Szerintem mindenki döntse el maga mit gondol erről az idézetről:
"Gardens of Fiction 3 - 2004.07.31.
Csopak - Nosztori Autósmozi
Open Air Electronic Music Festival
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki ellátogatott hozzánk a Gardens 2-re. Számtalan pozitív visszajelzést kaptunk a rendezvénnyel kapcsolatban, és hála az égnek, a negatív kritikák többsége is épít& volt... Úgy érezzük, hogy a látottak és a hallottak alapján kijelenthetjük: a partiarcok 90 %-a abszolút jól érezte magát!!! Sajnos, mi a szervez&k, a fennmaradó 10 %-ba tartoztunk. Természetesen nem a hangulat vagy a zene miatt éreztük "szörnyen" magunkat, hanem az önfeledten szórakozó emberek létszáma miatt... Éjjel kett& óra után már senki nem érkezett, alig kilencszázan voltunk benn. Aki részt vett a rendezvényen, könnyen lesz&rhette rengeteg extrából, pompából és csillogásból, hogy hatalmas költségvetéssel dolgoztunk, ezáltal a deficit is óriási lett... Annyira azonban sikerült talpon maradnunk, hogy a folytatás nem marad el, csak más szellemben kerül megrendezésre. A tervezett hét külföldi vendég közül sajnos egyet sem tudunk prezentálni nektek, sorry!!! Azonban így is szerepet kap négy svájci el&adóm&vész, goa, progresszív és tech-house m&fajokban. Hazai fellép&k terén is lesznek változások, nem feltétlenül negatívak, az új line-up-ot olvashatjátok oldalunkon, valamint készülnek a szóróanyagok is. Szeretnénk elnézést kérni azoktól, akik a Gardens 3 eredeti tervét szerették volna látni és hallani, amit azonban kínálni tudunk nekik is, mint mindenki másnak, az a következ&: 2004. 07. 31-én szabadtéri elektronikus zenei fesztivál kiváló helyszínen és hangulattal a környék legkedvez&bb italáraival és egy igazán olcsó 1500,- Ft-os belép&vel. "
... a szöveget a
http://www.electronicorgasm.com/ -ról szedetem. .....
ez a "alig kilencszázan voltunk benn" ... most már vagy a tizedik adat amit hallunk... mondjuk szerintem ezen felesleges vitatkozni .... béke!