i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:39, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 154 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:56, 11-07-2004 
metalhead

oxi wrote:
bwana wrote:
boszme wrote:
szóval a higiéniáért egy kicsit többet kellene tenni a szervezőknek...

sztem nem elsosorban nekik....

kezet akartam mosni, kinyitottam a csapot es omlott is a labamra a cucc. nem volt bekotve a mosdo a csatornaba...

kulonben igazad van.

hat a tisztasagra nemigen adtak, az a kohaz telleg sulyosan undorito volt..a multicafe ugyszinten. az egesz koncepciotol kivagyok.. dark globe bejott, bar jatszhatott volna neha konnyedebb zeneket. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:02, 11-07-2004 
soulproof

a multifilter oltar is huzos volt azer

bazze se cigit se piat nem lehetett onnan, es monumentalis volt mint egy kommunista emlekmu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:05, 11-07-2004 
metalhead

fotozni meg ugye nem szabad, mert cigit reklamoz es a fejukre koppinatananak..hanyadek. a kajak is kurva szarok voltak, egy ideig asszem most nem eszem gyrost 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:07, 11-07-2004 
pokemon

psure wrote:
a kajak is kurva szarok voltak, egy ideig asszem most nem eszem gyrost 8)

jaja! de nem csak szarok voltak, hanem drágák is!
a legdurvább: volt ahol csalamádét meg kovi ubit tettek a gyrosba!! :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:08, 11-07-2004 
bladerunnaz

puszta gyros

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:14, 11-07-2004 
poszthumusz

Krust-> :szar:
ladyroller :loveslayer:
Bukem->nekem nem tetszett,persze a mixek hibátlanok voltak
frank popp essemble->:slayer:
a fesztivál maga pedig sztem nagyon rendben volt.nomád körülmények persze,csak hidegvíz van,toitoi visszítaszító,de ez benne a kaland :lol:
a multicafé sátor méreteit én sem értem.minden este elkellett játszani a "kijött tíz,bemehet tíz"-et,általában azért 20 perc után belehetett jutni.
kajaárak magasak,a kaja szar (rablóhús 600ért :roka: ) viszont a kempingtől 10percre lévő diána panzióban rendkívűl korrekt áron kajáltunk finomat. italárakkal nem volt gond.
két sátor volt viszont amit jövőre biztos felgyújtok.a keresztények sátra és a viva sátor hyperspace napján. :burn:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:16, 11-07-2004 
állat

mibajod a keresztenyekkel plasztik
(ovatosan ezzel, boho fiu.. 8) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:25, 11-07-2004 
droid

Location: VOLCANO : Whakaari-White Island, Bay of Plenty, New Zeland
hat nemtudom, ki h van vele, nekem tetszett mind3 dnb buli.

krust nekem nagyon tetszett, hasonlo volt a februari baron + die partyhoz, ami nekem kifejezetten bejott :lol: aminek utana megjobban orultem h bal ismet hihetetlent muvelt (legalabbis szerintem). big big big up neki!

ez rollers nagyon nehezen indult, de sztem felulmulta az elozonapi hangulatot, nagyon nagy hepajt csinaltak lady roller hangja egyszeruen gyonyoru :oops: es aztan amit palotai csinalt az leirhatatlan, nem hittem h tovabb lehet fokozni azt a hangulatot ami ott volt es neki megis sikerult. :bowdown: raadasul h jakes utan megint hallhattam dynamiteot ratett 1 lapattal.

utolso esti buli is jo volt, most voltam eloszor bukemen, es nagyon tetszett, conrad hangja is nagyon jo. az egyetlen hatalmas problemam az volt h mint dnb szereto (ertsd: pokemon droid :twisted: ) idegennek ereztem magam 1 dnb partyn. nem ertem mit keresett ott a metallica pulcsis kisgyerek vagy a hyper sipos cicababa. a lampaburakrol lecsopogo izzadtsag pedig mar szinte emlitesre sem melto...

osszessegeben nekem tetszett az egesz fesztival, az etel/ital arakkal es minoseggel kicsit elegedetlen voltam, de mindez persze belefer. vmit vmiert ugye... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:35, 11-07-2004 
soulproof

b0lha wrote:
az egyetlen hatalmas problemam az volt h mint dnb szereto (ertsd: pokemon droid :twisted: ) idegennek ereztem magam 1 dnb partyn

hat en azer orulnek ha gyakran lenne ilyen "hig" a tarsasag es nem csak az igazi "dnbszereto" arcok porognenek :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:35, 11-07-2004 
poszthumusz

keresztény sátrat az aggresszív misszionárius tevékenység miatt nyelik majd el a lángok.

amit palotai művelt az tényleg leírhatatlan-> out of space-ek,limbóláz :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:39, 11-07-2004 
állat

a dramenbez szereto 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:43, 11-07-2004 
pokemon

b0lha wrote:
az egyetlen hatalmas problemam az volt h mint dnb szereto (ertsd: pokemon droid :twisted: ) idegennek ereztem magam 1 dnb partyn.

