Na hát sikerült olyan sprinteket levágnom pénteken a Babylon és a FEK között, hogy minden alkalommal újabb rekordot könyvelhettem el magamnak. Volt is miért nyargalnom.
"A három hülye" Belga gyerek kitett magáért, a gond csak ott volt, hogy a hihetetlen mennyiségű emberadagból becsavarodtam is abszolút nem tudtam élvezni sem a 'Gyaloglás végét', sem az 'Az a bajt', sem a 'Hazakísérhetleket', sem a többit. Szóval az a kifejezés, hogy nagy erezdelahajamat csináltak, az eltörpült a végbement ovációhoz képest. Szívesen táncikáltam volna én rá, de a tizenévesek most az egyszer győztek ott az első sorban...
Cadik és MC-je inkább volt való nekem, szellős levegővel, kíváló drum'n'bass-szel, az ottani oszlopos arcok jó hangulatával. Lehet, hogy nem hittem volna, hogy ennyien kíváncsiak rá. Mikor aztán Palika lelassított volna hip-hopra, a csabai vagányok se voltak restek, odamentek, hogy ők bizony még d'n'b-t szeretnének. Kaptunk aztán olyan jungle-t, hogy még Cadik is csodálkozott, hogy ilyet fel mer rakni aznap este. Végén nagy taps, éljenezés, a kicsit ittas (+egyéb) MC meg csak annyit kiabál a mikrofonba: "Békéscsaba nagyon rendben vagytok!!!"
Mindeközben azé' a FEK-ben is koptattam a parkettát, persze a nagyszerű zenék és a jó hangulat most se hagyott alább. Főleg, mikor reggel négykor betérve olyan tömeg fogadott... akkor olyan boldog voltam...

Szép levezetés volt, köszönjük Ritmo!