i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:11, 19-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2873 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 144  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:19, 07-09-2004 
pokemon

Hat az nem artana... 8) Tenyleg mi van mar a sziesztaval?
Lehetne mar egy jo kis osszejovetel... :jacko:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:41, 07-09-2004 
Dub Phase

nem hiszem hogy lesz Szieszta. (inkább ebből induljunk ki, és meglepjen bennünket majd ha lesz)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:41, 07-09-2004 
pokemon

:wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:12, 07-09-2004 
impulsecreator.hu

datastormer wrote:
nem hiszem hogy lesz Szieszta. (inkább ebből induljunk ki, és meglepjen bennünket majd ha lesz)

és a megállóval mi a helyzet? jó lenne ha "kiaknáznátok", mert van lehetőség a helyben sztem...de örömmel lepődnék meg ha a sziesztában is lenne vmi :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:30, 08-09-2004 

hello

szabolcs: rég dumáltunk. mi a helyzet? tényleg,most akkor lesz megint megálló? mikor vagy szolnokon dumálni?
szerintem tök jó lenne ha hétköznap (a főiskolások miatt keddenként valószínüleg) is csinálnánk vmit. pl a pizzéria-hajót is be tudom intézni. szerintem jó hely lenne, ilyesmire, mint a megálló volt.
ha itthon van valaki, vagy eljön valaki zenélni szerintem simán pöröghetne, minden megvan hozzá, csak szóljatok
hmmm????

cső:)

ja, szieszta nem lesz jövő augusztus 20-ig. legalábbis psy and bass nem, tehát open air sem, a beltér pedig szerintem nem alkalmas arra, hogy színvonalas bulit csináljunk,mert csúnya, és nem lehet vele mit tenni,vagy csak nagyon nagy ráfordítással, ami pedig a belépő árán jön ki.
hogy miért jövő aug20? mert akármilyen engedélyünk is legyen rá (amibe most is belekötöttek a rendőrök és lett vége a bulinak), ha a kossuth téren lehet hallani a zenét, meg 15-20an feljelentenek, köztük a mávkórház is, akkor is leállítják a bulit, én se, senki se akar ezért rendőrségi ügybe keveredni. viszont augusztus 20-án mindenhol buli van a városban, ezért a feljelentők elmehetnek a f*szomba:)
úgyhogy várjuk a javaslatokat, addig is hova lehetne (nem openair) bulit csinálni.

peace,
mésza

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:31, 08-09-2004 

szaddam wrote:
ez van le kell szarni 8)

egyébként igazad van:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:04, 08-09-2004 
Dub Phase

hétvégén sziszkáék játszanak exile-on. szóval ott leszek. te nem jössz? állitólag tesóm meg látta Implantot Szolnokon. lehetséges ez? hát hazajött? összefuthattunk volna egy sörre a hétvégén ha már úgyis otthon voltam 8)

amúgy kb.leghamarabb jövő hétvégén megyek haza

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:14, 08-09-2004 
pokemon

Kene vmi, mert ez igy nagyon lapos... :(
A megallo az sztem fajin lenne! Igaz nincsenek sokan de legalabb lenne vmi! :sor:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:06, 08-09-2004 
pokemon

keddenként tényleg jó ötlet a főiskolás buli. bár én nem vagyok érdekelt a szolnoki főiskola életében, :D de tegnap voltunk fősulis bulin és jó sokan voltak.
biztos van közöttük sok ember akik más helyek, bulik után is érdeklődne, nem csak a stock és az IQ iránt. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:47, 08-09-2004 
pokemon

Es merre voltal fosulis bulin? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:21, 08-09-2004 
pokemon

u.b.i. wrote:
Es merre voltal fosulis bulin? :lol:

mi a stockban voltunk.
rengetegen voltak
és találkoztam pár ismerőssel, akikről tudom, ha lenne valami megállóhoz hasonló megmozdulás keddenként, bizti oda mennének, és nem a stockba... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:28, 08-09-2004 
pokemon

Pedig az is fullos :guillotine: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:33, 09-09-2004 

szabolcs: nemhiszem hogy megyek toronyba, inkább calibre, de még nem biztos hogy oda eljutok. szóval van rá esély. ki megy még szolnokról? ló megy?
implant tuti nincs itthon. 19-én jönnek haza, én úgy tudom. lehet nem 19, de valami 17, vagy ilyesmi. szóval jövőhéten. kéne csinálni a tiszteletükre valamit. mondjuk megálló, szezonnyitó:)))) ?

egyébként seasidehair, ubi, kk... ti szolnokiak vagytok? bazzeg ezen a rohadt fórumon kb 5-10 ember aktív az egész városból, ezek vagyunk mi, szóval, kik vagytok? :)))) mármint egyszer megismerhetnénk egymást személyesen is. pl köv bulin?

