i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:16, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 377 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:40, 27-06-2004 
ujonc

aki hiányolja a lakcímkárgyáját szóljon, mert nekem van 1 felesleges amit a szombat reggel találtam

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:43, 27-06-2004 
metalhead

RushTamás wrote:
aki hiányolja a lakcímkárgyáját szóljon, mert nekem van 1 felesleges amit a szombat reggel találtam

azért lakcímkártya, mert van rajta lakcím :arrow: add fel postán :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:44, 27-06-2004 
droid

nem egy lányé egész véletlenül?
haverom mesélte hogy volt egy ugribugri lány,aki elhagyta minden iratát.ezek a fiatalok olyan felelötlenek :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:48, 27-06-2004 
ujonc

just4fun wrote:
RushTamás wrote:

azért lakcímkártya, mert van rajta lakcím :arrow: add fel postán :wink:
télleg? nemá
szal ha nem jelentkezik senki, elmászok a póstáig
fiué

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:00, 27-06-2004 
droid

Georgeo wrote:
Nah megérkeztem a fasza party után ide is :)....kommentek : ...:)

"megpróbáltam nem foglalkozni a kisgyerekekkel, de volt egy kb 12 éves kisfiú aki teljesen készen rohangált egy legyezővel a kezében!! "....(boszme)
Beszéltem vele :) mint nagyonsok más arcal :) nekem aszondta, h 16 éves :) nemtom ebből mi igaz, és mi nem :) mind1, kicsit lehűtött a legyezőjével :)

Különben ki az a Csiga? mer nekem haverok mesélték, h volt 1 hullakész csaj aki szétcsapta magát rendesen, h nem tudott magáról, meg lehányta az 1ik biztonságit is, miközben kibaszták...hát nemtom mire jó ez, mind1, ő tudja :) bár én is elég jól voltam, de azért tudtam magamról :) asszem :D Ugye Toni? :) Jót beszélgettünk? :DDD Halljátok :) Én basszus ennyit még életemben nem pofáztam :D be nem állt a szám, 13 órán át :D este 11től, de. 11ig :D akkor sikerült, 1 kis otthoni after után nagynehezen elaludnunk :)

Ja közben olvasom tovább a dolgokat, akkor a Csiga nem az a csaj volt :D ilyenről nem is hallottam? vki elmesélné plz?

A légviszonyokról annyit, h iszonyű szauna volt :D ha 10 kilót nem izzadtam le az este, akkor 1et se :) full átáztam mint vmi rossz pelenka :)) cigisdoboz baz szétmálott a zsebemben :D a teteje is lejött, nagyon kész :D

"vki folyamatosan beszélt hozzám, 1szer csak felnézek és
ott van georgeo" (RushTamás) ..... whehhehe :DD hát jah, már lassan mki ismer :D

"Képeket majd linkeltek skacok?Amugy thx a bulit!" (Xp]_0)...itt lesznek elvileg:
pulzar.hu
pasti.hu

Amúgy tök meglepődtem, h a fotós csak úgy lefotózott, nem is kellett kérni :D ennyire nagy partiarc lennék? :D v mivan kérem? :D
Szal rólunk meginn lessz 1 rakat kép :)

"Negyed5-kor lemenni buliba?te is búrában élsz?" (Slice) :DD LOL komoly oltás :D :P

bandiiii hozzászólásához a zárással kapcsolatban annyit h Rush nekem is 7et mondott vmikor hajnalban

....
Sztem kurvajó party volt, jó arcokkal, tény, h most több volt a pokemon az átlagnál, de ez van, leszarom :) az 1ik csajt próbálgattam tanítgatni, de nem nagyon jött össze :) mind1 :) Meg Dömével párszor lezúztuk őket :) szal oltottuk :D nagyon komoly volt :)
A cuccokkal kapcsolatban meginn csak a szokásosat tom elmondani, h mint minden mással, mértékkel :) a tekerésről meg annyit, h ha nem vetted volna észre, manapság már minden buliban mindenki lazán teker meg minden, ez van.
Amúgy még mindig meg vok halva a péntek este óta :) először csak a bal lábszáram görcsölt :) aztán a jobb is :) asszem lassan megyek és télleg kipihenem magam :)

Úristen vazzeg!

Ez az év hozzászólása!

Georgeo: Szerintem te ne Pokemonozzál, mert nem is vagy tisztában azzal, hogy itt mire használják ezt a kifejezést! Különösen azért ne mert a hozzászólásaidat olvasva te is pokemon vagy! De abból a durvábbik fajtából aki még reklámozza is magát. Ne lepődj meg, hogy fél napot "végigpofázol" ha spurizol meg ilyenek. Járj utána a pokemon szó jelentésének és a fogalmat hasonlítsd össze a hozzászólásoddal. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:06, 27-06-2004 
ujonc

Hát én inkább úgy fogalmaznék, hogy szánalom-díjas... Ott kezdtem el fogni a fejem, h a fotósokat már kérni sem kell... Őrület :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:13, 27-06-2004 
droid

" az 1ik csajt próbálgattam tanítgatni, de nem nagyon jött össze mind1 Meg Dömével párszor lezúztuk őket szal oltottuk nagyon komoly volt "

Ennek a mondatnak is elmondhatná valaki az értelmét. Vagy inkább azt, hogy mit akart vele Georgeo mondani!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:22, 27-06-2004 
ujonc

U.P. wrote:
" az 1ik csajt próbálgattam tanítgatni, de nem nagyon jött össze mind1 Meg Dömével párszor lezúztuk őket szal oltottuk nagyon komoly volt "

Ennek a mondatnak is elmondhatná valaki az értelmét. Vagy inkább azt, hogy mit akart vele Georgeo mondani!

