Most offolok egy kicsit: BOCSIKA
emlékszem "hajdanán" amikor szaros kisiskolás voltam, amikor egy felsős (én 12. ő 18.) elment mellettem a folyósón szinte úgy ugrottunk arrébb, nehogy neki keljen megmozdulni, vagy kitérni, mert mi még megadtuk a tiszteletet, mert úgy neveltek a szüleink.
Illetve: minket még neveltek a szüleink és nem a tv, meg a számítógép, meg a videójátékok... és a legagresszívabb mese a tom & jerry volt max.
Nekem mindig azt mondták a szüleim, hogy ha mást nem is tudsz tisztelni egy idősebb emberben akkor a korát kell tisztelned.
Félreértés ne essék: semmi bajom a fiatalokkal, szeretnék én is annyi idős lenni, gondtalanul, de tudni kell hol a határ.
És legyenek ott a bulin, mert abszolút nem zavarnak, sőt...! -ha tudnak viselkedni
És ajánlom ezt minden kiscsaj de főleg kisrác figyelmébe aki magára ismer, mert oké, hogy úgy érzitek tietek a világ csak egyszer nehogy mindenki megunja és sorra 18+ bulik legyenek (vagy esetleg mint az amcsiknál, hogy 21 éves kor alatt nem tehetitek be sehova a lábatokat, max haza meg az ovi+suli... ok ilyen mondjuk nem valószínű, hogy lesz)
Sztem ne vágjátok magatok alatt a fát!
És ami a legszörnyűbb: hogy szét vagytok csúszva már ilyen fiatalon
tehát esélyt sem adtok a szervezeteteknek, meg a szellemeteknek, hogy tovább fejlődjön (tisztelet a kivételnek)
Természetesen akinek nem inge ne vegye magára: vannak közöttetek olyanok is akik tudnak kultúrált módon bulizni. És mégegyszer bocsika az off-ért, de Tököl teljesen kikészített ilyen szempontból.

:pikacsuu: :pokemon2: