hogy nincs igeny ennyi ruppotlan, rossz bulira,
nevenincs fellepokre, szarul mixelo haver producerek dj mutatvanyaira es budos lukakra, nyomorult hangcuccokkal

(tisztelet a kivetelnek, tenyleg befuccsolt nehany izgalmasabb buli is, de hat ezek a kereslet-kinalat farkastorvenyei)

gyozzetek meg, hogy nincs igazam es megis szukseg van erre a partidompingre, amelynek eredmenyekepp a legtobb buli kong az uressegtol es egymast buktatjak be a szervezok

az ok, ami miatt mindezt leirtam:
Image

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject: Re: partiszervezoknek, partiszervezokrol
PostPosted: 10:22, 07-06-2004 
original nuttah

valdi wrote:
"jobbnal jobb" bulikat szervezo csapatoknak, hogy tulajdonkeppen minek is csinaljak, ahelyett, hogy a kozonseget hibaztatnak mindenert

Azért, hogy játszhassanak a szobájukon kívül is, ha nem szerveznének bulit maguknak, erre nem lenne lehetőségük.

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

PostPosted: 10:22, 07-06-2004 
braindeath

oxi wrote:
valdi wrote:
"jobbnal jobb" bulikat szervezo csapatoknak, hogy tulajdonkeppen minek is csinaljak, ahelyett, hogy a kozonseget hibaztatnak mindenert

Azért, hogy játszhassanak a szobájukon kívül is, ha nem szerveznének bulit maguknak, erre nem lenne lehetőségük.

az egy dolog... de mindennek van hatara

Profile  

PostPosted: 10:23, 07-06-2004 
son of nitrous

valdi wrote:
nincs igeny ennyi ruppotlan, rossz bulira,
nevenincs fellepokre, szarul mixelo haver producerek dj mutatvanyaira es budos lukakra, nyomorult hangcuccokkal

ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:31, 07-06-2004 
cop.underground.hu

hat, igen... akinek nem inge,ne vegye magara. (nem is fogja senki :lol: ) de tenyleg el kellene gondolkodni. kivancsi vagyok hany jo gondolat es hany direkt fika fog szuletni ebben a bovebb kifejtest erdemlo topikban.

Image

Profile  

PostPosted: 11:24, 07-06-2004 
metalhead

spyder wrote:
valdi wrote:

ennyi.

raadasul aki nincs annyira benne a porgesben, siman elhiszi a csabito 2000ftos jegyar melle h ezek valoban nagy "muveszek".
:roll:

Profile  

PostPosted: 11:25, 07-06-2004 
souljah

oxi wrote:
valdi wrote:

Azért, hogy játszhassanak a szobájukon kívül is, ha nem szerveznének bulit maguknak, erre nem lenne lehetõségük.

ez mind nagyon szép, de nekem nem lenne pofám úgy kiállni egy adott közönség elé úgy, h középszerû v szar amit csinálok, mert nem tudok rendesen összemixelni két zenét, mert rosszul szól, etc.. nyílván ez nem feltétlenül igaz a kis költségvetésû 'partizán' bulikra, bár azért ott is elvárható lenne, h legalább tudjanak mixelni a tisztelt dj-k, hangcucc itt azért pénzkérdés is erõsen, ezt végülis megértem, bár..

valdi wrote:
és kurvára igaz, h hiába nagy producer vki, az még egyáltalán nem garancia arra, h mixelni is fog tudni..de azért persze hívjuk el, mert a zene a lényeg.. aha de éppen ezért kellene inkább olyan dj-ket hívni a buliba, akikrõl tudjuk, h jól mixelnek..nem azt mondom, h ne hívjunk producereket, mert lassan csak úgy lehet csak vki dj, ha zenét is ír, de azért lehetne annyi önkritikája az érintetteknek, h nem fogadnak el meghívásokat addig amig nem tudnak aránylag elfogadható szinten teljesíteni....tisztelet a kivételnek persze..és ugye mindig lehet fejlõdni, ha akar az ember..

Amit:
"I do hope it does change, that djs get allocated more time to play and I really do hope that djs, people that really want to play, not make tunes, people who wanna dj can actually get a shout and push the ones that are there for their places and the respect cos that’s what it’s about, it’s about healthy competition. But the whole thing with djs now is you’ve got to be a producer before you’re dj and maybe that won’t change but I hope something does give and gives the chance to the dj of 10 years ago who would really strive to get a set together and just play for the sake of playing."

A másik a hangpara, h szinte alig van olyan buli, ahol jól van belõve a hang..nincs mély, sok a magas, túl hangos (bár még ez a legjobb, ha tisztán szól) etc..mire valók a hangmérnökök? persze a dj túlvezérli nyílván 8) , na de ilyenkor kellene közbelépni, h vegyen egy picit vissza, ennyi, ebbõl nem lesz sértõdés, a dj-nek is érdeke, h jól lehessen hallani a mixeit, a zenéket amiket játszik..

bocs, ha paranormálisan hosszú voltam..EZ :ras:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:33, 07-06-2004 
line up?

esetleg sok kis, egymást kiütő gig helyett lehetnének nagyobb lélegzetű rendezvények több helyszínel, több fellépővel, s most nem az unalmas nagyteremben-dnb-kisteremben-brek felállásra gondolok. ha a szervezők nem egymás torkát tépnék, hanem mondjuk összeállnának, még ez is megvalósulhatna, s akkor mindenki egy helyre menne, s talán nem buknának sorba a bulik.

