i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:18, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 377 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:48, 26-06-2004 
ujonc

tank84 wrote:
Hozzám is belekötött a biztonsági (fiatal), kimentem, leizzadtam a pecsétemet, egy kevés maradt rajta... mondom ennyi maradt belőle... erre ő: nem nem, ez nem megy kam stb. leoltottam hogy szerinted hol izzadtam meg ennyire.. mondja én is izzadok itt kint (pfff), erre elővettem a ruhatárbilétámat, és még így is szarakodott velem, aztán a nagyobbik kidobó beengedett.

az a gyerek egyik haverom haverja és bebaszva szervezőnek
meg biztonsági őrnek érezte magát :)
végül eltávolítottam, bocs mindenkitől akihez beszélt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:09, 26-06-2004 

no para, csak megettem :oops: volna a kidobót ha nem enged be, mert az már a második ilyen eset lenne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:10, 26-06-2004 

azért király volt a buli, nem rossz ötlett.... big up

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:24, 26-06-2004 
ujonc

Haat igen...

A zene az :taps: ilyen volt!
Az,hogy kazan volt odalent,azt meg csak-csak ki lehetett birni,mert egy kis kimaszkalas segitett.
De az emberek! Az elso kep,amikor megerkeztunk az volt,hogy egy lanyt vittek ki eszmeletlenul... :alsz: Lehet,hogy aludt!? :lol: Nem hinnem...
Ahogy mentunk befele, elemtarul az a kep,ami eddig meg soha! :wow: Iszonyuan kesz arcok. De nem is akarmitol keszek. :lala: Nyomtak az emberek a lufit :genie: meg a tobbi szintetikus dolgot... Kicsit elgondolkoztam,hogy amikor lattam egy punk sracot a villamoson es a poloja ala dugott zacskobol szivta fel a kisse szintetikus anyagot,akkor kb ugyanezt csinalta,mint Ti! :ah: Hiaba fikazza akarki a punk-okat,mert szipuznak,ennyi erovel lehetne Titeket is! :beebee:
Lattam egy lanyt,aki nem zavartatva magat, mindenki elott sodorta a kis cigijet,es annak rendje es mondja szerint el is nyomta... :fu: Persze, nyomja az ember,ha epp olyan kedve van,de azert megis! Amikor en kezdtem a party eletet,akkor az emberek mindenig felrevonultak,amikor hasonlot csinalak! Soha nem volt ennyire nyilvanvalo,hogy ki nyomott akarmit is.
Jah,es a gyors, bogyo, eki, vagy legyen akarmi. A wc-ben veletlenul meglattam,hogy egy 14 ev korul srac 2 db kis "orom tablettat" nyomott be. :smileslayer: Kiraly vagy Ocsem! Aztan vagy 4-en odajottek hozzam az este folyaman,hogy nincs e valami anyagom! Mondtam is Neki,hogy alljon mar meg a menet! :fuckoff:
Nektek arrol szo manapsag mar egy party,hogy "Egy ujabb alkalom,amikor minden okossaggal keszre tehetem magam!" :fukya: Hajra! Csak igy tovabb! De azert,akinek van egy csopp esze az gondolkozzon mar el egy kicsit! A party Nem errol szol! Amikor en kezdtem,akkor meg nem errol szolt! :sor: Azert mentunk el egy-egy nagyobb party-ra,hogy halhassuk a kevero mestereket es nem abbol,amit Ti party-nak neveztek!
Lehet,hogy en vagyok tul maradi, vagy csokonyos!? Kivancsi vagyok,hogy mi lesz Beloletek sracot! Olyan yo,hogy ilyen anyagokkal tomitek a kis fejlodo szervezeteteket. Biztos nagyon yot tesz!

Akinek nem inge... :angyalka:

Tudom,hogy nem ezzel a post-al fogom megmenteni a vilagot,de nem is ez a celom! Ez egyeni velemeny, ez alapjan senki ne altalanositson! :!: :!: :!: :!: :!: :!:

:arrow: Buscapé

:marci:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:26, 27-06-2004 
original nuttah

ezúton kérek mindenkitöl elnézést,akit megbántottam,vagy felidegesitettem a beirásaimmal!

