i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:29, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 301 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:52, 07-06-2004 
allnightbreakz

sztemmeg mindenki azt szervez amit akar,
csak utana ne irjon ien fassagokat, mint az alabbi.
bebukta akkor bebukta igy jart...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:00, 07-06-2004 
droid

a piac úgyis szelektál.

akinek jó ízlése van, képben van zeneileg, és már jár partizni néhány éve, az szerintem pontosan tudja, hogy mire érdemes elmenni, és mire nem.

"az elmúlt időszak 2 legnívósabb bulija"?!

"a magyar dnb szcéna nem vett tudomást"?!

ha jól értem, számonkérik a közönségen, hogy miért nem jöttek?
végülis a keresletnek kell meghatároznia a kínálatot, és nem fordítva. lehet, hogy mostanában érdemesebb lenne az Inperspective-es dj-kre rámenni, valószínűleg nem lennének bukó bulik. rá kell érezni a közönség ízlésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:04, 07-06-2004 
cinetrip

Mondjuk én ezeken nem csodálkozom, ami most a drumandbass halála, az lesz mindegyik stilus halála volt és lesz Magyarországon.

Ha divat lesz a málnaszörpből akkor mindenki azt akar majd inni.Ha pedig mindig minden este málnaszörpöt iszol akkor előbb utóbb megunod.Most a szervezők nagy része ugyanazt kínálja, egyre szarabbul -kevés íz van a palettán.
A magyarországi B kategóriás szervezők pedig titkolóznak, hazudoznak és átverik egymást- ez vonatkozik az A kategoriás szervezőkre is . /tisztelet a kivételnek/
Egyébként kellene 1 úgynevezett etikai kódex : ) amit már régebben a Budapest non-stop topikon már felvetettem.
El is vetették.- mármint a szervezők.

A másik nagy kérdés:

TI CSODÁLKOZTOK DRÁGA SZERVEZŐK HOGY IGY FOLYNAK A DOLGOK ?
MOST OLYANOKÉRT SIRTOK AMIT MAGATOK IS NAP MINT NAP MEGTESZTEK A TÖBBI SZERVEZŐVEL, A KÖZÖNSÉGGEL?

NA SZÁLLJON MÁR MAGÁBA MINDENKI ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:09, 07-06-2004 
metalhead

ahogy elnezem az elmult par evet a blade es ns! bulik megfelelo letszamu, bejarotott kozonseggel porognek mar.

a kisebb szervezok meg sajna(??? :twisted: ) egymast nyirjak ki a licitalasukkal, pedig ott is van/volt 1-2 erdekes/jo lineup imo :/

+ nem csak a darenbez bulikat kellene figyelembe venni az idopontok kalkulalasaban, ez a kozonseg masfajta bulikra is elegge nyitott, es azokbol is van boven mostanaban :idea:

egyszeru mondas itt is igaz >>> ami nem megy, nem kell eroltetni! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:13, 07-06-2004 
piper

Sztem is rengeteg buli van mostanság, sokszor harmadrangú külföldi fellépokkel...
- szal szerintem nagy gáz, hogy a magyar dj-k már szinte nem is számitanak egy adott bulin, a lényeg a külhoni sztár (legyen az akár ukrán :D , mindegy csak ne magyar útlevele legyen....) Pedig sok (nagyon sok esetben) a magyar kollégák überelik a külf. vendéget zeneileg, technikailag etc., mégsincsenek igazán megbecsülve a saját közegükben. Persze szerencsére akadnak kivételek.

- másrészt sokan beleesnek abba a hibába, hogy nem informálódnak az adott személyrol, mint dj-rol, es mondjuk csak néhány ütos kiadvany miatt hivjak meg. Itt kerül elotérbe a producerbetegség, azaz stúdióban zseniális az arc, de a deckek mögött... :?

