i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 10:27, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 301 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:32, 07-06-2004 
original nuttah

Ha nem sikerulne dulore jutni dnb focinapon meg mindig megrugdoshatjak egymast a szervezok, promoterek, forumozok.

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:33, 07-06-2004 
piper

ez a topic Valdi hétfoi lavinája :D :D :D
pedig állítólag hétfon még a fu se no....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:39, 07-06-2004 
Az a baj, hogy tul sok a szervezo es esz nelkul szervezik a bulikat. Az hogy egy hetvegen nincs eppenseggel kulfoldi fellepos buli, az meg nem garancia arra, hogy el is mennek a semi noname dnb djs bulidra.

Az en meglatasom szerint a mai magyar dnb cena max 2-3 szervezogardat tud eltartani elfogadhato szinvonalon (ez min. 4-5 millas koltsegvetes kb.), azaz havi 2 maximum 3 nagy bulit (ertentdo az egesz orszagra).

Ehelyett a kamikaze buliszervezok egymas torkat taposva ugranak ra minden lehetseges idopontra, fuggetlenul attol, hogy honap vegen van-e, vagy a vizsgaidoszak, eretsegi idoszak, karacsonyi unnepek kozepen van-e.

A mostani peldanal maradva elore megjosolhato ongyilkossag szerintem a gluglu(e) elott es utan 1-2 hettel nagy bulit szervezni. Lehet nem tetszik egyeseknek, de teny, hogy mar megvan juniusra az a buli, akire tuti mindenki el fog menni, aki teheti. es mivel nincs 30 ezer tortutem rajongo (jo ha 5k van), igy tuti bukni fog ebben a honapban minden mas nagy " hepaj ". Ne legyen igazam, de igy latom.

Post subject:
PostPosted: 14:43, 07-06-2004 
original nuttah

SiRe wrote:
Az a baj, hogy tul sok a szervezo es esz nelkul szervezik a bulikat. Az hogy egy hetvegen nincs eppenseggel kulfoldi fellepos buli, az meg nem garancia arra, hogy el is mennek a semi noname dnb djs bulidra.

Az en meglatasom szerint a mai magyar dnb cena max 2-3 szervezogardat tud eltartani elfogadhato szinvonalon (ez min. 4-5 millas koltsegvetes kb.), azaz havi 2 maximum 3 nagy bulit (ertentdo az egesz orszagra).

Ehelyett a kamikaze buliszervezok egymas torkat taposva ugranak ra minden lehetseges idopontra, fuggetlenul attol, hogy honap vegen van-e, vagy a vizsgaidoszak, eretsegi idoszak, karacsonyi unnepek kozepen van-e.

A mostani peldanal maradva elore megjosolhato ongyilkossag szerintem a gluglu(e) elott es utan 1-2 hettel nagy bulit szervezni. Lehet nem tetszik egyeseknek, de teny, hogy mar megvan juniusra az a buli, akire tuti mindenki el fog menni, aki teheti. es mivel nincs 30 ezer tortutem rajongo (jo ha 5k van), igy tuti bukni fog ebben a honapban minden mas nagy " hepaj ". Ne legyen igazam, de igy latom.

így van, egyszerűen ki kell számolni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:45, 07-06-2004 
souljah

jungleb wrote:
de meg ez is keves, ha a szervezo nem tudja mindezt hitelesen kifele kommunikalni.

mekkora cseresznye, hogy a flyerek véletlenül sem erről a kommunikációról szólnak :P

bocs, hogy beleugattam, már itt se vagyok :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:51, 07-06-2004 
original nuttah

el wrote:

ezt ugye nem gondoljatok komolyan?
ha ki lehetne szamolni vajon miert nem szamoljak ki a szervezok? ha sire ennyire tudja, akkor egy nowsound se volt veszteseges? tenyleg csak dnbvel kell szamolni? pffff

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:53, 07-06-2004 
nem en szervezem a nowsoundokat, felreertes ne essek. .)

Post subject:
PostPosted: 14:56, 07-06-2004 
original nuttah

SiRe wrote:
nem en szervezem a nowsoundokat, felreertes ne essek. .)

de sokat latni veluk +nowsound.hu. csak nem hallgatod el a jotanacsaidat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:57, 07-06-2004 
bladerunnaz

isu wrote:
Na pont ez az a kérdés, amiről teljesen felesleges bármit is beszélni.Soha nem fogsz megoldást találni.A kispartyszervező ugyanúgy fikázza a partyszcénát, mint a nagypartyszervező, csak a nagypartyszervező még fikázza a kispartyszervezőt is emellett.Ezt most itt Valdi be is bizonyította az előbb.Nem tudod megszabni senkinek, hogy ne csináljon bulit.És Valdi közvetve ez nektek is köszönhető, mivel nagy szerepetek volt a stílus népszerűsítésében.Most meg be kell látni, hogy népszerű, több a dj, akiket nem hív el senki...játszani akarnak.
Ez az élet rendje.Majd a természetes szelekció megtörténik.De erőszakkal, okosítással nem fogsz sosem elérni semmit ebben az ügyben.

en egy jelensegrol beszeltem es szandekosan nem emlitettem neveket.
eroszakoskodni sem akarok, csak annyit, hogy gondolkodjanak el az emberek egy kicsit

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:59, 07-06-2004 
original nuttah

oxi wrote:
el wrote:

ezt ugye nem gondoljatok komolyan?
ha ki lehetne szamolni vajon miert nem szamoljak ki a szervezok? ha sire ennyire tudja, akkor egy nowsound se volt veszteseges? tenyleg csak dnbvel kell szamolni? pffff

nem csak dnb-vel, persze, hogy nem... de ennyi partiból már csak le lehet vonni a megfelelő következtetéseket, amit számokban is ki kell tudni fejezni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:01, 07-06-2004 
minimalheadz

A gondolkodáshoz csak annyit, hogy sztem kb annyi esélye van ennek, mintha egy drog-alkoholfüggőt próbálnál meggyőzni arról, hogy hülyeség amit csinál.
Majd ha elbukják anyuci-apuci pénzét, akkor majd el fognak gondolkodni.

