c0p wrote:
nem tudom, nekem bejon, ha nem odaillo arcok is vannak egy bulin, mert egyreszt nem sajnalom mastol sem az elmenyt, ugyan miert ne johetnenek el erdeklodve?
Igaz. És talán a legjobb közönség ott van, ahol mindenféle arcú és kinézetű emberek vannak.
c0p wrote:
en is el szoktam menni mindenfele bulira.
Én meg pláne. Egy De La Soul után Krafty Kuts-ra, David Rodigan után Mathematics-re és így tovább... (és sem rapper, sem break-es, sem raszta, sem drum'n'bass-es nem vagyok) Most már a háusz ajtaján kéne kopogtatnom, mert már rég voltam jó buliban (na nem egy TempL Pleasure-re gondoltam

).
Bunyeknak (akinek meg Boldog Születésnapot Kívánok!) vannak rá jó kezdeményezései az eL Ritmókon, de lehet, hogy csak egyedül vagyok a közönség soraiból, akinek tetszik?
Meg mondjuk egy cOp-féle minimalra is nagyon befizetnék, már milyen rég tervezem, hogy elmegyek, de hát...
Szóval legyünk mindenre nyitottak emberek!!!eLRitmo crew/zen wrote:
Mivel nem áll szándékunkban belépőt szedni, ezért egy olyan megoldás lesz kivitelezve, hogy:
- a buli továbbra is ingyenes;
- de, becsületkassza lesz felállítva, amibe mindenki annyit dob, amennyit gondol (100HUF-tól...csillagos égig )
Így talán a jó ritmoscope vizuállal is sűrűbben találkozhattok....
Talán ez egy jó megoldásnak tűnik, szóval okt.1-jén már kereshetitek a "TÁMOGATTÁL MÁR OMBRÉT..?" feliratú dobozkát a pultnál, vagy a lemezjátszók körül....
Na hát ilyen is csak nálunk létezik.

Legalább egyszer hasznosra költöm a pénzem... Ja, és továbbra is hű eL Ritmo tag vagyok.
Arról még nem is irtatok, hogy milyen volt a pénteki buli. Nosza!