Amúgy meg jó ez a topic, csak sajnos nem azok fognak ide beirni, ill. ezen elgondolkozni akiknek kellene... jó magyar szokás szerint :)

cOp már az elején megfejtette, hogy úgyse veszi magára senki...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:25, 07-06-2004 
metalhead

szerintem mindenki sting-en volt, az a baj :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:25, 07-06-2004 
original nuttah

'G' wrote:
- szal szerintem nagy gáz, hogy a magyar dj-k már szinte nem is számitanak egy adott bulin, a lényeg a külhoni sztár (legyen az akár ukrán :D , mindegy csak ne magyar útlevele legyen....) Pedig sok (nagyon sok esetben) a magyar kollégák überelik a külf. vendéget zeneileg, technikailag etc., mégsincsenek igazán megbecsülve a saját közegükben. Persze szerencsére akadnak kivételek.

valami tipper nevu arc azt mondta eccer, hogy "support your local djs".

egyebkent a hiszti alapja, hogy okoljuk a kozonseget, hogy kevesen voltak, meg kritikan aluli. (ilyet talan meg a szinetripplaki se csinalna :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:29, 07-06-2004 
metalhead

'G' wrote:

ez bizony nagyon igy van, sajna. :cry: :roll: telleg nem fer a fejembe h miert kell mindig kulfoldi vendeg. amugy meg azert lathatoan nem mukodik ez a "kereslet kinalat majd jol kialakitja az egyensulyt" dolog,mert mar elegge regota ilyen a helyzet. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:30, 07-06-2004 
droid

csináljanak olyan bulit, ahova elmegyek!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:30, 07-06-2004 
original nuttah

-Lia- wrote:
partyszervezői konferencia kell ide :)

Tudom, bizarr ötlet, de: lehetne egy zsűri, aki az előzetesen benyújtott információk alapján osztályozza a partykat. Így lenne első- másod- és harmadosztályú buli, amit a szórólapon kötelező lenne feltüntetni. Ezáltal a jónép tisztában lenne azzal, hogy mégis megéri-e neki 3000Ft-ot kib*ni egy harmadosztályú bulira...

te nem tudod eldonteni melyik buli erdekel annyira, hogy fizess erte annyit amennyibe kerul? :maki:

sajnos eleg sokan vannak olyanok, mint lia, ezert mi azon gondolkoztunk (nem), hogy kiirjuk barmelyik jo, de mostanaban ritkan fellepo magyar dj neve melle zarojelbe, hogy uk aztan rohogunk, hogy hanyan szolitjak meg angolul. biztos, hogy nem lennenek kevesen akik a zarojeles resz miatt jonnenek el a buliba. korkoszor.

partiszervezes lutri. aki biztos jovedelmet akar mennyen el egy rendes munkahelyre dolgozni es ne a kozonseget hibaztassa!

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:35, 07-06-2004 
ujonc

psure wrote:
'G' wrote:

ez bizony nagyon igy van, sajna. :cry: :roll: telleg nem fer a fejembe h miert kell mindig kulfoldi vendeg. amugy meg azert lathatoan nem mukodik ez a "kereslet kinalat majd jol kialakitja az egyensulyt" dolog,mert mar elegge regota ilyen a helyzet. :roll:

bezzeg amikor megmertem penditeni ezt a temat hasonlo megkozelitesbol valami masik topikban rogton en lettem a rosszfiju.. :twisted: :lol: :twisted:

nem kell mindenaron, mindenkinek, minden lehetseges, meg itt nem jart muveszt meghivni imo'

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:35, 07-06-2004 
tactile

Először is respekt Valdinak a szókimondóságáért, mert sztem meg mert fogalmazni valami oylan dolgot ami, lássuk be, sokunknak régóta bassza a csőrét.

Annak ellenére, hogy jogos a szkepticizmus abban hogy bármi is megváltozna, és én is azt hiszem, hogy hosszútávon a piaci törvények fogják megoldani ezt a problémát, azért sztem fontos megpróbálni megbeszélni valamit.

Hátha..

Az egyik haverommal nemrég arról beszélgettünk, hogy ugyanúgy ahogy régebben az volt a menő, ha valaki megtanul gitározni és/vagy zenekart csinálni, ugyanannyira trendi ma aryszervezőnek és partyfotósnak (sic!) lenni. Ez egy általános trend, ami sztem nem csak a dnb rendezvékenyeket illeti (a dnb halála... :alsz: ) és ami remélhetőleg idővel el fog múlni/meg fog változni. Akit hosszútávon leköt ez a zene, az úgyis át fog vészelni ezt.

Addig meg természetes, hogy mindenkinek a saját belátására van bizva, hogy milyen bulira meg el/milyen bulti szervez meg..

