i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:26, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3128 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 157  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:13, 15-09-2004 
partiarc

:.\":P\"umiee:.: wrote:

az elektronikus zenére télleg kattognak az emberek mostanában, de ez azért van szerintem, mert eddig csak a trendet hallgatták.

szidhatunk diszkósokat, meg minden, de ha ez lesz a trend, és mindenki ilyet fog hallgatni akkor félő, hogy elveszik a ritmo nagyon barátságos hangulata, mert tele lesz egy csomó emberrel, akik v.színű...nos...csak azért fogják ezt hallgatni, mert trendi lesz hogy nem trendit hallgatnak. na mind1, ez csak az én utópiám, lehet érte utálni, meg minden, de jobb félni, mint...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:17, 15-09-2004 
ujonc

mgl wrote:

az elektronikus zenére télleg kattognak az emberek mostanában, de ez azért van szerintem, mert eddig csak a trendet hallgatták.

szidhatunk diszkósokat, meg minden, de ha ez lesz a trend, és mindenki ilyet fog hallgatni akkor félő, hogy elveszik a ritmo nagyon barátságos hangulata, mert tele lesz egy csomó emberrel, akik v.színű...nos...csak azért fogják ezt hallgatni, mert trendi lesz hogy nem trendit hallgatnak. na mind1, ez csak az én utópiám, lehet érte utálni, meg minden, de jobb félni, mint...

Ezmáá elmúlt, mostmár csak a jó arcok jönnek.... :pink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:24, 15-09-2004 
ujonc

'Ha jó a zene, sokan vannak, az a baj; ha rossz a zene sokan vannak, az a baaaaj.' No worry!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:49, 15-09-2004 
'ombree

mgl wrote:

Amit mi 2-3 éve "csináltunk"/hallgattunk, az akkor érthetetlen volt a nagyátlagnak....most: azokra a zenékre tombolnak a Narancsban!
:cry:
, ami nem baj, de itt Csabán olybá' tűnik, hogy az az underground, ami up-to-date... Amikor pl. az EMIT/COLLECT trendi lesz, mi már mást fogunk játszani és AZ lesz az ándörgránd...ettől van jövője olyan arcoknak tolni a zenét, akik most is megértik :lol:

Így gondolom, kövezzetek meg ha nem így van, de van értelme csinálni!!! :beatles: :afro:
és csinálni is fogjuk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:12, 16-09-2004 
ujonc

eLRitmo crew/zen wrote:
mgl wrote:

Amit mi 2-3 éve "csináltunk"/hallgattunk, az akkor érthetetlen volt a nagyátlagnak....most: azokra a zenékre tombolnak a Narancsban!
:cry:
, ami nem baj, de itt Csabán olybá' tűnik, hogy az az underground, ami up-to-date... Amikor pl. az EMIT/COLLECT trendi lesz, mi már mást fogunk játszani és AZ lesz az ándörgránd...ettől van jövője olyan arcoknak tolni a zenét, akik most is megértik :lol:

Így gondolom, kövezzetek meg ha nem így van, de van értelme csinálni!!! :beatles: :afro:
és csinálni is fogjuk

"Itt Senki nem kövez meg Senkit! Még ha azt is mondja Jehova! .... " :megafon:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:03, 16-09-2004 
'ombree

Engedtessék meg, hogy így nyugdíj felé okostrubadúr legyek elektronikus-zene ügyben. 1996 táján Zaii barátunk megmutatta az aktuális kedvencet (talán Freestylers vagy hasonló) egy ismerősének, akinek az volt a véleménye, hogy ez "elektromos disznóvágás". Ma már azok a zenék liftekben szólnak...

Az elektronika csak az előállítási módot jelenti, azóta a break is 3-4 irányzatot elfogyasztott, mindig lesz friss, ami ha jó, nem baj, hogy nem underground.

Ami a trendiséget illeti, majd ha az emberek sorban állanak, hogy tömeegsen leszurkolhassák mán' az 1000-1500 ft-os belépőt, és legalább az új lemezekre összejön pár forint, majd akkor elhiszem.

Elnézést, ne vegye senki kioktatásnak...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:14, 16-09-2004 
original nuttah

bunyek wrote:
Ami a trendiséget illeti, majd ha az emberek sorban állanak, hogy tömeegsen leszurkolhassák mán' az 1000-1500 ft-os belépőt, és legalább az új lemezekre összejön pár forint, majd akkor elhiszem.

ja meg Bad Company és Adam Freeland lesz a vendég

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:10, 16-09-2004 
ujonc

Azért nem szeretni valamit, mer' trendi - mondjuk szórakozóhelyenként 10 főnél nagyobb a célcsoportja - az hasonlatosan gáz, mint csak azért szeretni, mer trendi. A mainstream nem feltétlenül pejoratív minősítés, arról nem is szomorkodva, hogy öngyilkos és önsorsrontó dolog az elefántcsonttorony tetején csücsülve az embernek csak a saját boldogságára jáccani. Amúgy meg a divattal az a baj, hogy gyorsan kimegy a divatból, mint a jó Oscar W. megmondta helyesen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:26, 16-09-2004 
original nuttah

Gonzó után mint a második legöregebb, én is hadd szóljak egy bölcset: hülyék vagytok egytől-egyig (kivétel Bunyek). Csak jó zene van és rossz. A stílus nem számít. A Le Negressess Vertes-nél nemigen ismerek jobbat, pedig nem elektronikus. Az idő sem számít. Dj Zinc tavasszal teljesen nyugodtan felkevert 3-4 éves számokat is és működött.
Hamár 1500 Ft-s belépő, azért lemezeket lehet ajándékozni?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:51, 16-09-2004 
partiarc

bunyek, zen, danae, hogi előrelép!

többi 10 kör medicinlabdával a belvárosi körül! 8) 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:25, 16-09-2004 
'ombree

kincs* wrote:

Mama a helyén marad!!!! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:29, 16-09-2004 
'ombree

Hogi wrote:
...azért lemezeket lehet ajándékozni?

