i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:58, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 998 posts ]  Go to page Previous  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:38, 13-08-2004 
ujonc

[ja igen! ezt még nem is meséltem! az idei sziget számomra még jövedelmező is volt :) Első eset: egyszer croissant vásorltam 5000essel fizettem és 10000esből adtak vissza. Második eset: 1000essel fizettem és 700ft járt vissza ezt a fickó két címletben próbálta elintézni 200 + 500 , de elnézte és 500as helyett 2000est adott :P :lol:[/quote]

Te mázlista... :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:40, 13-08-2004 
droid

a satrazasnak is megvan a maga bája, bar en csak egyszer nyomtam vegig anno egy hetig ki nem mozdulva a szigetrol. Igazabol ami pluszt jelentett, hogy volt ido egesz napos nem zenei proketekre is, mint kincskereses, civil sziget, stb. De most mar lusta vagyok, es szeretem a meleg vizet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:25, 13-08-2004 
ujonc

éN 1 hétre mentem!! Csak 6 darab francia buzi (szó szoros értelmében véve a buzee szót) megkeserítette éjszakáimat! Második naptól egészen az utolsóig állathangokat adtak ki magukból, fóleg 02:00-tól 11:00-ig,

például:kákkákkkákákákááká, meg mucsrikmucsrikbillibúú

Ezt egy időután megszoktam.
Aztán meg a hülye hungárien ámberek kitalálták, hogy milyen jó ha minden 5. másodpercbe azt mondják (KIBASZOTT HANGOSAN) hogy HOPPPPPÁÁÁÁ :megafon: :megafon: :megafon: :megafon:

Jajdejó volt...
Ráadásulpont a mellettünk lévő SiemensSátorra hugyozott mindenki... :wc3: :wc3: nuku

De ettől függetlenül jó volt :randalir: :randalir: :elefant: :elefant:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:29, 13-08-2004 
metalhead

Figure wrote:

Aztán meg a hülye hungárien ámberek kitalálták, hogy milyen jó ha minden 5. másodpercbe azt mondják (KIBASZOTT HANGOSAN) hogy HOPPPPPÁÁÁÁ :megafon: :megafon: :megafon: :megafon:

:lol: :lol: ez télleg szopóó

én az elektron kertben voltam ott reggel 7-kor egyszerre 6 helyről hallhattad a tüctücit és amikor 20x szeretnél elaludni elég zavaró...
hugy szag nem volt jelentem 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:32, 13-08-2004 
pokemon

osszefoglalom en is a benyomasaimat: a Sziget meg mindig jo, csak en vagyok egyre oregebb sajnos

es amiota fel ora gyaloglason belul lakom a Szigettol, azota a kintalvas teljesen eselytelen :D
bar egy sator azert meg jol tud jonni, elvegre nem csak alvasra hasznalhato

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:45, 13-08-2004 
partiarc

jahh mi is a siemensnél voltunk(vlmi cölöpizé mellett...az mi volt?!)
,a végén már besüllyedt a sátor(siemens) széle... :twisted:
a hopááááá,meg,volt szituáció amikor viccesnek találtuk >))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 13-08-2004 
wobblehun

cölöpizé = cserkésztábor

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:00, 13-08-2004 
ujonc

s_py wrote:
Figure wrote:

hugy szag nem volt jelentem 8)

nem mondtam hogy volt!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:30, 13-08-2004 
original nuttah

-evian- wrote:
a szigettel nekem evek ota a legnagyobb bajom, hogy egy par eve mar ugyanolyan. tiz eve szigetezek, es az elejen jo volt felfedezni minden evben valami ujat. a muanyagpoharakat osszetakaritjak, a fu kino, de sztem nagyobb problema pelduaul, hogy meg mindig nincs mozgasserult zuhanyzo vagy wc, vagy eppen az, hogy mar nem ertunk van es nem rolunk szol.

én a programfüzetben láttam mozgássérült wc-t jelölve, zuhanyzót nemtom. elég sok mozgaássérült volt idén, remélem nem volt gond számukra a közlekedés/higiénia stb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:55, 13-08-2004 
original nuttah

TL wrote:
-evian- wrote:
a szigettel nekem evek ota a legnagyobb bajom, hogy egy par eve mar ugyanolyan. tiz eve szigetezek, es az elejen jo volt felfedezni minden evben valami ujat. a muanyagpoharakat osszetakaritjak, a fu kino, de sztem nagyobb problema pelduaul, hogy meg mindig nincs mozgasserult zuhanyzo vagy wc, vagy eppen az, hogy mar nem ertunk van es nem rolunk szol.

én a programfüzetben láttam mozgássérült wc-t jelölve, zuhanyzót nemtom. elég sok mozgaássérült volt idén, remélem nem volt gond számukra a közlekedés/higiénia stb.

aki elore szolt, az kiserot is kapott a kerekes szek melle.

en nem ereztem sose, hogy nekem szolna a sziget, foleg a nagyobb satrak koncertjei. kicsit sarga kicsit savanyu, de megis a mienk. azert aki odafigyel, minden evben talal maganak valo programot.

a tancszinhazas eloadasok nalam mindent utottek.

amiota nem pepsi a sziget, sokkal tobb a reklam. furcsa volt, hogy meg a szekek is elsosorban azert voltak, hogy legyen mire hirdetest irni, nem azert, hogy le lehessen ulni.

