i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:13, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 297 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next
Author Message
 Post subject: Csalódás...
PostPosted: 12:37, 19-08-2004 

:?

de elég rendesen...nem lett volna semmi baj, addig a pillanatig, amíg az öreg tróger feljött a "pikulájával" és elkezdte tolni...Kb. olyan hangulatot árasztott magából a zene, mint valami rossz chill-out válogatáson egy Enigma szám remix. Szinte nevetséges volt, alig hittem a fülemnek. Nyoma sem volt a megszokott piszkos, súlyos ütemeknek...egy nagy adag nyál lett folyt le a színpadról. Tudom, hogy nem lehet éveken keresztül egy helyben toporogni, de ha ez a fejlődés, akkor inkább ne.

Viszont amikor lement a fickó és egy visszataps után megint feljött Krush, akkor sikerült 10 percig odaszögeznie, azzal amire vártam egész éjjel: absztrakt hip-hop-pal.

A Planetáriumi bulinak nyomába sem léphet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:02, 19-08-2004 
metalhead

haver hallottad te az új albumot aminek ez a bemutatója volt????

az öreg hakamás igenis kellett oda, mert szerves részét képezte a zenének!
a hangulat meg rendben volt, mert az albumnak is ilyen a hangulata(sok szám le is ment róla)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:10, 19-08-2004 
en azt kaptam, amit vartam. eszmeletlen jo volt.

bigup krush/shuzan morita n teh promoters

Post subject:
PostPosted: 13:18, 19-08-2004 
jazz turbulence

megertem azokat akik mast vartak krush-tol.
rossz h az uj albumot hivatalosan nem is lehet kapni - ertheto voltak akik meglepodtek.
a magyar sony 3(!) db-ot hozott be az orszagba.
ugy lattam a nagy tobbseg vette a dolgot, a manager reteg meglepodesen meg jokat lehetett nevetni.

shuzan morita 50 albumot adott ki japanban, hangszerenek legnagyobb mestere. sztem semmikepp nem nyaltenger, hanem siman japan, ami nekunk furcsa.

utolag orulok a szedrdai datumnak, igy a korai kezdessel inkabb volt koncert mint party jellege. hetvegen mindenki partyt vart volna tole, amit nem kapott volna meg.

koszi a reszvetelt 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:20, 19-08-2004 
jazz turbulence

hozzateszem, h morita eszmeletlen jol tolta. de vagom, h ez nem johet be minden partihuszarnak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:22, 19-08-2004 
droid

Sejtettem, hogy krcsko hozzászólása jól le lesz oltva majd. Legalább merte vállalni a véleményét. És akkor mi van? A héten volt az új albumhoz szerencsém először és pl. szerintem is unalmas lemez. Ja, kb. nekem is ilyen másodvonalas chill jutott eszembe.

És ettől számomra nem lesz kevesebb Krush, ugyanúgy ütnek a zenéi, csak épp ez most nem olyan jó. Szerintem.

OFF: Egyébként igencsak jellemző a fórumra, hogy mindig van szent tehén, aki bármit csinál az kötelező/zseniális, és mindig van nagy név, aki szar/minek jár ide annyit/nem tud mixelni kategória. Most épp Krush a kikezdhetetlen. Itt. Van ez így..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 19-08-2004 
droid

suhaid wrote:
a magyar sony 3(!) db-ot hozott be az orszagba.

Ez egyszerre szomorú, szánalmas és vicces.. És gondolom azt a 3at is ők maguk hallgatják, vagy méginkább odaadják valamelyik újságíró cimborának ajándék gyanánt.

De az igazán szomorú az, hogy sokkal többet nem is nagyon lehetne eladni belőle itthon. 5e-s cd árak mellett..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 19-08-2004 
jazz turbulence

:hah:

milyen az elet londonban? ott szolasszabadsag van?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:38, 19-08-2004 
droid

Jaja, meg szeretet - béke - egyetértés! :wink:

:sor: dehát itt is az van, nem igaz?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:39, 19-08-2004 
metalhead

számomra Krush nem szent tehén, hanem nagy kedvenc(ezért van meg tőle sok-sok minden) és én is csak a véleményemet írtam le :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 19-08-2004 

"Egyébként igencsak jellemző a fórumra, hogy mindig van szent tehén, aki bármit csinál az kötelező/zseniális"

Na ez itt a lényeg. A hozzászólásokat nézve, pont fordított a dolog szerintem: "menedzserréteg értetlenkedése"??? Én inkább azon voltam ki, hogy 3/4 ház kezdett el sikoltozni olyan, elcsépelt, lapos dolgokon, amin fintorogva elfordulna, ha egy noname előadótól hallaná. De kb. ott bukott le az egész sznob népség, amikor Krush lement, Mango, Cadik fel és kb. 2 perc alatt üres lett a hely. Nem ám meghallgatja, hogy mi megy tovább - ez már nem Krush, ez nem világsztár, ez nem 50 lemezes japán csoda, menjünk. És nem piálás, a húgyozás meg minden egyéb volt az ok a távozásra, mert szinte alig került vissza valaki a terembe később. Klasszikus hozzáállásról sikerült tanúbizonyságot tenni: azért nézem meg Krush-t,mert olyan jókat írt róla az Index, Origo + ándörgránd trendi. És bármit is fog nekem leadni, az csak jó lehet+nincs bennem annyi, hogy magam és mások előtt belássam - ez nem az, amire vártam.

