LunatiCord wrote:
Érdekes.
Ha mi vezetünk végig, és a végén kiszopunk, mindenki azt mondja: Igen, ez magyar dolog, mindig így járunk.
Aztán egyszer történik egy olyan, hogy idejön a csapatunk legjobbként, címvédőként. Ugye kisebb esély van arra, hogy mégegyszer jól végigvernek mindenkit, nem csúszik be gixer, nem faszkodnak a bírók, nem verjük össze az olaszokat, hogy a gonosz doppingellenőrzésekrol neis beszéljünk.
Aztán mégis a dontoben van a csapat, es becsusszan 3 golocska az elejen. A szerbek igen jok, de
megse omlik ossze a csapat, hanem vegig ott megy mogottuk es a vegen fordit, de meg hogy.
Erre nem onfeledt orom van, hogy vegre nem mi szopunk a vegen, hanem "a szerbek benaztak el".
Na kerem
ez a magyar mentalitas.

egy szoval sem allitottam, hogy nincs onfeledt orom.
csupan leirtam a sajat velemenyemet /o en galad/ miszerint ezt a dontot majdnem elvesztettuk, persze megkozelites kerdese, hogy mi miatt lett megis mienk az arany.
ettol fuggetlenul, ez nem jelenti azt,hogy en nem tartom a magyar csapatot a vilag legjobb vizilabdacsapatanak.
ez nem tipikus magyar mentalitas. gondolom kemeny denes sem simogatta vegig a fejuket, hogy jajj az egesz meccs alatt mennyire jok voltatok,mikor nem igy van. ettol fuggetlenul, valoszinu o /megjobban/ is orult az aranynak. persze, felreertesek elkerulese vegett: nem akarom magamat kemeny deneshez hasonlitani, meg sem kozelitem, ez csupan egy nem-"tipikus magyar" velemeny.
hogy miert nem "szabad" a hibakat
is latni a sportban, fuggetlenul attol,hogy most ki, milyen csapat jatszik, azt nem ertem, de ez mar az en szocproblemam