i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:33, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 810 posts ]  Go to page Previous  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 41  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09:48, 21-06-2004 
metalhead

cHin0 wrote:
hát asszem mindent leírtak előttem
tényleg le a kalappal :thumbsup:
Image

mersekelt szemetmennyiseg, tiszta pazsit, napsutes (neha nem :) )..eleg jo kis szabadsag feelingje volt a bulinak :wink: ja es az atlageletkor 18+os limit nelkul is helyen volt :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:12, 21-06-2004 
wobblehun

ultra jóóóóóó volt ez a fesztivál... :slayer:

a péntek este arca: :D
http://pulzar.dominet.hu/partikepek/040618_Gluglu/Images/Gluglu052.jpg

szombaton láttam kint a gerendai sziget károlyt remélem jól figyelt, és tanult néhány dolgot..

remélem jövőre is lesz ilyen.. :!: :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:12, 21-06-2004 
koszonet a szervezoknek!

valoban nagyon magasra kerult a merce: helyszin, lineup, figyelmessegek sora...

viszlat jovore! :wink:

big up !

Post subject:
PostPosted: 10:14, 21-06-2004 
Torespont Radio

TrianonTagadóTibi wrote:

az fix :D

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:30, 21-06-2004 
crate soul brothers

pcxyz wrote:
A futureboogie programja leállt 1/2 2 körül, és nem volt semmi tájékozatás a helyszínen :oops:

Marcel előbb játszott vagy játszott egyáltalán?! Szívesen meghallgattam volna, ha a meghirdetett időpontban lett volna műsor :?

Szia,

Marcel nem játszott, mivel nem sikerült megállapodnunk a Gluglu szervezőivel a fellépés feltételeiről. Marcelt Senával kiegészülve legközelebb július 3-án láthatod a balatoni Gardens of Fiction fesztiválon, majd július 10-én a VOLT fesztiválon, ahol Conrad is beszáll mc-zni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:40, 21-06-2004 
ujonc

psure wrote:
mersekelt szemetmennyiseg, tiszta pazsit,

folyamatosan, nonstop szedte egy kis csapat a szemetet :idea:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:58, 21-06-2004 
keyser wrote:

Marcel nem játszott, mivel nem sikerült megállapodnunk a Gluglu szervezőivel a fellépés feltételeiről.

en nem lattam sehova kiirva,hogy nem fog fellepni ...

Chemical utan nem sokkal mentunk le es sehol senki nem tancol,lezeng par ember.
Naga zenelt,de sztem technikai problemak lehettek vagy nemtom,mert nagyon csunyan csusztak a mixei.

Post subject:
PostPosted: 11:02, 21-06-2004 
original nuttah

ez tenyleg europa: http://download.soundhead.hu/pic/gluglu ... c06241.jpg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:18, 21-06-2004 
chi recordings

cHin0 wrote:
Image

Jeejee, ugyanez jutott többször is eszembe ott a helyszínen.

Le a kalappal, Cinetrip ! :jap:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:25, 21-06-2004 

keyser wrote:

Szia,

Marcel nem játszott, mivel nem sikerült megállapodnunk a Gluglu szervezőivel a fellépés feltételeiről. Marcelt Senával kiegészülve legközelebb július 3-án láthatod a balatoni Gardens of Fiction fesztiválon, majd július 10-én a VOLT fesztiválon, ahol Conrad is beszáll mc-zni.

Köszi az infot, kár, hogy a szervezők ezt nem tekintték fontosnak előre megemlíteni.

gondolom mindegy volt, hogy a chemical brotherssel ki játszik egy időpontban...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:31, 21-06-2004 

Tayo számomra (eddig) nagy favorit volt, de most sosem látott dj-kunszttal állt elo: megmutatta hogyan lehet háttal a dj-pultnak keverni..
:nemtom:

az ok, hogy kb 20 ember maradt ott, amikor chemical elkezdodott, de azert ez gaz volt. kb negyed oraval elobb abba is hagyta a játékot, és utana a futureboogie színpad szépen meg is halt (csak utána feltámadt szerencsére).

egyébként a szervezés nagyon profi volt, a helyszín se rossz (bár kicsit muanyag), a produkciókról nem is beszélve.

chemical istenkirály volt (a színpad+a vizuál nemkülönben), hihhetetlen, azt hittem szívinkfartust kapok..
:pogo:

respect , király volt!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:06, 21-06-2004 
droid

Gluglu forever :!: :D
nem talalok szavakat, az eddigi legszinvonalasabb fesztival volt szamomra, amin valaha voltam. mind a fellepok, mind a szervezok nagyon-nagyon kitettek magukert, nem tudok olyan produkciot emliteni, ami nem olyan lett volna, amilyennek lennie kellett.
Freq Nasty es a Chemical Brothers (fokent utobbi) uberelt mindent ,hang, latvany, vetites ( jezuskrisztus es a bohocfejes tema az uuuu....) a fenyek, a lezer a main stage-nel etc etc etc...
szoval, elottem mar ugyis leirtak szintem minden kis apro pozitivumot, amit csak ragozni lehetne, de minek is amikor ugyis mindenki tudja aki ott volt hogy :arrow: :rave: ...es h ezt a Chemical koncertet vegleg bevestuk az emlekezetunkbe...
megegyszer thx...es meg ilyet! :thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:37, 21-06-2004 
pokemon

pcxyz wrote:
A hazajutás szintén le volt, mivel a partybusz 5 kilóért (mióta kell ezért pluszban fizetni?) nem fél, hanem óránként járt reggel és nem lehetett rá felférni...