ENJOY! :orangejuice:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:38, 07-06-2004 
tactile

bocs a hibákért, reggel van még nekem...

:roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:41, 07-06-2004 
cinetrip

silentcrow wrote:
'G' wrote:

egyebkent a hiszti alapja, hogy okoljuk a kozonseget, hogy kevesen voltak, meg kritikan aluli. (ilyet talan meg a szinetripplaki se csinalna :)

Tudod azért én megtudom érteni 1 kicsit ,az elég szar amikor bukta van, főképpen ha sokat melózol rajta...
A magyar dj-kre meg igyazából senki nem kíváncsi önmagában/egy belépős bulin meg főképp nem/ mert sikerült ZSIR SZNOBBÁ VÁLTOZTATNI AZ EGYÉBKÉNT NYITOTT KÖZÖNSÉGET !

ETIKAI KÓDEX vagy HALÁL :idea:
BUDAPEST NON-STOP VAGY SZIVÁS :idea:

lehet választani !!

Valdi!
Ha új és érdekes dolgokat akarsz hozni ami nincs itthon még bevezetve , de mondjuk már kurva drága mert kint nagyon fut és bux, akkor az hülyeség vagy misszió !?

Ha mondjuk hírdeted a Jazzanovát élőben aztán elhozod a DJ-t és ezt eladod a magyaroknak 3x egymás után, az pofátlanság vagy jól felfogott üzleti érdek?!/aki meg elhozza utána kurva drágán élőben az hülye vagy csak sok pénze van hogy bukjon?/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:44, 07-06-2004 
piper

silentcrow wrote:
'G' wrote:

nemtom, de az biztos, hogy anno a Cinetrippen Blim egy ilyen feliratu poloban nyomult :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:46, 07-06-2004 
metalhead

silentcrow wrote:

ez vmi blim nevu arc polojan volt.

amugy meg ez a konferencia emeletes nagy faszsag. mindenki dontse el h mit akar nagyfiuk, nagylanyok a szervezok, csak aztan tenyleg kommunikaljak intelligensen le a dolgot es telleg ne a kozonseget meg a szcenat hibaztassak, ez abszurdum.

EBBEN AZ EVBEN KEVESEBB MERCEDES FOGYOTT MINT TAVALY, SZEGYELLJETEK MAGATOKAT!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:49, 07-06-2004 
cinetrip

'G' wrote:
silentcrow wrote:
'G' wrote:

nemtom, de az biztos, hogy anno a Cinetrippen Blim egy ilyen feliratu poloban nyomult :)

pedig a Blim is a turnékból él !!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:50, 07-06-2004 
piper

psure wrote:
silentcrow wrote:

ez vmi blim nevu arc polojan volt.

amugy meg ez a konferencia emeletes nagy faszsag. mindenki dontse el h mit akar nagyfiuk, nagylanyok a szervezok, csak aztan tenyleg kommunikaljak intelligensen le a dolgot es telleg ne a kozonseget meg a szcenat hibaztassak, ez abszurdum.

EBBEN AZ EVBEN KEVESEBB MERCEDES FOGYOTT MINT TAVALY, SZEGYELLJETEK MAGATOKAT!!!

:lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:53, 07-06-2004 
piper

qukax wrote:
pedig a Blim is a turnékból él !!

de nem jár ide minden hétvégén, egyelore... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:54, 07-06-2004 
souljah

az ergészben az a vicces, vagy inkább elkeserítõ, h nagyjából ua. szajkózza már mindenki, és nem tegnap óta.. itt mindenki egyet ért, de nem történt igazából nagy elõrelépés..van ugyan egy butapest non-stop topic, vhogy mégis az az érzésem, h túl sok minden nem változott.. majd a piac megoldja? persze, de az idõ elõrehaladtával mindig is lesznek újabb és újabb vállalkozó kedvû szervezõk is..h ezek közül ki a kontár és ki a profi az mondjuk gyorsan kiderül.. közben meg bukik ez is, az is..kezd ez inkább vmi party-survivor jelleget venni - amolyan balatoni_lángossütõ_party kru vs. én_ezt_szeretem_ezért_csinálom_party kru :D

ez az 'etikai kódex' viszont kissé nevetségesnek tûnik az elõbbiek fényében..

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 301 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]