i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:10, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:16, 08-06-2004 
impulsecreator.hu

qlr wrote:
suzukisamurai wrote:
Én úgy látom a dolgot innen vidékről, h nem lett jobb semmi, sőt... Pesten partydömping van, bármikor elmehet az ember bármire és ettől valahogy már nem is akar az ember elmenni, mert legközelebb úgyis elmehet még arra. Régebben sokkal jobb volt egy party feeling-je pont ezért, mert akik ott voltak, valszin azért voltak ott, mert ők is kiváncsiak voltak a fellépőkre, nem csak divatból jelentek meg.
Másrészt hiába van partydömping, általában ugyanazok a dj-k pörgetnek, hacsak nem valami haver gyerek. A szervezők elég lusták keresgélni a dj-k között, ráadásul az a fontos h "zúzzál" azt jólesz.
Mi vidékiek elég ritkán kapunk lehetőséget Pesten, itthon pedig nagyjából az a helyzet, hogy ha mi nem csinálnánk bulikat, nem csinálna senki... Szerintem kellene csinálni valami "dj adatbázist" is.

Teljes mértékben egyetértek.

És nem tudom, de ha pl.: BP-n is havi egy-két parti lenne és nem minden hétvégén, akkor lehet sokkal jobbak lennének a bulik, és szerintem a szervezőcsapatoknak is több idő állna rendelkezésre hogy összerakjanak egy partit, és nem lenne talán annyira bukó sem. Túlzásba vitték már ezt az egészet, ahelyett hogy fitoktatások lennének csapatok között, inkább össze kellene állniuk és együtt csinálni, legalábbis én így érzem.

sztm meg azt lenne jo belatni, h a varos nem bir elvinni telthazzal ket-harom bulit minden hetvegen.
de ha valaki ennek ellenere ugy erzi, h beakar allni az otvenkettedik partipromoternek akkor legalabb probalja meg esszel csinalni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:24, 08-06-2004 
cinetrip

Igazatok van szar ami van amit csinálunk amit csinálnak nem kell ide party mindenki hagyja abba, éljenek a pokemon droidok.
Hu tényleg már annyiszor megfogadtam hogy ide többet nem írok de annyira hülyeségeket írtok néha hogy megáll az ember esze!
Formáljátok csak tovább ezen a jól kitaposott úton a magyar pardeykulturát, tényleg az itt pörgő embereken múlik a jövő még az is hogy ki lesz az UN elnöke..
Bocs hogy bezavartam ebbe a jólműködő igazán szellemileg építő, gyakorlatilag felemelő topikba.
Majd ezentúl is nyúlom az ötleteiteket ... persze csak azokat amin tudok annyit keresni hogy mégnagyobb kereke legyen a "terepjárómnak"

Maradok tiszteletlenül

Rákosi Mátyás Laki

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:26, 08-06-2004 
piper

pffffff :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:27, 08-06-2004 
souljah

qukax wrote:
Igazatok van szar ami van amit csinálunk amit csinálnak nem kell ide party mindenki hagyja abba, éljenek a pokemon droidok.
Hu tényleg már annyiszor megfogadtam hogy ide többet nem írok de annyira hülyeségeket írtok néha hogy megáll az ember esze!
Formáljátok csak tovább ezen a jól kitaposott úton a magyar pardeykulturát, tényleg az itt pörgõ embereken múlik a jövõ még az is hogy ki lesz az UN elnöke..
Bocs hogy bezavartam ebbe a jólmûködõ igazán szellemileg építõ, gyakorlatilag felemelõ topikba.
Majd ezentúl is nyúlom az ötleteiteket ... persze csak azokat amin tudok annyit keresni hogy mégnagyobb kereke legyen a "terepjárómnak"

Maradok tiszteletlenül

Rákosi Mátyás Laki
...mindenki hülye csak te nem... :titties:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:35, 08-06-2004 
ujonc

dzsidzsi wrote:
sztm meg azt lenne jo belatni, h a varos nem bir elvinni telthazzal ket-harom bulit minden hetvegen.
de ha valaki ennek ellenere ugy erzi, h beakar allni az otvenkettedik partipromoternek akkor legalabb probalja meg esszel csinalni.