A 12 éves gyereket,meg valóban csak simán nem kellet volna beengedni!
Én 16 évesen keztem el partyzni és 20éves koromig nem igazán foglalkoztattak a drogok,talán épp azért mert akiket igen azok diszkréten csinálták.
Én is ugy látom,hogy nagyon elszaladt a ló a fiatalokkal,de náluk is vannak kivételek!
Nem azzal van a baj aki tág pupillával vigyorog a placcon, hanem azokkal akik kötözködnek,meg a nyakadba hánynak!!!

Én igy látom a dolgokat,és azért irom meg itt a fórumon a véleményemet,mert kevés hasonlót olvasok!
(Fikázzatok nyugottan,hátha okulok belöle!)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:45, 27-06-2004 
original nuttah

Buscapé véleményével sok helyen egyetértek!
2000 tájékán még nem erröl szoltak a bulik, de az idök változnak, engem pl a szüleim szarrá vertek volna ha 12 évesen ha nem érek haza 12-re, de ez egyéni szoc probléma.
Ma a fiatalok hamarabb nyitják fel a szemüket, elöbb kezdenek bulizni, a kábszerek is egyre sikesebbek, csak az a baj hogy sokan nem is tudják mit szednek be!!!

de ne báncsuk a fiatalokat, amikor én 2000 táján lementem életem elsö bulijába, a nagyokosok engem is lefikáztak,hogy ilyen meg olyan divat ember vagyok, és nekem is nagyon szarul esett.nem tartottam magam divat embernek, csak egy egyszerü fiatalnak aki szereti ezt a zenét,és a legtöbb mai fiatal is igy van ezzel!
... a selejt ugy is ki hullik magától.....

Biztonsáiakról,meg annyit hogy dnb partyn vannak a legnormálisabbak!(biztos vannak köztük is bunkók,de nekem még csak jóélményeim vannak)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:57, 27-06-2004 
impulsecreator.hu

szerintem minden posttal tovább rontod a helyzetet, szóval... :hah:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:02, 27-06-2004 

Egyszer és mindenkorra be kell vezetni ezt a 16-17 éves korhatárt az ilyen buliknál, ez pedig a szervezők dolga! Engem kurvára leszomorít ez a tény hogy a mai fiatalok manapság egyre hamarobb nyúlnak hozzá cuccoshoz. Aki meg nagyon le akar jönni és nincs 17 -> parents felügyelettel lol (de nem olyannal mint a Tanár úr)
vagy mehetnek házibulizni mint Amcsiban van...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:04, 27-06-2004 

kajra a leg droidobbak a csajok... de mint az állat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:04, 27-06-2004 
Torespont Radio

tök unalmas már ilyen dolgokról olvasni :?

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:11, 27-06-2004 
original nuttah

Kosaras naplója megy az m1-en!

Amugy meg ne egy soral fikázzatok,hanem fejcsétek ki,csak abból tudok okulni!
köszi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:12, 27-06-2004 
Torespont Radio

xmihix wrote:
Kosaras naplója megy az m1-en!

Amugy meg ne egy soral fikázzatok,hanem fejcsétek ki,csak abból tudok okulni!
köszi

184 629-szer volt már róla szó

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:20, 27-06-2004 
original nuttah

Igen cHin0, egy sorosban!

Fikázni könnyü!
Mindenki elkezdte valahogy a bulizást, és ha itt nem mindenki 30 fölötti akkor talán még emlékszik rá!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:21, 27-06-2004 
Torespont Radio

feladom :loll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:39, 27-06-2004 
original nuttah

RushTamás wrote:
májki májk wrote:
Mé pont a Living Room? :cry: :cry: :cry:
Jó-jó 1000 buznyák meg minden de akkoris okádék hely! :evil:
Ráadásul Doc Scott ingyen Zp-be (ami szintúgy okádék hely)
Hát RushTamás így jártatok :roll: Van egy fogadásom mennyien lesznek a bulitokon...

ok, nálam lehet fogadni :lol:
miért kell azért utálni a livingroomot mert egyik partyn meleg volt?
most nem lesz :!:
gigantikus ventillátorok + légkondi van :twisted:

Ezt buktad Tamás!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:44, 27-06-2004 
ujonc

tank84 wrote:
Egyszer és mindenkorra be kell vezetni ezt a 16-17 éves korhatárt az ilyen buliknál

gondolom te meg 17 es fel vagy mert nem azt mondod hogy 18+ legyen

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:52, 27-06-2004 
original nuttah

szerintem tank84, 1984-ben születet.
csak egy tipp.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:06, 27-06-2004 
droid

