Hello!
Nos senki nem kerdezett, de azert leirom a velemenyemet a VOLT-rol: 1. nap Krust nagyon nagy zenet nyomott, elegge bejott. 2.nap NEO EZ Rollers jott be a legjobban, csak azt sajnalom, hogy AAD-vel egyidoben volt, igy ott csak kis idot toltottem el, hozzateszem a multicafe-ba levo beengedesi rendszer SZAR volt, jovore talan az en MonoDome satramban kellene megrendezni.... 3.nap Noha a frank pop ensemble nem drum-ot nyom, azert azt is elveztem... mivel a tokom tele volt a multicafeval, meg az elotte kigyozo sorral, ezert este inkabb a radiocafe-t hallgattam, ma mar banom hogy nem mentem be bukemre, na de mind1. Bokaig a szarban maszni valoban nem jo dolog, mintahogy hidegvizben zuhanyozni sem az. Lehet, hogy en vagyok az igenytelen, de este a szabadban vegeztem a kisdolgomat, csak az nem tetszett, hogy valami buzi mindenaron le akart fenykepezni.

A masik dolog ami nem tetszett, hogy a fesztivalon 1 darab bankautomata sem volt, pedig nem csak az en erdekem, hogy elkoltsem a penzem. Az emberek Sopronban tenyleg nagyon rendesek, bar hozzatenem, hogy a SAS PANZIO NEM A SAS TEREN VAN!!! (legyen ez egy kis reklam nekik), ugyan en nem ott szaltam meg, de haverjaim csak dicsertek a kiszolgalast. A vegen szeretnem megjegyezni ,hogy engem nem riasztottak el a korulmenyek a VOLT-tol, es bizom benne, hogy az iden sikerult sokat kaszalni a szervezoknek, es jovore talan tobb penzt aldoznak a higenia oltaranan. Korubelul ennyi lett volna a mondanivalom. piiiisz