Igaz, nem bír el 2-3 bulit 1szerre.
De nézd meg a party naptárat, és rájössz hogy csak extrém esetekben fordul elő.
Ez a kezdeményezés yó, és müxik is.
Szóljatok ha nem így van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:39, 08-06-2004 
pokemon

to dzsidzsi:

Szpesöl énis ilyesmire gondoltam, pont úgy hogy legyen parti, de ne minden hétvégén, hanem ritkábban, mondjuk max 2hetente, és akkor egy partiszervező csapat nem havi rendszerességgel rendezne, hanem mondjuk 2havonta, és így több idő lenne előkészületekre is, és egymásraszervezésből sem lenne para.

to qukax:

Vaze nem lehetsz ennyire kész, nem kell itt senkitsem hibáztatni, nálunk sem mennek rózsásan a dolgok, sőt elég szarul, de lassan én is belátom, hogy hiába nálunk Fehérváron ha én nem csinálom a szervezést, akkor senkisem, ugyanakkor engem is cseszegetnek, hogy ezt nem így kellene hanem amúgy, de ha segítséget kérnék tőlük, hogy menjenek a partik frankón, akkor mindenki dolgozik, nemérrá fáradt, meg amit éppen kitalálnak.
Pesten meg az tényleg a helyzet, hogy sok parti van, és nem azért mert TE mcsinálsz sokat, hanem azért mert van egy rakás szervező, és egyfolytában azon vannak, hogy minden hónapban megmutathassák, hogy össze tudnak rakni egy faja bulit. Mindenki ezen törekszik, csak így egymás alá vágják az emberek a fát, aminek annyi lesz az értelme, ami itt most ebben a topicban kialakult. Lehetne ezt jobbá tenni de lesz ilyen szerinted? Szerintem nem, mert mihelyst valaki belekezd abba, hogy több időt pénzt, és munkát vállal egy partiba, akkor rögtön az lesz hogy hova tűnetek, miért nem csináltak bulit.
Az lesz majd figyeld meg, hogy mindenki szarni fog az egészre, és nem fog csinálni semmit mert nincs értelme. El fog tűnni egy-két csapat, helyébe lehet próbálkoznak mások de az csak próbálkozás lesz 2-3 buli erejéig, aztán vége. Aki meg a legtovább bírja az marad életben.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:41, 08-06-2004 
impulsecreator.hu

qukax wrote:
Formáljátok csak tovább ezen a jól kitaposott úton a magyar pardeykulturát, tényleg az itt pörgő embereken múlik a jövő még az is hogy ki lesz az UN elnöke..
Bocs hogy bezavartam ebbe a jólműködő igazán szellemileg építő, gyakorlatilag felemelő topikba.

Maradok tiszteletlenül

Rákosi Mátyás Laki

uramisten :hah:

hát nem tudom hogy volt-e már nálad nevetségesebb tagja a fórumnak. jó persze ez sokszor megmutatkozott eddig, de ez post bizony mindent ver. nem tudok megszólalni :D

könyörgöm, a saját szellemi egészséget érdekében, gondolkodj el azon, hogy mi történt ebben a topicban, anélkül, hogy belefutnál mégegyszer a saját egoista előítéleteidbe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:48, 08-06-2004 
partiarc

qukax wrote:

Maradok tiszteletlenül

Rákosi Mátyás Laki

Laki, írd már le, hogy mennyi drogozás után hülyül meg teljesen az ember, mert szerintem itt mindannyian fiatalabbak vagyunk nálad. Vagy ez inkább kortól függ? Vagy ha először nekiáll boltolni az ember valamelyik minisztériummal, akkor kiszednek egy darabot az agyából?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:50, 08-06-2004 
original nuttah

qlr wrote:
El fog tűnni egy-két csapat, helyébe lehet próbálkoznak mások de az csak próbálkozás lesz 2-3 buli erejéig, aztán vége. Aki meg a legtovább bírja az marad életben.

