i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:13, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:20, 07-06-2004 
pokemon

Ja és még valami!

Én személy szerint SENKIT nem hibáztatok azért, hogy ki jött el a bulinkra és ki nem.

Nem fog visszavenni a lendületünkből, mert ez a buli úgy jött össze amire bevallom nem számítottunk!

A NEGATÍV REKLÁM IS JÓ REKLÁM!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:25, 07-06-2004 
partiarc

oxi wrote:

:hulye: >))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:27, 07-06-2004 
impulsecreator.hu

crez wrote:

a-A

a negativ reklam is reklam...
a tobbi meg konzekvencia

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:30, 07-06-2004 
piper

crez wrote:

valamire biztos...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:36, 07-06-2004 
cinetrip

Sajnálom hogy nem volt teljesen tiszta , kicsit kibővítve:

6-8 évvel ezelőtt ugyanaz volt a trance /Goa partikkal kapcsolatban mint most a D&B-vel.
Amikor elkezdett futni és automatikusan egyre populárisabbá vált akkor mindenki bulit szervezett.
Konkrétan trendi : ) volt buliszervezőnek lenni.
Volt is egy csomó elég minősíthetetlen buli bukta hegyek stb.

Ugyanezt látom most a D&B bulikkal kapcsolatban is .

Tulképpen mindenkinek rossz... nem csak a D&B tábornak.

Én tényleg büszke vagyok arra ami itt Magyarországon történt az elmúlt 14-15 évben a villanyzene és a partik terén!

Viszont ezek tendenciák, amiket van aki lát vagy érez, van aki nem.
A parti akár az élet egymásból következő dolgok összessége.

Nem várható senkitől sem hogy 1 perc alatt mindent tudjon a szervezésről, viszont vannak akik azt gondolják mindent tudnak /holott hiányos a tudásuk/és nekifutnak a falnak.

Még őket is tudom őszintén sajnálni mivel tudom milyen érzés.
A közönség nagyrészének fogalma nincs mennyi szar van ilyenkor.

Ha nem lenne széthúzás akkor ők sem csak a saját kárukból okulnának és a közönség sem érezné magát rosszul.

De más kárán röhögni, viccelődni igazán szép dolog, tényleg ... :evil:
Kicsit talán több együttérzést... nem sok, de sokat számít.

A szervezőknek meg figyelembe kellene venniük
hogy egy ugyanazon város villanyzenei életét építjük akár tetszik akár nem .
És majd ha megéljük, akkor nagypapa korunkban nem arról fogunk sztorizni hogy ki milyen szar bulit csinált hanem arról hogy melyik milyen kurva jó volt :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:39, 07-06-2004 
partiarc

ámen :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:46, 07-06-2004 
cinetrip

Valdi !
tényleg bocs ne vedd sértésnek de tényleg elkellene döntened hogy most a pálya szélén lengeted a zászlót vagy éppen rugod a bőrt - ezt egy meccsen belül cserélgetni nem túl szerencsés..

a pattersont nem értem miért kevered ide?:evil:

az meg ha bukta van /lásd xperipheria példád/ azt nem mindenki tudja könnyen feldolgozni.

Ha kis költségvetésű bulit csinálsz kicsit bukhatsz ha nagyot akkor meg nagyobbat - ilyen ecccerű a matek : ))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:50, 07-06-2004 
cinetrip

valdi wrote:

masik meg, hogy szerintem mindegyiken igyekszunk normalis korulmenyeket teremteni es minoseget adni
(es olyan dolgokat iderangatni, akiket mas nem )

Most akkor az Xperipheriát csinálni hülyeség vagy misszió?
Szerintem az utóbbi.
Hu most már tényleg nem baszogatlak : )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:57, 07-06-2004 
original nuttah

qukax wrote:
Szerintem az utóbbi.

Nem értem minek személyeskedni. :oops:

xperi crew soha egy rossz szót nem szolt a közönségére, nem számolt el fórumban stb., és ha jól emlékszem a hang _mindig_ jó volt, kivéve a legutolsót mert akkor _tökéletes_.

