pAraZoRmaL wrote:
Amit:
"I do hope it does change, that djs get allocated more time to play and I really do hope that djs, people that really want to play, not make tunes, people who wanna dj can actually get a shout and push the ones that are there for their places and the respect cos that’s what it’s about, it’s about healthy competition. But the whole thing with djs now is you’ve got to be a producer before you’re dj and maybe that won’t change but I hope something does give and gives the chance to the dj of 10 years ago who would really strive to get a set together and just play for the sake of playing."
Amitnak nemcsak hogy vannak finom zenéi, de nem is beszél hülyeséget. Ez a producerbetegség, ahogy korábban irta valaki, tényleg rémisztő. De egyébként elég lenne a neten kutakodni 2 napot egy-egy fellelhető mix után, és utána levonni a megfelelő konzekvenciát - tényleg ér-e valamit az illető a lemezjátszóknál, vagy 99% hogy csalódás lesz amit csinál...akkor meg minek elhívni?
Tudom hogy közhelyekkel dobálózok de tessék már felébredni
És abban is igaza van a kedves egybegyűlteknek, akinek kéne, az úgysem fog idefigyelni. De olyan jó szájat tépni, nem?
silentcrow wrote:
(ilyet talan meg a szinetripplaki se csinalna

Bratwa wrote:
Akit hosszútávon leköt ez a zene, az úgyis át fog vészelni ezt.
Word
jungleb wrote:
kis szervezoknek szerintem egyetlen lehetoseguk, hogy megprobaljak a "reseket betomni". ehhez baromi jol kell raerezni arra, hogy mi az ami nincs itthon, de lehetne. ha pedig egyelore nincs ra igeny, meg kell tudni teremteni azt, el kell hitetni a kozonseggel, hogy jo lesz ez nekik. ez persze csak akkor megy, ha megvan a zene, a fellepok es a kozonseg irant erzett elkotelezettseg. de meg ez is keves, ha a szervezo nem tudja mindezt hitelesen kifele kommunikalni.
Nagyszerű példa erre a Brainpop sorozat. Én spec. nem nagyon voltam kapcsolatban az általuk eddig felvonultatott és a jövőben is tervezett vonallal, de az első buli után igencsak kedvet kaptam hozzá, és remélem hogy sokan lesznek még ezzel így. Nameg a psure által már említett Hypnosis, lehet vizionálni a dnbt lenyomó trúbreakbeatpartyszervező brigádok hadát és az "én már egyébként nagyon régen breaket játszok, csak..." DJ-ket. Najó, ez kicsit erős, de úgy érzem, ilyen is lesz, pedig senkinek sem kell. Jó az ami most van.
Natural selectionben pedig elég hinni, és jön.
Sok rizsa után, viszlát