így van. úgyis a pénz fogja eldönteni, hogy ki fog sokáig bulikat szervezni...

(a bladerunnerek meg a midlow-ék valszeg szakadnak a röhögéstől a gép előtt, mert ez ők is nagyon jól tudják... :D )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:50, 08-06-2004 
droid

qukax wrote:
Hu tényleg már annyiszor megfogadtam hogy ide többet nem írok

:int:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:57, 08-06-2004 
impulsecreator.hu

w_mute wrote:
marczi wrote:
wohhó milyen szép kis topic lett itt. egyetlen egy hozzáfűznivalóm van:

a piaci viszonyok nem oldanak meg semmit, se rövid, se hosszútávon - az a popbiznisz, ahol az működik; szerintem azt nem akarjuk. itt etikára van szükség, azaz: ha valaki balfasz, és szar bulikat csinál, akkor annak nem-elmenni a bulijára, figyelmenkívülhagyni azt, stb.

mindent a piaci viszonyok oldanak meg.

persze abban nagyon igazad van, hogy egy jó buli is lehet bukta, illetve egy szar buli is lehet nagyon nyereséges. de ettől még működnek a piac törvényei. ez mással is így van: egy jó terméket nem vesznek meg, viszont egy silányabbat elkapkodnak a vevők. mi az oka? nem teljeskörűen informáltak a fogyasztók, ezért nem racionális a döntés.
de hosszú távon mindenképpen a minőséggel lehet megtartani a fogyasztókat. ehhez nem kell etika: a fogyasztók maguk fogják keresni az igényesebb rendezvényeket.

mondok egy példát. a múltkor elmentem Tunnelbe, Lee Coombs-partira, a Mustbeat szervezte. elég kevesen voltunk, nem kell bennfentesnek lenni ahhoz, hogy tudjam, anyagilag buktak a szervezők. viszont olyan jó bulit szerveztek, és érezni lehetett azt, hogy tényleg az volt a céljuk, hogy aki elmegy, az jól érezze magát. biztos, hogy figyelni fogom ennek a csapatnak az oldalát, és fogok menni a bulijukra.

ellenpélda: BPM. a köcsög lehúzós pénzéhes bandának a bulijára többet nem megyek, az biztos. ők tényleg csak kaszálni akarnak (a Pacha is ilyen). jó dj-ket hívnak el, de onnantól kezdve teljesen leszarják, hogy milyenek egy bulinak a körülményei (jó, a hangcuccot jól össze szokták rakni, viszont az áraik, meg az egész hozzáállásuk azt tükrözi, hogy tökmindegy nekik, hogy ott vagy-e és jól érzed-e magad, hiszen ott van még 5000 ember).

a Mustbeat (vagy akár a Debut) ráérzett egy piaci résre: arra, hogy igényes bulit kell szervezni. a BPM meg csak kaszál, de a bulijaik igénytelenek. hosszú távon biztosan megunják az emberek a nagy megapartikat, ahol levegőt sem kapsz, folyamatosan taposnak a cipődön, leülni sem tudsz sehol, és 2500 Ft egy Törley-pezsgő. más fórumokon is olvastam hasonlóan kiábrándult véleményeket.

vagyis: a piac hosszú távon kikényszeríti a minőséget.

bocsánat, amiért ilyen hosszút írtam!

ezt nem kellett volna, mert erre válaszolnom kell :D

nem az információhiány miatt nem racionálisak a fogyasztók: hanem azért, mert senki, még az angolszász analitikus-racionalista logikafilozófusok sem racionálisak a lényegüknél fogva (ez egy tévhit, amelyet leginkább a közgazdaságtan terjeszt). a racionalitás köcsög lehúzásokba és manipulációba vezet, mindenképpen: éppen azért, mert nem lehet rá etikát alapozni.