haver, súlyos tárgyi tévedéseid vannak.. :?
és én inkább úgy fogalmaznék, hogy végre egy kicsit összetettebb volt a közönség!! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:45, 11-07-2004 
droid

futureform wrote:
b0lha wrote:
az egyetlen hatalmas problemam az volt h mint dnb szereto (ertsd: pokemon droid :twisted: ) idegennek ereztem magam 1 dnb partyn

hat en azer orulnek ha gyakran lenne ilyen "hig" a tarsasag es nem csak az igazi "dnbszereto" arcok porognenek :lol:

hat nemtudom, lehet h a faradtsag tette, v csak hianyoltam a 'megszokott' tarsasagot, de engem akkor is nagyon sok ember irritalt, es annyi volt a suttyo, h az hihetetlen. de ez csak a sajat velemenyem. ja es ez-rollers - tough at the top eloben nagyon nagy volt! :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:32, 11-07-2004 

a szombat esti marcel & sena bulirol:

megelegedesmre marcel hozta a fantasztikus formajat, nalam minden egyes notaja mukodott, kb a vezeto honi hip-hop producer lett ezzel. sena viszont nem artana ha egy kicsit visszavenne, a musor elejetol fogva, be nem allt a szaja, egy masodperc szunetet nem hagyva sem maganak, sem a kozonsegnek. semmi baj nem lenne vele, ha tudna, h mikor kell egy kicsit csondben lenni (vegigragtuk parszor h ebbe a hibaba sokan beleesnek). ennyire azert nem jo o sem, igy pedig visszajara fordul csak az egesz (sok beszednek...)!

bukem & conrad:

a kezdes es az elso fel/haromnegyed ora nagyon eros volt, aztan megallt egy szinten, sot a vegen mar nekem eroltetettnek is, elhuzottnak tunt.

multicafe sator:

nem artana jovore boviteni vagy okosabban elhelyezni a fellepoket...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:40, 11-07-2004 
partiarc

Off
Image

:thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:52, 11-07-2004 
son of nitrous

bigDog wrote:
multicafe sator:

nem artana jovore boviteni vagy okosabban elhelyezni a fellepoket...

igen,kb 3 éve ugyanaz a probléma.szervezőknek valahogy nem tűnik fel

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:34, 12-07-2004 
kisfröccs

hanyatbaszodtam a sarban
ez kb leirja milyen volt 8)

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:39, 12-07-2004 
paprikaman

Luki wrote:
hanyatbaszodtam a sarban
ez kb leirja milyen volt 8)

Luki megint egyszerüen de célratöröen :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:39, 12-07-2004 
ujonc

Én még ilyen gusztustalan, pocsék szervezést nem éltem, szívem szerint elküldeném a .....-ba azt a barmot, aki ezt csinálta.
Finoman szólva szar volt, hogy 1 órát kellett sorba állni azért, hogy végre bejussunk és szerintem akkor is csak azért engedtek be minket mert nagyon kezdett lázadni a tömeg, amikor meghallották hogy a Marcellék nyomják. Kissé balesetveszélyes volt, amikor elkezdték nyomni egymást az emberek, az elől lévőket egyenesen neki a rácsnak. Ilyet csak egyszer éltem át Home elött, de az ehez képest piskóta volt. A legjobb persze az volt, hogy miután bejutottunk, táncolni nem lehetett mert egyszerűen nem volt hely, kimenni nem lehetett wc-re sem, mert akkor biztos nem jutok vissza, ehez még társult a pocsék hang és az a temérdek suttyó aki ott megjelent, rossz volt nézni. Bukemék tényleg elég monoton zenéket raktak az elején, a vége jobb volt.
Egy biztos, soha többet be nem teszem a lábam Voltra, mert az egész csak az emberek lehúzásáról szólt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:31, 12-07-2004 
droid

Mirja wrote:
Én még ilyen gusztustalan, pocsék szervezést nem éltem, szívem szerint elküldeném a .....-ba azt a barmot, aki ezt csinálta.
Finoman szólva szar volt, hogy 1 órát kellett sorba állni azért, hogy végre bejussunk és szerintem akkor is csak azért engedtek be minket mert nagyon kezdett lázadni a tömeg, amikor meghallották hogy a Marcellék nyomják. Kissé balesetveszélyes volt, amikor elkezdték nyomni egymást az emberek, az elől lévőket egyenesen neki a rácsnak. Ilyet csak egyszer éltem át Home elött, de az ehez képest piskóta volt. A legjobb persze az volt, hogy miután bejutottunk, táncolni nem lehetett mert egyszerűen nem volt hely, kimenni nem lehetett wc-re sem, mert akkor biztos nem jutok vissza, ehez még társult a pocsék hang és az a temérdek suttyó aki ott megjelent, rossz volt nézni. Bukemék tényleg elég monoton zenéket raktak az elején, a vége jobb volt.
Egy biztos, soha többet be nem teszem a lábam Voltra, mert az egész csak az emberek lehúzásáról szólt.

igen, vhogy igy lattam en is azt a szombat esti bukemet, az a nyomorgas bejaratnal telleg felhaborito volt, csodalom h nem nyomtak agyon vkit. viszont en talaltam magamnak helyet hatul az emelvenyen 8)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 154 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]