Nah megérkeztem a fasza party után ide is :)....kommentek : ...:)

"megpróbáltam nem foglalkozni a kisgyerekekkel, de volt egy kb 12 éves kisfiú aki teljesen készen rohangált egy legyezővel a kezében!! "....(boszme)
Beszéltem vele :) mint nagyonsok más arcal :) nekem aszondta, h 16 éves :) nemtom ebből mi igaz, és mi nem :) mind1, kicsit lehűtött a legyezőjével :)

Különben ki az a Csiga? mer nekem haverok mesélték, h volt 1 hullakész csaj aki szétcsapta magát rendesen, h nem tudott magáról, meg lehányta az 1ik biztonságit is, miközben kibaszták...hát nemtom mire jó ez, mind1, ő tudja :) bár én is elég jól voltam, de azért tudtam magamról :) asszem :D Ugye Toni? :) Jót beszélgettünk? :DDD Halljátok :) Én basszus ennyit még életemben nem pofáztam :D be nem állt a szám, 13 órán át :D este 11től, de. 11ig :D akkor sikerült, 1 kis otthoni after után nagynehezen elaludnunk :)

Ja közben olvasom tovább a dolgokat, akkor a Csiga nem az a csaj volt :D ilyenről nem is hallottam? vki elmesélné plz?

A légviszonyokról annyit, h iszonyű szauna volt :D ha 10 kilót nem izzadtam le az este, akkor 1et se :) full átáztam mint vmi rossz pelenka :)) cigisdoboz baz szétmálott a zsebemben :D a teteje is lejött, nagyon kész :D

"vki folyamatosan beszélt hozzám, 1szer csak felnézek és
ott van georgeo" (RushTamás) ..... whehhehe :DD hát jah, már lassan mki ismer :D

"Képeket majd linkeltek skacok?Amugy thx a bulit!" (Xp]_0)...itt lesznek elvileg:
pulzar.hu
pasti.hu

Amúgy tök meglepődtem, h a fotós csak úgy lefotózott, nem is kellett kérni :D ennyire nagy partiarc lennék? :D v mivan kérem? :D
Szal rólunk meginn lessz 1 rakat kép :)

"Negyed5-kor lemenni buliba?te is búrában élsz?" (Slice) :DD LOL komoly oltás :D :P

bandiiii hozzászólásához a zárással kapcsolatban annyit h Rush nekem is 7et mondott vmikor hajnalban

....
Sztem kurvajó party volt, jó arcokkal, tény, h most több volt a pokemon az átlagnál, de ez van, leszarom :) az 1ik csajt próbálgattam tanítgatni, de nem nagyon jött össze :) mind1 :) Meg Dömével párszor lezúztuk őket :) szal oltottuk :D nagyon komoly volt :)
A cuccokkal kapcsolatban meginn csak a szokásosat tom elmondani, h mint minden mással, mértékkel :) a tekerésről meg annyit, h ha nem vetted volna észre, manapság már minden buliban mindenki lazán teker meg minden, ez van.
Amúgy még mindig meg vok halva a péntek este óta :) először csak a bal lábszáram görcsölt :) aztán a jobb is :) asszem lassan megyek és télleg kipihenem magam :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:14, 27-06-2004 
droid

Kis javítás :)....sorry, kicsit fáradt vok :)

"Ugye Toni?"....szal Tomi, na :)

"13 órán át "....12, csak meginn nemtok számolni :) mind1, lényegtelen :)

Meg még a zenéről annyit,h sztem nagyon profi volt :) mind3 teremben :) DnB, BreakBeat meg a Chill is :) Big Up :)
meg azok az ülőkék a ChillOutban nagyon komolyak voltak :) mi volt bennük? só, homok? bab? v miatököm? :D

Ja meg eszembejutott mégvmi a pokemonokkal kapcsolatban :) volt az a nagy tranzi faszi, hát hogy az mit keresett ott azt nemtom :) elég gáz volt sztem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:12, 27-06-2004 
drumfunk lady

:chillpill: :chillpill: :chillpill:

:lol:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 377 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]