a te példáidon például úgy mutatkozik ez meg, hogy TE értékeled ezt a krút, és nem értékeled azt: azaz ez nem egy általános, a racionalitás természetéből következő dolog, hanem igenis etikai jellegű. a "piac" (egyáltalán, milyen piac?!) nem kényszerít ki semmilyen minőséget (ha kikényszerítené, akkor most minden szép és jó lenne a világban): mert az emberek meg tudnak elégedni azzal, amit alájuk tolnak (akár racionális alapokon is). ezzel pedig csak etikailag lehet szembeszállni. én egyébként nem szeretnék olyan bulikon részt venni, amelyek "piaci réseket" tömnek be, elégítenek ki.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:01, 08-06-2004 
el wrote:
(a bladerunnerek meg a midlow-ék valszeg szakadnak a röhögéstől a gép előtt, mert ez ők is nagyon jól tudják... :D )

A " nagy " szervezogardak is megerzik, hogy tultelitett a piac. A korabban emlegetett " allando bazisbol " nem lehet megelni, sot, meg nullszaldos bulit se lehet csinalni. Ezen felul egy 4-5 eve mukodo promoter tarsasagot mar kot a nev, nem csinalhat kaszalasra meno bulikat (olcso hely, gyenge hang, nagy nev meghivasa, no limit).

Szerintem ez a topic megert a lockolasra. Amit el lehetett erni, azt mar reg elerte. Marad a mocskolodas, sardobalas es anyazas, amugy magyar modra.

Post subject:
PostPosted: 18:17, 08-06-2004 
pokemon

Hihhetetlen mi megy itt!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:21, 08-06-2004 
impulsecreator.hu

crez wrote:
Hihhetetlen mi megy itt!

:pokemon2: :pikacsuu: :poke1: :poke: :pokemon3:

:alsz:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:24, 08-06-2004 
pokemon

Vegyetek egy nagy lélegzetet és számoljatok el százig mielott beírnátok, mert ez ami itt megy ez nem normális!!!

Több dolog volt amihez hozzá akartam volna szólni, de sajnos a hangvétel nem a megfelelo, így nem látom értelmét, hogy írjak!

Miért nem tudtok egymással rendes hangnemben beszélni??

Hiába van itt bárkinek bármilyen helyes vagy helytelen megnyílvánulása, a végén vki. úgy is kifikázza!!!

Hát kérdem én:

MI VAN VELETEK EMBEREK!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:26, 08-06-2004 
allnightbreakz

crez wrote:
Vegyetek egy nagy lélegzetet és számoljatok el százig mielott beírnátok, mert ez ami itt megy ez nem normális!!!

ezt te modod!
vazz olvass ma vissza a repteres bulitopicodba, hogy hogyan
estel nekem :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:27, 08-06-2004 
piper

crez wrote:
MI VAN VELETEK EMBEREK!

a ! nem ? ?! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:29, 08-06-2004 
braindeath

crez wrote:

Több dolog volt amihez hozzá akartam volna szólni, de sajnos a hangvétel nem a megfelelo, így nem látom értelmét, hogy írjak!

Miért nem tudtok egymással rendes hangnemben beszélni??

Hiába van itt bárkinek bármilyen helyes vagy helytelen megnyílvánulása, a végén vki. úgy is kifikázza!!!

Hát kérdem én:

MI VAN VELETEK EMBEREK!

Ember! Nem gondolod nem a hangnemen kene elgondolkozni, hanem a tenyeken ami miatt elindult a lavina ?

En pl. kivancsi lennek a te velemenyedre az egeszrol.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:30, 08-06-2004 
braindeath

a "hogy" kimaradt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:36, 08-06-2004 
pokemon

qukax wrote:
...kicsit demagóg vagy és kiforgatod a szavaimat, nem nézett le itt senki senkit viszont mostmár rájöttem arra hogy itt mindenki nagyon okos csak az összes szervező hülye...

ez mi,ha nem demagogia..?? egy filozofus veszett el benned...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]