tegnap kábé 14:00 körül lehetett bemenni az első embereknek - elég unalmas volt várakozni, de gondolom ez csak a kezdeti parákból adódott. a bejutás gyors volt és nem sokat kérdeztek meg motoztak - csak szúrószerszámot kerestek, azt is szóban. az értékmegörző profi és ingyenes - én voltam az első az egyik pultnál, és az idős nénikék bénázgattak a számítógéppel, de a végére egész jól belejöttek ;) töbször ki lehet venni a csomagot gond nélkül. az elején nagyon kevesen voltunk, kábé mindenkinek jutott egy napágy. ovatosan kezdődött a csúszkálás. mindenki csak méregette a csúszdákat. A nagy csobbanás - a bal szélső kék - volt az első amit kipróbáltam, 360-at fordultam rajta mire leértem, para volt de bejött ;) még az óriáskígyók a szabadesés a vakond csúszdák közül meg a kék jött be nekem. tegnap kimaradt a feket lyuk meg a az ufo - mert ott már sorba kellett állni

- de ma kipróbálom.
a szar idő egy kicsit lehúzó volt, meg engem a csúszdázás is megviselt - most is fáj a combom meg a térdem - ezért a koncerteken nem nagyon ugráltam. a bulik közül nekem a groove aramada jött be, nagyon jó szinpadképek jó zenék - az elején nem szólt a kongás. Hypert meg a Freq Nasty Video showt emelném még ki. nekem pont a freq nasty mcje nem tetszett - néha minden ok nélkül bele'ugatot' a mikrofonba, bár volt néhány jó megnyilvánulása ...
a hang szerintem jó mindenhol.
a nagy szinpad mellett este elég dúrván elzakóztam - az árokban. azt ki leheten világítani de más parám nem volt a bulival kapcsolatban.
árak :
redbull : 750
icetea : 450
Gyros tál : 870 (közepesen szar)
sör 0,5 dobozos heinekken : 650
mini fánk - 12 db, öntettel (csoki, vanillia, barack, eper) : 480
a biztonságiak jó fejek.
... hát kábé ennyi.