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:01, 07-06-2004 
cinetrip

oxi wrote:
qukax wrote:
Szerintem az utóbbi.

Nem értem minek személyeskedni. :oops:

xperi crew soha egy rossz szót nem szolt a közönségére, nem számolt el fórumban stb., és ha jól emlékszem a hang _mindig_ jó volt, kivéve a legutolsót mert akkor _tökéletes_.

nem állította az ellenkezőjét senki

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:02, 07-06-2004 
impulsecreator.hu

psure wrote:
valdi wrote:
pontosan ki gondolkodjon el _azon, ami ki van/volt irva_?

nyilvan a dnb szcena :D

epp most tudtuk meg, h olyan nincs

(amugy nem akartam ebbe belefolyni, de azert ezen a kijelentesen megreccsentem kedves sajtos. es nem vagyok kivancsi ra, h nem ugy ertetted, meg en direkt felremagyarazom.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:05, 07-06-2004 
kollektiva

hű, de sokáig halogattam, hogy írjak-e... és azt is elárulom, már két héttel ezelőtt faszkorbácsot akartam osztani a budapesti party kultúrának, de aztán meggondoltam magam. valóban nem lehet besértődni, ha valami bukta mert nem mennek el az emberek, ahogyan elvárni sem lehet, hogy ott legyenek. csupán szar érzés, ha sorozatosan a saját pénzedből (meg a haverjaidéból) buksz, és hiába nézel magadba, és jutsz arra hogy te minden tőled telhetőt megtettél, mégsem "özönlik" rá a nép.

szerintem itt senkinek nincs és mindenkinek igaza van. ugyanakkor azért van abban valami nyugtalanító, hogy ennyire kiszámíthatatlan lett a partyélet (már ezen a szinten, amiről beszélünk) persze, izgalmas is a kiszámíthatatlanság, ha van/lenne aki pénzeli :-)

ha szerelemből csinálod és a zenéért és csak olyanokat hozol el, akikat szeretsz, akkor készülj fel rá, hogy "szobadiszkó" lesz, 50-70 embernek. ez van. és ha nem bírod, majd jön a helyedbe más... :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:32, 07-06-2004 
bladerunnaz

qukax wrote:
Valdi !
tényleg bocs ne vedd sértésnek de tényleg elkellene döntened hogy most a pálya szélén lengeted a zászlót vagy éppen rugod a bőrt - ezt egy meccsen belül cserélgetni nem túl szerencsés..

ha elmegyek egy buliba, amihez szervezesileg nincs kozom, akkor mi vagyok kedves laki?

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:41, 07-06-2004 
kollektiva

persze én csak a saját nevemben beszéltem :-9) amúgy meg jó, hogy elindult itt ez a "párbeszéd", utópiaként meg lebegjen a szemünk előtt graz, ahol a promoterek mind egy csapatban játszanak, így elképzelhető olyan buli, ahol az egyik teremben electroclash, a másikban drumandbass van, és mégis teltházas

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:46, 07-06-2004 
ujonc

Én csak magamból tok kiindulni. Mikor a házibulik kinőtték a házat, gondoltam lehetne ekkora siker több embert befogadó helyen, piti belépővel... Megvolt, a várt maximumnál jóval több ember jött el.
Qrva yó érzés amikor reggel közlik hogy "anyád, geci yo party volt", "életem legjobb szilvesztere volt"... Amíg így gondolják az emberek addig folytatom, és próbálok minőségi bulikat csinálni.
Megy itt a fika a "kis csapatokra". Basszus, nincsenek olyan sokan, lehetne konkrétabban is beszélni. Én pl nemtom hogy magamra vegyem e azt a bizonyos inget...
Aki leugat, meg célozgat az a Valdi, úgyhogy
Valdi: voltál ápr. 16án a margitszigeten?
Ha nem akkor gyere a livingroomba, és utána mondd ha szar volt.

Ja, és nem játszok saját bulin, nem azért csinálom hogy nagy arc legyek, és a belépőt úgy kalkulálom hogy legyen meg amit beletettem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:58, 07-06-2004 
original nuttah

popbitch wrote:
teremben electroclash, a másikban drumandbass van, és mégis teltházas

nalunk meg megallna sok kis kozepiskolas a pszichosexualis fejlodesben, mert electroclash teremben jutnanak eloszor melegek testkozelebe.

