Hat most kerultem csak gephez, de beirom en is a sok pozitivumot ami ert. Nem nagyon olvastam vegig a hozzaszolasokat, de asszem mindenki egy velemenyen van, hogy ku*va jo buli volt, mindket napon. Elson lehettek volna tobben, a masodik ilyen szempontbol jobb volt, de akkora volt a helyszin, elegge elnyelte az embereket.
Kb egy rossz zenet nem hallottam. Dub Pistolstol kezdve, Propellerheadzen at GA kereszetul CB-ig minden nagyon bejott, a hang tuti volt, szepen szolt, hangos, de nem serto stb. Szoval kifogastalan buli volt.
Mi is elsokent voltunk ott penteken, es szombat 7-8 kozott leptunk le, megsem furodtunk egyszer sem, pedig akartunk volna, de ugytunik nem elegge. A focisator is nagyon jo otlet volt. Es ha valaki felsetalt a kilatohoz, ott is lehetett flesselni, zenet hallgatni stb.
A rendorok es biztonsagiak meg olyan rendesek voltak, ilyet meg nem eltem meg. Ha valamit tudni akartunk mindig rendoroktol kerdeztunk meg, es egybol valaszoltak, meg ok koszontek meg, es "nincs mit" es "jo szorakozast" mondatokkal zartak a beszelgetest.
Egyszoval tokeletes buli, helyre, zenere, szervezesre, mindenre... csak az ido nem bulizott velunk, de a Chemical alatt az a 10 perc belefert. Nem mondtam talan ujat, remeljuk jovore is lesz hasonlo!
BeatOwen: szerintem pont egymas mellett alltunk a legelejen a ruhatarnal, amikor a ket neni probalkozott a rendszer beinditasaval, azt hittem akkor csinaljak eloszor, de aztan belejottek.