b0lha wrote:
nemtom, ez csak a sajat conspiracy theory-m , de sztem siman az is elkepzelheto h a gorogok nagy kenterisz botranya utan masokra akartak terelni a vilag es fokepp a media szemet es fulet, ergo kellett nekik 1 viszonylag kis orszag, ami epp egesz jol teljesit, majd felnyultak a seggukbe 1 aszpirinert, aminek az 1ik alkotoeleme epp rajta szerepel a doppinglistan.
egyszeruen keptelen vagyok elhinni (lehet h sportoloi elfogultsag), h epeszu ember, foleg professzionalis sportolo kepes magaval ieneket megcsinalni, kockaztatva a lebukast es az azzal jaro mediahadjaratot, a megalaztatast, stb, csak azert h o lehessen az olimpiai bajnok. nem vagyok hajlando elhinni, h telleg ez tortent, en ugy gondolom, h sokkal tobb dolog huzodik mindezek mogott a dolgok mogott, mint amennyit mi lathatunk belole...
en igenis megertem h a 2 sportolo miert menekul, az eddigiek mar igy is megfoszottak oket szinte mindenuktol amit eddig el akartak erni, hat mentik ami meg talan mentheto: emberi onbecsulesuket, es nem allnak oda bohockodni, rongybabu modjara a vilag szeme ele.
ez termeszetesen csak 1 sajat velemeny, sot, lehet ha majd atolvasom, botorsagnak fogom tartani, de egyelore en igy velekedek errol az egeszrol.
Abszolut egyetertek. A nagy nemzeteknek nagyon jol jon, hogy itt van egy orszag, amire ra lehet verni a szart. Addig se veluk foglalkoznak. Mellesleg gusztustalan a NOB elfogultsaga, hogy a gorogoket, akik EL SEM MENTEK a doppingvizsgalatra, nem tiltottak el...