eLRitmo crew/zen wrote:
Lizard wrote:
A Fresh AIR afterról meg csak annyit, hogy Ali B hatalmas remixdömpinggel szórakoztatott minket (szinte az összes mai r'n'b dalok át lettek turmixolva), Backdraft meg különálló stílusával parádés hangulatot csinált. Mr. Reload MC meg pont annyit emszízett, amennyi odavaló volt. (Mondanom sem kell, hogy a Labrat szövegére élőben rásegített.) A végére "kicsit" elfáradtam, mondtam is ErKának, hogy tegnap megyeszékhelyünkben eL Ritmo bulla volt és lefekvés nélkül száguldoztam Pestre, ennek okaként enyhe hallucinációk kísérhetnek. De sikerült ötig, azaz zárásig talpon maradni, éljen...
...jön a következő nagy falat:
Nowsound vs. Chew the Fat!
és
Friendly
Paul Arnold
Hype
MC Ad
jóleszjóleszjóleszjóleszjóleszjólesz.................................
Ezt az
A38-as mókát sajnálom...
Sebaj, BÉCSÉ GÓZ TU NÁSZÁND

csakhogy még egy kicsit fájdítsam a szived:
"Hi Guys!
I just wanted to say thank you so much for making us feel so welcome, we had an amazing time and you guys know how to party! Me and Backdraft loved performing for you guys and hope you all liked the show, it was the best party either of us has played at for a long long time!!. Thanks again to Orsi for organising the night, getting us there safely and looking after us. You were brilliant and the party was a great success, it's good to see more women getting into mcing too! It's excatly what the scene needs. Big Up everyone who came down on the night, all the other dj's and mc's (especially Longman, was good to meet you face to face properly, BIG UP!).
I can't wait to come back and see you all soon and PARTY...
Ben
Mr Reload"
NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aki jön Nowsoundra és a már BLIM-mel módosult Chew The Fat!-re, azzal holnap meet az Olofban!! Készüljetek, mert nagy show lesz!