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:07, 14-08-2004 
son of nitrous

én régen minimum 2-3 napra kimentem, de ahogy teltek múltak az évek egyre kevesebbet volt lehetőségem kimenni, főleg az anyagiak miatt! Idén is már csak egy napra mentem ki, mert több belépőre egyszerűen sajnáltam a 4000Ft-t! Roni Size nagyon nagyon teccett, végig bent voltam, de az a hőség, az leírhatatlan volt! Utána még be akartam menni Adam F-re, de már nem jutottam be...4 Várni meg nem volt kedvem, mert mindenemből csurgott a víz és fáztam, így utána nemsokkal hazamentem! Szivesen kinéztem volna 10-én is ..., de már említettem...! :?
Tetszik, hogy igényesebb lett a Sziget! 5 évvel ezelőtt még más zene miatt mentem, akkor is megtaláltam azt, amit kerestem és ez azóta minden évben így van!!! Nem hiszem el, hogy aki szereti a zenét (bármilyet) az nem talál magának megfelelőt!!!
Egy kérdés: jövőre mi is lesz a Szigettel? Télleg megszakad a sorozat, vagy áttelepítik, vagy mi...?!?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:37, 14-08-2004 
partiarc

azt hallottam, h vmi illetékes nyilatkozota, h minden híreszteléssel szemben jövőre is lesz sziget, méghozzá ugyanott.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:04, 14-08-2004 
ujonc

Mi is egy hétig voltunk kint, és nagyon jó volt, eltekintve attól hogy vmi köcsög második este körberabolta a sátrainkat (többek között minden pénzem, iratom, lakáskulcsom odalett (na jó, a diákomat valaki bevitte a talált tárgyakhoz) :evil:

Ja, és a sok szesz+polifoam kérdés se ment meg a megfázástól :(

Visszatérve az EK/Sziámi vitához, mindkét koncerten voltam és szerintem kurvajók voltak ( Sziámi talán jobb volt)

Úgyhogy mindent összevéve jó volt az idei sziget is, és nöjön köröm a f*szára az összesnek aki sátrakat rabolni jár a szigetre :lo5:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:21, 14-08-2004 
droid

Én is megint 1 7ig táboroztam kint.
Megint csak nagyon örültem, hogy kivittem a sátrat, mert volt, hogy napközben szunyáltam, meg persze néhany éjszaka is pár órákat. Reggelente hazjártam, de vasárnap már 13:00ra kint voltam, mentem cinetripbe(mesterházy, cop)...nagyon jó volt.
Szerencsére nem fáztam meg!!!! :)
A bulik nem voltak olyan rosszak, nagyon sok jó helyre eljutottam megint!

Az meg tényleg elmehet a p****ba, aki sátrakból lenyulja a dolgokat... Nekem még szerencsére nem volt ilyen, de nem is szeretnék!

Jó lenne, ha vki mondana egy biztosat arról, hogy akkor most mi lesz jövőre, bár szerintem nagy esélye van ,hogy marad itt.

Jövöre ugyanitt, ugyanekkor!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:07, 14-08-2004 
partiarc

kubli wrote:
Mi is egy hétig voltunk kint, és nagyon jó volt, eltekintve attól hogy vmi köcsög második este körberabolta a sátrainkat (többek között minden pénzem, iratom, lakáskulcsom odalett (na jó, a diákomat valaki bevitte a talált tárgyakhoz) :evil:

...

Úgyhogy mindent összevéve jó volt az idei sziget is, és nöjön köröm a f*szára az összesnek aki sátrakat rabolni jár a szigetre :lo5:

na többek között ez az egyik ok, amiért nem mennék ki sátorral egy hétre. a pénzemet magamnál tartanám, de a ruháimat is félteném.
a másik ok a higiénia..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:27, 14-08-2004 
partiarc

kubli wrote:
pénzem, iratom, lakáskulcsom odalett

na pont ilyeneket nem szabad a sátorba tartani

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:33, 14-08-2004 
ujonc

MainStream wrote:
kubli wrote:
pénzem, iratom, lakáskulcsom odalett

na pont ilyeneket nem szabad a sátorba tartani

Igen, ez igy igaz, de miközben kilopták, én ott aludtam a sátorban. Napközben persze hogy velem van minden

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:38, 14-08-2004 
partiarc

kubli wrote:
miközben kilopták, én ott aludtam a sátorban

ez viszont durva

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:46, 14-08-2004 
paprikaman

kubli wrote:
Ja, és a sok szesz+polifoam kérdés se ment meg a megfázástól
:cry:

akkor vmit rosszul csinalsz :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:51, 14-08-2004 
pokemon

szaddam wrote:
kubli wrote:
Ja, és a sok szesz+polifoam kérdés se ment meg a megfázástól
:cry:

akkor vmit rosszul csinalsz :wink:

viszont megvan miért tudták elvinni a cuccát amikor aludt :vedel: :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 998 posts ]  Go to page Previous  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]