|
Sziasztok!
Remélem hamarosan végleg lecseng ez az őrület,ami itt folyik-azt hittem ilyen súlyos koncentrált sötétség max.a kereskedelmi tévécsatornákon látható...mindazonáltal tisztelet a kevés objektív hozzászólónak!
Először:lehet kiengedni a benntartott levegőt,megváltoztatom a nevet,pusztán a kiadott lemezek ténye iránt érzett tiszteletből.
Másodszor:miért kellett ilyen finoman szólva militáns hangvételű topicot indítani,kissé vicces címmel(Hegylakó-"csak egy maradhat",khm),ahelyett,hogy bárki megpróbált volna személyesen megkeresni,hogy személyesen tisztázzuk,azt,ami voltaképp csak szerencsétlen félreértés,semmi több?
Harmadszor:vajon Deutsch Gábor miért nem hallatta a hangját ezügyben?Talán mert már nem olyan fontos Neki ez a project,hiszen szemmel láthatóan-már csak a kiadott anyagok száma alapján-Ő a duó kreatívabbik fele?
Negyedszer:még egyszer,aki itthon lemezt ad ki,azé minden elismerésem,de ez a formáció annyira talán még nem nőtte ki magát,hogy mindenkinek ismernie kellene,aki nem dnb-fanatikus,vagy?Bocs,hogy én másfelé (is) orientálódtam.
Ötödször:amint azt már leírtam,ez az egész nem érdekel,már a múlt héten eldöntöttem ezzel kapcsolatban mindent,és nem is írtam volna egy szót sem ezzel kapcsolatban,ha nem találják meg azokat,akkikel zenélek.Ez azért túlzás!Ez két,max. három ember magánügye,ami ezredekkora jelentőséggel nem bír,mint amekkorát kapott.Mindenkit a saját hangvétele minősít-én nem személyeskedtem...Valóban nem olyan nehéz nevet találni,ha kreatív az ember,okos enged alapon ezt is teszem.
Hatodszor(végezetül):az unatkozó pubertáskori zavarokban szenvedő netvitézeknek,akiknek feltehetően 2 "valóságsó" között abba áramlik az összes fölös energiájuk,hogy ismeretlen embereket fenyegessenek,azt javaslom,hogy fedezzék fel a jobb kezüket végre,aztán nyargaljanak gyorsan más topic irányába.Esetleg tegyenek le többet az asztalra,mint DG,Ghostwarrior,vagy én-talán jobban állna itthon az elektronika...A vitát lezártnak tekintem-PONT
|