szigorúan csak szerintem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:40, 07-06-2004 
jazz turbulence

szerintem meg azt se mondjuk meg h ki kivel alljon ossze se h kit hivjon/nehivjon el.
ez is piac, ugy jo ha nincs beleugatas.
a fresh er bulin ha jol olvastam 250 ember volt. abbol a fele gondolom listas, a tobbi meg belogott / szemelyzet - kit zavar h ket gimis osztalynyi gyerkoc otthagyta a heti zsetonjat? ha ezen mulik valamelyik kutyaboros szervezo betevoje, az mar rossz.

en pont azt latom, h ha neha keson is, de kapcsolnak az emberek, h hova erdemes elmenni es hova nem.
a sracok meg vagy osszeszedik magukat es csinalnak normalis bulit (hajra) vagy lekopnak. nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:01, 07-06-2004 

partyszervezői konferencia kell ide :)

Tudom, bizarr ötlet, de: lehetne egy zsűri, aki az előzetesen benyújtott információk alapján osztályozza a partykat. Így lenne első- másod- és harmadosztályú buli, amit a szórólapon kötelező lenne feltüntetni. Ezáltal a jónép tisztában lenne azzal, hogy mégis megéri-e neki 3000Ft-ot kib*ni egy harmadosztályú bulira...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:03, 07-06-2004 
souljah

persze üzlet, és nyilván nem tisztem h beleszóljak, h ki kit hív el, de úgy gondolom, h azért rám is tartozik, ha elmegyek egy buliba, talán még fizetek is érte, és utána nem azt kapom, amit elvárnék.. buli szervezés balatoni lángossütõ mentalitással..ez egyre jellemzõbb szvsz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:04, 07-06-2004 
a magyar viszonyokat ismerve, ebbol lenne aztan az igazi balhe :)

Post subject:
PostPosted: 12:04, 07-06-2004 
braindeath

-Lia- wrote:
partyszervezői konferencia kell ide :)

Tudom, bizarr ötlet, de: lehetne egy zsűri, aki az előzetesen benyújtott információk alapján osztályozza a partykat. Így lenne első- másod- és harmadosztályú buli, amit a szórólapon kötelező lenne feltüntetni. Ezáltal a jónép tisztában lenne azzal, hogy mégis megéri-e neki 3000Ft-ot kib*ni egy harmadosztályú bulira...

otleted tobb mint abszurd
c0p wrote:
hat, igen... akinek nem inge,ne vegye magara. (nem is fogja senki :lol: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:15, 07-06-2004 
bladerunnaz

en a konferencia meg zsuri meg partipontozas naivitasa helyett olyan igenyeket fogalmaznek meg, mint

a szervezok legyenek kepben (jobban, mint egy atlag partizo) a fellepoik szemelyet illetoen, valamint valasszanak jo, erdekes produkciokat

teremtsenek - legalabb magyar viszonylatban - elfogadhato korulmenyeket a bulin

peldaul

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:27, 07-06-2004 

yo, ezt azért én sem godnoltam komolyan :)

valdi: ebben igazad van, csak sztem nincs rá pénz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:28, 07-06-2004 
bladerunnaz

-Lia- wrote:
yo, ezt azért én sem godnoltam komolyan :)

valdi: ebben igazad van, csak sztem nincs rá pénz.

akkor nem kell bulit csinalni.

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:37, 07-06-2004 

de azért sztem hagyni kell minden szervezőnek egy felfutási időt. nem lehet azonnal bladerunnaz-szintű partyt csinálni. az azonban tényleg gáz, ha valaki a tizedik nyereséges partyja után se lépett még egyről a kettőre.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:41, 07-06-2004 
son of nitrous

az én káromon senki ne tanulja meg a partyszervezést pláne ha fizetek a belépőért

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:42, 07-06-2004 
bladerunnaz

ja csak nezd meg, hogy ok kit hoztak el az elso X bulijukra es azok a nevek hol vannak most

segitek: bad company / fresh, dylan + facs, loxy, kemal (jo o kicsit megorult azota, de azert volt egy idoszak amit uralt), ink, stb

ha az ujak ilyen erzekkel hoznanak el felfuto tehetsegeket nem tiltakoznek :P

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:49, 07-06-2004 
minimalheadz

Na pont ez az a kérdés, amiről teljesen felesleges bármit is beszélni.Soha nem fogsz megoldást találni.A kispartyszervező ugyanúgy fikázza a partyszcénát, mint a nagypartyszervező, csak a nagypartyszervező még fikázza a kispartyszervezőt is emellett.Ezt most itt Valdi be is bizonyította az előbb.Nem tudod megszabni senkinek, hogy ne csináljon bulit.És Valdi közvetve ez nektek is köszönhető, mivel nagy szerepetek volt a stílus népszerűsítésében.Most meg be kell látni, hogy népszerű, több a dj, akiket nem hív el senki...játszani akarnak.
Ez az élet rendje.Majd a természetes szelekció megtörténik.De erőszakkal, okosítással nem fogsz sosem elérni semmit ebben az ügyben.

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 301 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]