fel orankent jart, es csak szombaton volt para, ott is a 4-5ora kozotti buszokkal.
inkabb partybusz 500ert, mint hev+5km gyaloglas 240ert...raadasul normalis buszokkal :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:54, 21-06-2004 

rude wrote:
fel orankent jart, es csak szombaton volt para, ott is a 4-5ora kozotti buszokkal.
inkabb partybusz 500ert, mint hev+5km gyaloglas 240ert...raadasul normalis buszokkal :roll:

mi az hogy csak? az a kb 100 ember, aki még hasonlóan ott szopott, azok le vannak szarva? egy 8 rongyos belépőhöz pedig szerintem illene az ingyen busz.

na on, a helyszín meg a zene meg tényleg űberállesz volt!

písz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:54, 21-06-2004 
metalhead

silentcrow wrote:

jajjj..es a meteres felfujhato faszt lattad? :D na az volt sulyoss. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:07, 21-06-2004 
pokemon

pcxyz wrote:
mi az hogy csak? az a kb 100 ember, aki még hasonlóan ott szopott, azok le vannak szarva? egy 8 rongyos belépőhöz pedig szerintem illene az ingyen busz.

enis "szoptam", de megvartam a kovetkezot, amire mar felfertem.
ezt annyival meg lehetett volna oldani, hogy annyi jegyet adnak el a buszokra,amennyi helyvolt az adott idopontra.
persze kellemetlen szitu volt,de pl. a buszosok abszolute kitettek magukert, es ez pozitiv volt... on

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:47, 21-06-2004 
paprikaman

Szerintem is mindenki leirt minden lényegeset már elöttem ugyhogy nem ismételnék meg mindent...
Chemical nagyon komoly volt, néha csak álltam és lestem ki a fejemböl hogy Istenem mit csinalnak a sracok :P Hát a szakadó esö meg teljesen pozitív volt nekem ciop-pal álltunki összenéztünk és leszartuk az esöt lés csak roptuk tovább :P vizuál nagyon rendben volt...
Az tényleg elég ütös volt hogy chemical alatt meghalt minden helyszín... mindenki fent volt és kémiázott :lol:
Plump DJ's nagyon rendben volt jót riszáltunk rá :wink:
A party busz tényleg elkeserített egy kicsit ha már az ember ennyi pénzt kifizet a beugróra igazám lehetett volna ingyenes a partybusz...
MAX RESPECT 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:11, 21-06-2004 
son of nitrous

na dobáljatok meg kövekkel, és baltákkal, de szerintem (kis csapatunk szerint) a kemikál no extra volt... nem is szólt elég hangosan nekem (bár szemetkönybelábasztóan tiszta volt) és maga a zene se volt nada extra.
kb onnantól nem volt érdekes hogy (jééé) a heyboyheygirl-el kezdtek...
a vizuál szép volt mint látvány, nagyon durva színpadkép volt, de az is akadozott nekem...

jó volt, ez nem vitás, iszonyat profi, de sokkal többet vártam (tuti velünk volt a baj :wink: )

kb ennyi.

amúgy a buli über volt, grats mindenkinek, remélem baja nem lesz senkinek belőle...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:39, 21-06-2004 
partiarc

nem azért mert heyboyyal kezdtek hanem mert kb 4 jó számuk van, ellentétben Hybriddel, akik kitettek magukért és az élő felállás tényleg újdonság volt. Persze nyálas volt, aha, grats akárki írta. Tudjuk: "gyorsabbat, keményebbet", kár hogy a dnb után már itt is ez a hozzáállás. Kétlem h a Kamikáze bráderz sohasem játszott volna esőben örjöngőknek hisz valószinüleg csak fesztiválokon lépnek fel ott meg szabályszerint mindíg esik, főleg angliában:))

ja különben fasza volt, nem azért picsogok mintha nem éreztem volna jól magam, csak azokra reagáltam akikkel nem teljesen értek egyet.

ui.: kellett nekünk elterjeszteni az ingyenes partybuszt, lol, tudjátok ti mibe kerül egy ilyen szolgáltatás két napon keresztül, dehogy tudjátok...
ennyi azért bele kéne hogy férjen egy ilyen színvonalas rendezvénynél nem? Semmi sincs ingyé vazze

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:52, 21-06-2004 
zee german

en irtam hogy nyalas volt, telleg kicsit tancosabb musorra vagytam, nem gyorsabbra es kemenyebbre :)
a morning sci-fit imadom itthon hallgatni vagy utazashoz, de eloben nem birtam vegigallni a koncertet

technikailag telleg nagyon profik voltak, gyonyoruen szolt, bar nemtom kinek tunt meg ugy hogy az enekes/gitaros srac szinte sosem azt pengette ami szolt:))

amit nagyon birtam meg a fesztivalban azok az aprosagok pl. nappal nem volt hangzavar, a break reszleget ugy hangositottak hogy a szinpad korul kellemesen lehetett dogleni es beszelgetni mellette, mig a domboldalt a house szinpad toltotte be

mindegy irok inkabb egy beszamolot:)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 810 posts ]  Go to page Previous  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 41  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]