Ez most csak a képzeletem szüleménye, senki ne vegye sértésnek :twisted:

Gorgeo és a tudatlan lány kalandjai című történet:

Georgeo: Szia kurvajó a party gecc! Dobtál vmit?(vicsorogva és sok smile kitűzővel)
Az ismeretlen lány: Nem, nem dobtam még semmit, kérlek mutasd meg hogy kell!(enyhén pirult arccal, minthogy mekkora szégyen, h tiszta)
Georgio:Nah, akkor mindjárt megTANÍTALAK, de várj épp fényképeznek, ugyhogy pózolok egy partiarcosat.
katt-katt.
Az ismeretlen lány: Ohhh...ki ez a srác?(merengve, felmerül, h ő a nagy ő)
najó, folytassa más, ha akarja...gondolom mindenki izgul, h mi lett a románc vége:D
Jah és mégegyszer, ez csak egy elméleti story, fel se merül bennem, h ilyen mondatok elhagyták volna bárkinek a száját is...
:twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:23, 27-06-2004 
souljah

Georgeo wrote:
Ja meg eszembejutott mégvmi a pokemonokkal kapcsolatban :) volt az a nagy tranzi faszi, hát hogy az mit keresett ott azt nemtom :) elég gáz volt sztem.

bohh, komoly volt :shock: 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:30, 27-06-2004 
pokemon

jerks.. :/

remelem dom and roland nem ien lesz.. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:33, 27-06-2004 
droid

guttka,up,tompo:

vigyazzatok nehogy veletlenul beleessetek az önleoltaás csapdájába :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:34, 27-06-2004 
droid

guttka wrote:
U.P. wrote:

Ez most csak a képzeletem szüleménye, senki ne vegye sértésnek :twisted:

Gorgeo és a tudatlan lány kalandjai című történet:

Georgeo: Szia kurvajó a party gecc! Dobtál vmit?(vicsorogva és sok smile kitűzővel)
Az ismeretlen lány: Nem, nem dobtam még semmit, kérlek mutasd meg hogy kell!(enyhén pirult arccal, minthogy mekkora szégyen, h tiszta)
Georgio:Nah, akkor mindjárt megTANÍTALAK, de várj épp fényképeznek, ugyhogy pózolok egy partiarcosat.
katt-katt.
Az ismeretlen lány: Ohhh...ki ez a srác?(merengve, felmerül, h ő a nagy ő)
najó, folytassa más, ha akarja...gondolom mindenki izgul, h mi lett a románc vége:D
Jah és mégegyszer, ez csak egy elméleti story, fel se merül bennem, h ilyen mondatok elhagyták volna bárkinek a száját is...
:twisted:

Nem! A story így kezdődik:
- Szia, mennyit dobtál?
- Még csak 1 spurit, 3 lasztit, egy fél papírt, meg a hozzávaló zöldet!
- Húúú, tök gáz vagy, ennél többet kell, nézd meg mindenkiben több van!
- Ez tök para! Tényleg most hogy mondod veszek még, úgyis behúztam egy tízezrest anyám pénztárcájából!
- Jó csak várj, mert megint itt van egy fotós, bár ma már 20-szor lefényképeztek. Gyere szeretetflessejjjj velem a kamerába, utána dobunk egy SZMÁLYLIT és holnap délig beszélgetünk!
...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:37, 27-06-2004 
partiarc

ehehe...nem olvastam el az osszes party utani hozzaszolast de azt sikerult eszrevennem, hogy Isten sok elveszett baranya mondta el itt a velemenyet :!: 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:47, 27-06-2004 
droid

A.T.I. wrote:
guttka,up,tompo:

vigyazzatok nehogy veletlenul beleessetek az önleoltaás csapdájába :!:

Igaz! Hagyjuk végre szegény srácot. Ő ilyen ezért ilyennek kell elfogadni! Písz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:49, 27-06-2004 
paprikaman

Ez a topic egyre jobb lesz :!: Az elmeleti sikon megtorteno talalkozas levezetese kurva jo volt :lol:
:wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:50, 27-06-2004 
cop.underground.hu

Georgeo wrote:
csigg thx :)
és 1et értek mikra-val meg megacrash-el

és nem értem miért mindig első a fikázás...miért nem lehet a pozitívumot is észrevenni az emberekben....szal mki gondolkozzon el :)

ezek szerint nem ertetted meg mit mondtak :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:51, 27-06-2004 
souljah

szaddam wrote:
Ez a topic egyre jobb lesz :!: Az elmeleti sikon megtorteno talalkozas levezetese kurva jo volt :lol:

mások pedig panaszkodnak, hogy off.. :arrow:
hol máshol beszéljék meg a bulit :?: 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:54, 27-06-2004 
metalhead

tompo wrote:
szaddam wrote:

mások pedig panaszkodnak, hogy off.. :arrow:
hol máshol beszéljék meg a bulit :?: 8)

hat nemtom vazze de ez egyre gazabb. a talalkozas levezetese valoban rendkivul otletes volt pfff. :roll: menjen mindenki strandra vagy olvasson, vagy vegye elo a harmadikos fogalmazaskonyvet mert van mit fejlodni. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:59, 27-06-2004 
souljah

Az egészbe csak az a furcsa, hogy ebbe a topicba nem "muszáj" belépni és olvasni :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:24, 27-06-2004 
original nuttah

tompo wrote:
Az egészbe csak az a furcsa, hogy ebbe a topicba nem "muszáj" belépni és olvasni :lol:

Teljesen igaz!
Bár itt még csak-csak van létjogosultsága, na de a party-fotó topicban?!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 377 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]