seasidehair: szerinted mennyi lenne az az 'embertömeg', amit a keddi dolog vonzana? mármint 20 ember alatt nem nagyon van értelme, befulladna az egész.

na cső
mésza voltam

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:38, 09-09-2004 

ja, mentalien: megkaptam a cd-t. elég jó lett! komolyan! jó a selection, meg a mixek is. gratulálok!

első track :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:59, 09-09-2004 
Dub Phase

toronyba jön ugye Sanyi és Sziszka magától értetődően. Lov is azt mondta, hogy ott lesz.

ez a keddi elgondolás nagyon szép dolog, szóval hajrá.

megálló szezonnyitó? Béla biztos benne lenne. sőt azt is megbeszéltem már vele, hogy valami úton-módon benne van abban is, hogy ha már az ő érdeke is, akkor a marketing dolgokba beleszállna. mondtam neki hogy mit és hogyan kellene másként és tökre támogatná, csakhát kellene valaki aki szolnokon van és megszervezi a helyben szükséges dolgokat. ez az amit én nem tudok. tavasszal próbáltam, vittem, erőltettem, de elég nagy érdektelenségbe fulladt, és így most nekem kedvem sincs csinálni.

még egyszer nem csinálnám végig mindazt ami a chill pictures-zökkel együtt járt. napjaim néha másból se álltak ki mint flyer-tervezés/nyomtatás/fénymásolás/darabolás, telefonálgatás, mindezt nonprofit módon és a végén még engem anyáztak néha, meghogy nemjóígy - nemjóúgy, mért nem hívtam fel mindenkit 2hetente körbe hogy jön-e vizuálozni, hangcuccot hozza-e, mindezt még mindig nonprofit alapon. egy ideig megvolt a kitartás bennem, de amikor már azt láttam, hogy szinte kényszer 2hetente összeverbuválni a csapatot, akkor tele lett a t**öm. a végén már láttam hogy lenne valami változás, de akkorra már késő volt, az emberek ráuntak a megállós bulik szervezetlenségére.

szóval ebből köszönöm: nem kérek még egyszer. máshogy más felfogással, nagyobb összetartással, meg érdemi segítséggel talán menni fog, de még 1x így nem.

mellesleg a Megállóban állítólag baromi jó forgalom volt a nyáron, szóval sajnálhatjuk hogy pont a nyáron nem folytattuk, de sztem nem csak rajtam múlott... :?

sz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:02, 09-09-2004 
pokemon

meszadnb wrote:

egyébként seasidehair, ubi, kk... ti szolnokiak vagytok?

ubi és én igen
a fősulisok közül kb 5-6 emberről tudom hogy tuti ottlennének ezeken a bulikon, de mivel elég nagy ez a fősuli biztos van még olyan aki érdeklődik az ilyen bulik iránt.
és gondolom a szolnoki emberkék is elmennének akik amúgy is jártak a megállóba
csak ugye hirdetni kéne rendesen a városban, pl plakát formájában, ilyesmi. persze tudom ez pénzbe kerül stb...
amúgy mi megyünk a toronyba szombaton, ha ott leszel akkor szólj a szabolcsnak, majd ő bemutat minket neked. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:46, 09-09-2004 
Dub Phase

seasidehair wrote:
mivel elég nagy ez a fősuli biztos van még olyan aki érdeklődik az ilyen bulik iránt.
csak ugye hirdetni kéne rendesen a városban, pl plakát formájában, ilyesmi. persze tudom ez pénzbe kerül stb...

erről van szó. ha lesz, akkor így lesz. vagy sehogy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:05, 09-09-2004 
pokemon

datastormer wrote:
seasidehair wrote:
mivel elég nagy ez a fősuli biztos van még olyan aki érdeklődik az ilyen bulik iránt.

erről van szó. ha lesz, akkor így lesz. vagy sehogy.

hűha szabi! nagyon szigorú vagy! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:32, 09-09-2004 
droid

na csókolom! szombaton meek énis kecsóra valszeg ha a pestiekkel megtom dumálni hogy együtt menjünk nincs kedvem egyedül menni.
keddi dolog szentem jó 5let sajnálnám, hogy nemtudok lemenni.
de majd kiokoskodok vmit. szval arra azé számoljatok hogy aki szombaton volt az lehet hétköznap máshol van. de aki szombaton nem volt az lehet otthon volt. remélem az utóbbiak lesznek többen és hazajövök énis néha néha keddenként remélem.
na és addig is holnap kecsón összefutunk ugye ildi (basszus hosszú a neved :))
oszt maradjunk rajta az ügyön.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:18, 09-09-2004 
pokemon

ashley wrote:
na és addig is holnap kecsón összefutunk ugye ildi (basszus hosszú a neved :))
oszt maradjunk rajta az ügyön.

holnap nem csak szombaton. 8)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2873 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 144  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]