Egy kis összefoglaló a Parádéról: úgy veszem észre, hogy évről-évre egyre jobb a felhozatal, mert állítom, hogy olyan még nem volt, hogy este kilenc óra után az egymástól csak pár méterre helyezkedő két kamionról is breakbeat szóljon. Arról már nem is beszélve, hogy mekkora élmény volt fényes nappal, ragyogó napsütésben és egészséges mámorban tombolni a guruló kamion mellett... miközben mentek a dalok sorban, pl.: Usher
Yeah!-je természetesen break verzióban, de hallottam egy frenetikus Beyonce remixet is. Viszont. Annyira sokan voltak, hogy szó szerint nem tudtam mozdulni, vagy hat órán keresztül sem pisilni, sem kajálni nem voltam képes, úgy bedarált a tömeg. (Meg mondjuk nem is jutott eszembe

) Néha kedvem lett volna egy aknavetővel utat csinálni magamnak... Szóval a legjobb taktika az, hogy kiválasztasz magadnak egy kamiont és ott vagy egész nap.
A Fresh AIR afterról meg csak annyit, hogy
Ali B hatalmas remixdömpinggel szórakoztatott minket (szinte az összes mai r'n'b dalok át lettek turmixolva),
Backdraft meg különálló stílusával parádés hangulatot csinált.
Mr. Reload MC meg pont annyit emszízett, amennyi odavaló volt. (Mondanom sem kell, hogy a Labrat szövegére élőben rásegített.) A végére "kicsit" elfáradtam, mondtam is ErKának, hogy tegnap megyeszékhelyünkben eL Ritmo bulla volt és lefekvés nélkül száguldoztam Pestre, ennek okaként enyhe hallucinációk kísérhetnek. De sikerült ötig, azaz zárásig talpon maradni, éljen.
mgl: sajnálom, hogy nem a hajóra jöttetek, és bocsi, amiért úgy csúnyán elkerültük egymást
Épphogy halványulnak a szombati emlékek, úgy jön a következő nagy falat:
Nowsound vs. Chew the Fat!
és
Friendly
Paul Arnold
Hype
MC Ad
jóleszjóleszjóleszjóleszjóleszjólesz.................................