reza wrote:
bugajakab wrote:
reza wrote:
Wacky. wrote:
'G' wrote:
(ugyanez vonatkozna az otthoni hallgatásra is, de az sosem lesz így)
és aki nem dj, csak sima hallgató, az is vegye meg a 2 1210est meg persze a lemezeket, ugye?
gyári cd-röl nem hallottál még?

szerinted hány százaléka jelenik meg cd-n azoknak amit vinylen adnak ki...
ez igaz, de akkor se jáccon sztem senki bulin mp3-bol. nincs mit szépíteni rajta, szerintem igénytelen dolog...
eh, nem akarom tovább szítani itt a kedélyeket, de azért mégiscsak furcsa, hogy a dj-kultúra ennyire kézzel-lábbal hadakozik a technikai újításokkal szemben... miért kell egy 100 éves technológiát ennyire erőltetni? én megértem, hogy másképp (szebben) szól a vinyl, meg hogy lelke van, de mégicsak 20-30 kiló felesleges műanyagot cipeltek minden bulira, holott talán az egész gyűjteményetek elférne egy pendrive-on... én teljesen respektálom, ha valaki cd-ről tesz fel - ám az, hogy ez most legális, vagy nem, a jelenleg kialakult helyzetnek köszönhető...
ha a kiadók és zenészek nagyon megerőltetnék magukat, biztos ki tudnának találni valami megoldást arra, hogy hogyan lehet normálisan megélni-kereskedni az mp3-mal, s akkor talán nem lenne ennyire feszült a helyzet... s arról akkor még nem is szóltunk, hogy az mp3 is egy túlhaladott technológia, hisz már léteznek adatveszteség nélküli tömörítési eljárások...
na, és most nyugodtan elküldhettek a p*csába...