a buli pediglen egeszen kifejezetten kellemesre sikeredett, noha kora este kisse bearnyekolodott az elmenetelem.
<off>
tortent ugyanis, hogy masfel honapi punnyadas utan elhataroztam, hogy megint sportolni fogok, ugyhogy a delutani melegben gyorsan tekertem egy szazast. kisse picsogos lett a vege, otthon aztan fekudtem az agyon, es felvaltva gorcsolt be a combhajlitom meg a feszitom. tanulsag: esszel, ha keves is van. aztan richtofit kollega segitett, ugyhogy osszekaptam magam es irany. a partibusz kicsit paras volt, de hat vart orom dupla orom.
<on>
zo nagyon jol szorakoztam, asszem ezzel meg vannak igy paran. kulon jo volt a napsutesben mezitlab a 'pazsiton' bologatni naga lemezeire a kemenyvonalas kollegakkal. kar, hogy hamar vege lett.
a goa szinpad kisse sokkolt elsore, gondolok itt a nem keves macilacira, mert erre a lantvanyra nem voltam folkeszulve. masodikra meg mar viccesnek tunt. levezetesnek teljesen jo volt. a zene ugyertve.
<off>
aztan 11 elott szepen kereket oldottam, mert egy rendezoneni azt mondta, hogy 11kor jon a busz. a busz nem jott, de jott egy kerekparos forma. piliscsaba felol, en allok a megalloban, szal o a tuloldalon volt. megall, bringa lerak, visszamegy par metert, aztan kivesz az arokbol egy valamit. TADA: egy dinoxos palackot. namost nem tudom, hogy ez hogy kerult oda, kidobtak a sracok, vagy laba kelt... mindenesetre az arc folrakta a csomagtartora kereszbe, es eltolta egeszen a buszmegalloig, ott aztan a tablanal bevagta a susnyaba. felteszem kesobbi hasznositas celjabol. aztan elkerekezett. nekem meg elkezdett motoszkalni a fejemben, hogy esetleg ez lehetne a mai jocselekedetem a vilaggal, hogy visszajuttatom a baranykat. ket sraccal konzultalva kiderult, hogy a falu nincs tul messze, szal gyalog is vallalhato, ugyhogy folkaptam a palaczkot a vallamra keresztbe, es vonulek. higgyetek el, krisztusnak _nagyon_ rossz lehetett. a buszra vartam teljes 3 percet, aztan meg a floriantol cipekedes a szentendrei tizenikszbe. megmertem. 24 kilo. remelem erdemes volt. bar mokanak mindenkeppen elsorangu. mar aki szereti az ilyesmit.
<off>
hat ennyit mara. mondhatnam, hogy megyek aludni, de a dolog ugy all, hogy mogyorodi csuszdapark. kell egy kis nosztalgia...
a sok offert meg remelem nincs hari, ugyis tok uncsi csak azt olvasni, hogy ez ennyi az annyi, ez ilyen jo vol az meg olyan rossz.
udv, p
http://www.praire-chicken.com