|
Olyan furcsa, hogy Angliaban, Ausztraliaban es ahol meg sokat buliztam, mindig ingyen mentem be, cserebe buliznom , tancolnom , pofaznom kellett !!! Itthon pedig miutan egy csomot szerveztem es bulit csinaltunk leszoltok. De miert, oda nem azert megyunk, hogy elengedjuk magunkat, de, csak itt ez is a mutogatasrol( ruha es minden kulsoseg) es a ki, ha nem ensegrol szol?? Annyira zavart, hogy valaki aki nem hires, en kicsi en, 3-szor felmentem es halkan szorakoztam a mikrofonba egy kicsit??!!! Nem Megasztar( hogy jon ide??marmegint a beszukult magyar agy), hanem buli, en eltudom engedni magam, akkor miert ne??!! Ja es az Mc direkt kert, hogy mondjak magyarul is par szot, mert nagyon kevessen ertik mit mond ( csak tudtam, hogy ez lesz es mindig visszanyomtam a kezebe, meg pont a leszolas,miatt inkabb sutogok, pedig eneklni is tudok!) Mar nem egyszer egett be a tomeg egy-egy nagy eloado elott, amikor uvoltottek, ujjongtak pl.: arra, hogy iraqban haboru van??A sracok meg mikor lejottek megkerdeztek, hogy nem ertik vagy tetszik nekik a haboru?!!!!A beat-et meg ugy ertettem, hogy az Ali (funky) a Backdruft( klaszikus) Breakbeat-et jatszott es meg ok is megjegyeztek a kulonbseget es tetszett nekik, hogy ilyen valtozatos a line up!!! De tudom magyarok, nektek csak az jo ami a ti kis agyatokban elfogadott, mas mar mas, ezert nem normalis!!!Kulonben a kuflodieknek ez a legfurcsabb kifejezesunk, mert milyen a normalis, megmondjatok nekem???!!!
|