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:04, 07-06-2004 
bladerunnaz

qukax wrote:

Valdi!
Ha új és érdekes dolgokat akarsz hozni ami nincs itthon még bevezetve , de mondjuk már kurva drága mert kint nagyon fut és bux, akkor az hülyeség vagy misszió !?

a 24ezredik dnb producert elhozni ide djzni az mennyiben misszio?

qukax wrote:
Ha mondjuk hírdeted a Jazzanovát élőben aztán elhozod a DJ-t és ezt eladod a magyaroknak 3x egymás után, az pofátlanság vagy jól felfogott üzleti érdek?!/aki meg elhozza utána kurva drágán élőben az hülye vagy csak sok pénze van hogy bukjon?/

ebbol szemelyeskedes lesz, ne itt folytassuk sztem...
(a patterson nem volt livenak hirdetve ezt tudomasul vehetned most mar - mellesleg nem voltam benne a szervezesben)

egyebkent meg mikor xperipheriak utan szamot vetettunk, nem sokszor volt tele a buksza, megsem tartottunk nemzeti gyasznapot

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:06, 07-06-2004 

teknikolor wrote:
jungleb wrote:
de meg ez is keves, ha a szervezo nem tudja mindezt hitelesen kifele kommunikalni.

mekkora cseresznye, hogy a flyerek véletlenül sem erről a kommunikációról szólnak :P

bocs, hogy beleugattam, már itt se vagyok :oops:

teknik :lol: :lol:
végül is igazad van, de vigyázz, mert visszazavarnak az okosok az artwork topikba :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:09, 07-06-2004 
bladerunnaz

qukax wrote:

bocs de ezt a topikot nem egy promoter nyitotta!?

en nem tartom magamat annak :)

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:11, 07-06-2004 
minimalheadz

Azért van némi közöd magyarország vezető drumandbassszervezőbrigádjához... :wink:

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:19, 07-06-2004 
bladerunnaz

van, de akkor sem en szervezem azokat a bulikat.

az xperipheriat meg az ipc szulinap az oke, ott tenyleg sokat szervezek, de egyik neveben sem allnek le anyazni a kozonsegre, mert nem jonnek el valamire

masik meg, hogy szerintem mindegyiken igyekszunk normalis korulmenyeket teremteni es minoseget adni
(es olyan dolgokat iderangatni, akiket mas nem )

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:45, 07-06-2004 
cop.underground.hu

"masik meg, hogy szerintem mindegyiken igyekszunk normalis korulmenyeket teremteni es minoseget adni (es olyan dolgokat iderangatni, akiket mas nem )"

itt a lenyeg. kerdezem, mi egy partyszervezo feladata? megtomni a zsebet, elkapkodni a szervezest (including hang, lineup, helyszin, flyer, etc...) kullogni a bejaratott trend/djk utan, odamenni a meghivott kulfoldiekhez es lekerdezni megy-e az o bulijara is, ha elhivja, stb...
VAGY
olyat felkutatni, megismerni es elhivni, aki kurozum, aki felfedezes/elterjedes/robbanas elott van (rajtad mulik, meg tudod-e magyarazni a tomegnek, miert tartod jonak). bevallalni a kockazatot, olyan hangot vinni, amire a kulfoldiek is elismeroen bolintanak, stb... es mindezt ugy, hogy az emberek utana koszonetet mondjanak es a kovetkezo bulik plakatjait mar bizalombol tepjek le az utcakrol, hogy buli elott a szobajukba ragasszak fel...

roviden, mit akar: moralisan gerinctelenul szamolni a penzt Vagy buli elotti stresszes bukotol felo izzadasok utan az emberek oromeben megmartozni.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:22, 07-06-2004 
metalhead

valdi wrote:
van, de akkor sem en szervezem azokat a bulikat.

az xperipheriat meg az ipc szulinap az oke, ott tenyleg sokat szervezek, de egyik neveben sem allnek le anyazni a kozonsegre, mert nem jonnek el valamire

helyes, helyes. ez a lenyeg igy kellene mindnekinek hozzalni.
nem szabad a kozonseget anyazni mert besertodik. :(

amugy eppen a mult heten inditottam jomagam is vitat egy forumon, illetve jegyeztem meg hogy engem azert ne szidjon senki, mert nem voltam ott... es mast se... ez egy szegedi buli topikjaban, egy masik forumon volt... :evil:
igazabol semmi ertelme nem volt az egesznek, senkinek nem lett igaza, de rekord szamu hozzaszolas szulettett ott is, mint ahogy szerintem itt is fog, ha csak nem torlodik a topic. :idea:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:26, 07-06-2004 
pokemon

leginkább a kettőt együtt 8)
(már akinek nem anyu/apu a főszponzora)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:51, 07-06-2004 
a38

"A témához sok hozzászóló feltételezte, hogy a topic elején
olvasható gyászlobogós szöveget a szombati buli szervezőitől
származik. Ezért fontosnak tartjuk, hogy hangsúlyozzuk, ez a
szöveg a www.beats.hu főoldalán olvasható, amely a
www.beats.hu szerkesztőinek saját véleménye, nem pedig a
Fresh E.R-é. Sőt, a Fresh E.R. el szeretne határolódni attól, hogy
a közönséget bármilyen értelemben is minősítse.
"

-fresh E.R. kru

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 301 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]