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:11, 07-06-2004 
cinetrip

Én is csatlakoznék az előttem popbitch-hez. Egész nap olvasgatom, hogy mire juttok/jutunk ebben a topicban. szerintem a kezdeményezés teljesen helyénvaló és dícséretes, hogy valaki vette a fáradtságot, hogy kiugrassza a nyulat a bokorból. De megint a saját "nyomorunkban" toporgunk, és nem jutunk előre..

Nagyon örültem már annak is, hogy a breakbeat.hun nyitottak egy partyszervező naptárat, ami nem tudom, hogy milyen hatékonysággal működik azóta is... Ez volna az első lépés.. Ne szervezzünk egymásra, ha egy mód van rá..

Több bajom van ezzel a kérdéssel:
Hiába élünk olyan országban, ahol köztudott, hogy igény van ezekre a partikra. Elérkezett az a pont, ahol már túl sokan ugrunk ugyanarra a falatra, és mindannyian hibát hibára halmozunk. Főleg azért, mert mi KEDVES SZERVEZŐK egymás torkának esünk vagy nyiltan, vagy burkoltan... A minap (és bár nem vagyok rá büszke, aki ismer tudja is, hogy nem vagyok ez a típus) belőlem is kibújt a kisördög.
Megoldás: dugjuk össze a pici fejünket, és jussunk valami konklúzióra. Amit hiányolok ebből a topicból is az, hogy nem konstruktívok vagyunk, hanem mutogatunk, jobbra-balra...

Pedig, ha mélyen megkapargatjuk a dolgot, mindannyian tudjuk, hogy hol szúrtuk el... Hibáztatni, fikázni a legkönnyebb.

Bárki bármit mond, az egyik legnehezebb szakma a miénk. Emberi érzésekkel játszunk és könyörgöm SZÓRAKOZTATNI szeretnénk. Nézzünk már magunkba, itt feszülünk, és ha itt feszülünk akkor hogyan tudunk szórakoztatni??? Higyjétek el, átjön...
Sajnos azzal is gyakran találkozom, hogy aki igazán nincs bent a szervezésben nagyon könnyen vágja rá, hogy "Ja, én is tudok ilyet, ismerem az arcokat..." ez egy veszélyes hozzáállás, és szinte egytől egyig bele is bukik mindenki..

MEGOLDÁSI JAVASLATOM: Kommunikáljunk a terveinkről.. Szerintem ennyi idő után (bárki bármit is mond) tudjuk, hogy ki ért ehhez a dologhoz, és ki nem annyira... Ehhez a partiszervező naptár volna az első lépés.. A második, hogy alakuljon már ki az a minimális kapcsolat, hogy normális hangnemben meg tudjuk beszélni, hogy figyelj, ez qrva jó volt, ez viszont nem annyira.... Ne fikázzunk folyton.

Van egy elég pozitív példám is erre, hogy működik: Nowsound vs.Cinetrip... Asszem elég jól sikerült party volt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:13, 07-06-2004 
cinetrip

most látom, nem ujonc vagyok, hanem Cinetrip? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:58, 07-06-2004 

:banana:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:25, 08-06-2004 
jazz turbulence

marczi wrote:
a piaci viszonyok nem oldanak meg semmit, se rövid, se hosszútávon - az a popbiznisz, ahol az működik; szerintem azt nem akarjuk. itt etikára van szükség, azaz: ha valaki balfasz, és szar bulikat csinál, akkor annak nem-elmenni a bulijára, figyelmenkívülhagyni azt, stb.

hat pedig pont a piaci mechanizmusokrol beszelsz.
ha te vagy a kozonseg es nem mesz el a bulijara, legkozelebb nem csinal mert nincs kinek. nincs kereslet -> nincs tobb buli. mert ugye a kinalatot a kereslet hatarozza+

a popbics viszont jol mondja: egyik kiesik, jon a kovetkezo..

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]