szoci reklámokból csak annyira emléxem hogy van vaaaaj?kiskoromban azt nagyon komáltam valamiért
most nagyon bejön a sziget idei,a fanta kéxölö is egész ötletes,meg régebben a németen volt egy csokireklá amiben virtuálisan el lehetett fogyasztani a csokit...
marketing tanárom mesélt egészen jó reklámokat amiket ö talált ki...
1. 96körül felkérte vmilyen (vagy "az")amerikai könyvszövetség hogy valahogy fel kellene lendíteni a könyveladást,mert alig olvasnak..
akkor volt nagy mánia amcsiban ez a fitneszes dolog(térdbigyó,meg cindy meg mit tudom én)..
a reklám így nézett ki...
kamera megy jobbról balra,lehet érzékelni hoyg egy kurvajó csaj csinálja a térd akármivel a gyakorlatot..közben jönnek a felíratok hogy:egy átlagós nő ennyit költ kozmetikai szerekre,cigira,stb,mindegyik mellé nagy összeg...a legvégén amikor odaér a csaj fejéhez a kamera ahogy épp egy könyvet olvas,és épp akkor könyvekre egy minimális összeg kiirva...
2. a másik csak egy mondat volt amit a dhl-nek(24 órás csomagküldö?) talált ki:
"mi váltjuk be az ígéreteidet"
3.mcdonaldsos..
ázsiai kisfiú eszi a sültkrumplit egy óriási akvárium elött és észreveszi hogy,ahogy mozgatja a krumplit,úgy csinálnak a halak...
erre elkezd velük szórakozni,megy valamilyen komolyzene,úgy csinál mintha karmester volna,aztána a végén vigyorogva két krumplival kirajzol egy mc jelet,persze a halak bevágják az mc logo formáját...