Ja tényleg Endrém! Köszönet a vinyl-ekért, amiket hoztál nékünk Groningenből!!! (Itt) még meg sem köszöntük...

:pink: :pink: :bowdown:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:36, 16-09-2004 
metalhead

Hogi wrote:
Csak jó zene van és rossz. A stílus nem számít.

Ezzel teljesen egyetértek. Vagy ahogy Palotai mondaná, nincs rossz zene, csak rossz időben felrakott zene...
Úgy hiszem, a drum'n'bass-re rábólinthatunk, hogy népszerű hazánkban, bár ugyanúgy 98-ban is volt rá érdeklődő. Tény, hogy kicsit felhígult, a korosztály alacsonyabbra tolódott, de ott van, és ömlenek a DJ-ék hozzánk. Szó sincs kipukkadásról, mert mindig lesz valami újabb hajszálere. (Ez az összes elektronikus zenei stílusra értendő.) A breakbeat meg szerintem abszolúte nem trendi, meg lehet nézni, hogy mennyien vannak egy dobbasszus teremben és mennyien egy breakben. Vagy azt is, hogy a Kevin klubestjére vonatkozó topikban milyen időközönként írnak az odalátogatók...

Pénteken nem leszek, legyetek yók.....................Bunyeknek sok sikert, sok deep house-t kapjanak a szarvasiak!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:45, 16-09-2004 
bladerunnaz

calibre 300 ember - felhigult

plump vs photek - remelem megnezted mennyien voltak az egyik es a masik teremben :) (meg blugyblugyon)

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:05, 16-09-2004 
partiarc

kincs* wrote:

többi 10 kör medicinlabdával a belvárosi körül! 8) 8)

semmi futás! csakis bicaj :bicaj:

amúgy meg nem a trendiséget osztom, mert mindenki azt hallgat, amit akar...csak jók ezek a kiterjesztett házibulifeelingek.
amúgy meg mostmár a dnb is kezd szépen lassan trendi lenni(lásd RTL Klub bejátszásai meg ilyenek, ha nem is időszerűek.)

//nagykedvencem Lajkó Félix, pedig ő aztán tényleg nem elektronikus :bowdown:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:18, 16-09-2004 
original nuttah

valdi wrote:
calibre 300 ember - felhigult

plump vs photek - remelem megnezted mennyien voltak az egyik es a masik teremben :) (meg blugyblugyon)

Ez sem számít igazán. Pár száz ember is érezheti jól magát, és pár száz embernek is érdemes bulit csinálni. (Persze ésszerűen, attól függetlenül, hogy a gluglu nagyon jó volt, hatalmas bukta is volt.) Mondjuk kétségtelen tény, hogy a dnb most népszerűbb. Szerintem ezt nem kell kommentálni, így van és kész. 7-8 évvel ezelőtt, mikor elkezdtem partykra járni fordított volt a dolog, akkor a törtek mentek jobban. Most a break kis klubokban átvészeli, aztán lehet, hogy megint lehet több eres bulikat csapni. Ha nem az sem baj, majd jön más. Befejezem, mert már megint kezdek nagyon okos lenni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:31, 16-09-2004 
'ombree

BigbeatEliteComplete Bunyekem, és még azt is mondta a haversrác, hogy "...hallgassunk valami kevésbé zúzdát."Utána már Entombed szólt :sokk:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:35, 16-09-2004 
bladerunnaz

Hogi wrote:
Mondjuk kétségtelen tény, hogy a dnb most népszerűbb. Szerintem ezt nem kell kommentálni, így van és kész.

haha

nezzel mar korbe a vilagba

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:08, 16-09-2004 
pokemon

Na jó kis vita kerekedett... a kipukkanást arra értettem, hogy amikor Endrebácsi meg még itt sokan elkesztünk partykra járni, akkor undorgrund körökben (meg úgy egyáltalán ld. Love Parade stb.)minden az elektronikáról szólt, aztán minden 7en volt már tilos-party ma már 14 évesek járnak dárenbéz bulikra stb. kicsit kifulladt a dolog, persze nem szűnt meg meg jönnek új hullámok stb. de már nem az a nagy durranás, hanem nem tom mi, Fekete Pákó, vagy izé. A helyi misszióért meg köszönet az El Ritmonak...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:16, 16-09-2004 
original nuttah

valdi wrote:
Hogi wrote:
Mondjuk kétségtelen tény, hogy a dnb most népszerűbb. Szerintem ezt nem kell kommentálni, így van és kész.

haha

nezzel mar korbe a vilagba

Körbenéztem. Most jöttem haza Hollandiából, ott a breakbeatről alig hallottak pl.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3128 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 157  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]