Érdekes...Planetáriumban miért tudtam ülve extázisba esni? Talán azért, mert ott azt az egyedi, nyakatekert hangzásvilágot kaptam, amit addig csak a lemezeiről hallottam - mindenféle sallang nélkül. És nem ezt a könnyfakasztó Viva TV chill-out-ot. De hangsúlyozom(!!!!), amikor a csodafurulyás nem volt fennt, minden klappolt és 100%-ig élveztem.

(Egyébként egészen véletlenül hallgattam az albumot a fellépés előtt és már akkor reménykedtem, hogy nem ezen az etno dolgon lesz a hangsúly...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:21, 19-08-2004 

Még annyit, hogy mindezek ellenére respect a szervezőknek, hogy ismét idehozták - az, hogy nekem (és sok más embernek a környezetemben) nem jött be - az magánügy. Nem lehet mindenkinek kedvére tenni.

A lényeg, hogy kicsit nyitottabban kéne hozzáállni az ilyen dolgokhoz és nem hasraesni mindentől, azért mert eddig zseniális volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:23, 19-08-2004 
metalhead

word! :thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:23, 19-08-2004 
ujonc

Image
:jap:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:25, 19-08-2004 
original nuttah

krcsko wrote:
ám meghallgatja, hogy mi megy tovább - ez már nem Krush, ez nem világsztár, ez nem 50 lemezes japán csoda, menjünk.

talan volt aki dolgozott masnap reggel, es idoben agyba akart kerulni.

krcsko wrote:
azért nézem meg Krush-t,mert olyan jókat írt róla az Index, Origo + ándörgránd trendi

te meg ugy szulettel, hogy minden producert, djt stb ismertel. sztem inkabb krushra jarjanak az emberek, mint olyanokra, akik nem kepviselnek semilyen erteket.

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:31, 19-08-2004 
partiarc

a foteleket mellesleg néha én hiányoltam. elég sokan voltunk, hogy a dj szett alatt se nagyon lehessen mozogni, meg aztán talán az emberek sem fütyülnek/tapsolnak minden pillanatban amikor nekik jólesik... (persze, tudom h nem fér el stb stb...)
amint azt láthattam párszor, civilizáltságot nem lehet kapni 4000 forintért :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:37, 19-08-2004 
metalhead

mennyien voltunk amúgy? csak kíváncsiságképpen kérdezném....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:41, 19-08-2004 
ujonc

krcsko wrote:
(Egyébként egészen véletlenül hallgattam az albumot a fellépés előtt és már akkor reménykedtem, hogy nem ezen az etno dolgon lesz a hangsúly...)

lehet, hogy most el foglak keseríteni, de krush pont arról beszélt délután, hogy egyre jobban érdekli a hagyományos japán hangzás-/hangszervilág és hogy még más japán hangszeres zenészekkel is szeretne együtt dolgozni. lehet, hogy ez azért is van, mert "öregszik", én mindenesetre egyáltalán nem bánom

meg különben is, olyat már csinált, ilyet még csak most kezd, és abban is biztos vagyok, hogy fog még másmilyet is. ha neked mindig csak ugyanaz kell, az a te bajod.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:41, 19-08-2004 

oxi wrote:
krcsko wrote:
ám meghallgatja, hogy mi megy tovább - ez már nem Krush, ez nem világsztár, ez nem 50 lemezes japán csoda, menjünk.
talan volt aki dolgozott masnap reggel, es idoben agyba akart kerulni.

igen.sőt nem talán, hanem biztos. ahogy én is 8-ra jöttem ma reggel...

krcsko wrote:
azért nézem meg Krush-t,mert olyan jókat írt róla az Index, Origo + ándörgránd trendi

te meg ugy szulettel, hogy minden producert, djt stb ismertel. sztem inkabb krushra jarjanak az emberek, mint olyanokra, akik nem kepviselnek semilyen erteket.

igen, ebben igazad van, csak ezzel most nem mondtál semmi olyat, ami érdemben továbbvinné ezt a dolgot. Amúgy tényleg nem úgy születtem, hogy mindenkit ismertem, de most lesz 12 éve, hogy elektronikus (minden oldalágával együtt) zenét hallgatok, lemezt gyűjtök, party-ra, koncertre járok, témához kapcsolódó dolgokat olvasok - talán már el merem mondani magamról, hogy tudom miről beszélek - ami persze nem azt jelenti, hogy másnak ez nem tetszhetett

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:48, 19-08-2004 
original nuttah

a bulirol nem is mondtam semmit. sajnos nem tudtam ott lenni.
hova kene tovabbvinni a dolgot? volt akinek tetszett volt akinek nem.

egyszeruen ez az "andorgrand" elitkedes nem tetszett. ennyi.

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 297 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]