i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:27, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 136 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11:21, 21-09-2004 
souljah

oxi wrote:
pedig megprobalhatnad a csondes munkat, hatha bevalik!

kedves oxi!

szerinted én nem rajzolok minden áldott nap? és szerinted nem rajzoltam már évekkel ezelött is, mielött erre a fórumra tévedtem volna, minden áldott nap, csöndben és nyugalomban?

és ha alkotni akarok valóban remekül beválik a csend (és egy howie b lp :wink: ), ha viszont együgyű sztereotípiákat akarok lerombolni, :szar: t se ér.

megállás nélkül meg nem merem beposztolni minden munkámat, csak, hogy lássad nem csupán a szám jár, mert akkor azér támadnátok, hogy miér itt csinálok magamnak portfoliót.

ezért van, hogy csak hangoskodok. ha úgy tetszik ez a kissebbik rossz. remélem érthető ez így :roll:

és felejtsétek már el ezt a csúsztatást, hogy *minden topicot szétbarmolok*, mert ez nem így van. én komolyan visszafogom magam, pedig van véleményem a raiden flyerről is, a hypeosról is volt és így tovább, szinte mindegyikről..

utoljára leírom: azért höbörgök/tem ennyire, mert howie b a szívem csücske. és mert tuti ott leszek és mert zavar már előre, hogy egy ilyen csúnya flyer/jegy marad majd az egyetlen tárgyi emlékem a buliból.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:51, 21-09-2004 
impulsecreator.hu

(akár le is lehetne szállni erről a szánalmas flájeres témáról, mert kurvára indifferens :D )

szerintem az sokkal érdekesebb, hogy vajon hogyan sikerült nekik állami / önkormányzati támogatást kismúzolni :D :D :D

RESPECT!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:55, 21-09-2004 
droid

öcsi. ne izgasd magad, csak rajzolgassal tovabb, azzal elorebb jutsz, mintha veszekszel faszfejekkel. akinek van esze, az nem foglalkozik se oxival, se a tobbivel. de ez csak 1 barati jotanacs.
:peaceout:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:59, 21-09-2004 
original nuttah

treshkova wrote:
öcsi. ne izgasd magad, csak rajzolgassal tovabb, azzal elorebb jutsz, mintha veszekszel faszfejekkel. akinek van esze, az nem foglalkozik se oxival, se a tobbivel. de ez csak 1 barati jotanacs.

te is moderalhatnad magad!! es vegigolvashatnad, hogy mit irtam, mert kb ugyanezt h csendben rajzolgatva huzzon vissza artwork topicba.

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:05, 21-09-2004 
original nuttah

es nem azert mer a csunya flyerekert harcolok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:07, 21-09-2004 
droid

oxi wrote:
treshkova wrote:

te is moderalhatnad magad!! es vegigolvashatnad, hogy mit irtam, mert kb ugyanezt h csendben rajzolgatva huzzon vissza artwork topicba.

te nem vagy normalis, de ezt eddig is tudtam.
en veled ellentetben eppen ellenkezoleg, (tekniknek igaza van baz+, tenyleg ertetlen vagy, mert nem fogod fel, amit az ember mond, pedig a sajat anyanyelveden szolunk hozzad! :lol:),barati jotanacskent irtam KEDVES figyelmessegbol kifolyolag, h jobban teszi ha nem all le vitatkozni faszfejekkel, aki most tortenetesen te vagy. kapis? bena csaj. :wink:
ezt a stilust meg asszem neked kene befejezned, mert nem nohoz illo magatartas.
csuszmaller :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:07, 21-09-2004 
impulsecreator.hu

http://www.festivalcity.hu/bof2004/program.php

az egyetlen támogatott partykategóriában.

:...:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:08, 21-09-2004 
partiarc

ez a topik es amit nyomtok igencsak :loll:

:maki:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:11, 21-09-2004 
original nuttah

treshkova wrote:
te nem vagy normalis, de ezt eddig is tudtam.
en veled ellentetben eppen ellenkezoleg, (tekniknek igaza van baz+, tenyleg ertetlen vagy, mert nem fogod fel, amit az ember mond, pedig a sajat anyanyelveden szolunk hozzad! :lol:),barati jotanacskent irtam KEDVES figyelmessegbol kifolyolag, h jobban teszi ha nem all le vitatkozni faszfejekkel, aki most tortenetesen te vagy. kapis? bena csaj. :wink:
ezt a stilust meg asszem neked kene befejezned, mert nem nohoz illo magatartas.
csuszmaller :D

no comment.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:14, 21-09-2004 
droid

oxi wrote:
no comment.

nagyon helyes. amugy sem ertem miert kell mindenre azonnal reflektalni tulbuzgokam. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:15, 21-09-2004 
Torespont Radio

ezaz essetek egymásnak ti is :hulyevagyok:

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:16, 21-09-2004 
souljah

bob the builder wrote:
ezaz essetek egymásnak ti is :hulyevagyok:

nehogy!

utáljatok együtt engem :D

az mindenkinek jól áll :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:19, 21-09-2004 
original nuttah

marczi wrote:
http://www.festivalcity.hu/bof2004/program.php

az egyetlen támogatott partykategóriában.

:...:

igen ezt en is neztem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:21, 21-09-2004 
droid

az en olvasatomban a nezetelteres nem azonos a verekedessel. 8) de mindegy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:29, 21-09-2004 
souljah

marczi wrote:
(akár le is lehetne szállni erről a szánalmas flájeres témáról, mert kurvára indifferens :D )

szerintem az sokkal érdekesebb, hogy vajon hogyan sikerült nekik állami / önkormányzati támogatást kismúzolni :D :D :D

RESPECT!

na engem meg ez nem érdekel sehol se. az, hogy miből fizetik a bulit az érdekes?? :shock:

hát legyen, izlések és pofonok..

de mégsem küldöm el a marczit olyan dumával, hogy szétoffolja a topicot, csak mert engem nem érdeklő témát vet fel a bulival kapcsolatban..

kicsit visszavehetne mindenki aki szerint a flyer téma offtopic. arról nem én tehetek, hogy majdnem mindig artikulálatlan anyázásba torkollik a dolog ellen érvek híján. és ha sértegettek engem, nem fogok sírva elfutni. az meg nekem nem érv, hogy "voltam már szar buliban és jó volt a flyer".

na köszi, végeztem ezzel a topiccal.

reméljük jó buli lesz :slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:18, 21-09-2004 
impulsecreator.hu

lehet, hogy sokkal jobban tennéd, ha sírva elfutnál :D

igen, hogy miből fizetik a bulit, etikai szempontból elég érdekes dolog

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:10, 21-09-2004 
souljah

marczi wrote:
lehet, hogy sokkal jobban tennéd, ha sírva elfutnál :D

igen, hogy miből fizetik a bulit, etikai szempontból elég érdekes dolog

tapasztalatból beszélsz? :twisted:

már bocs, de ha etikai szempontok mehetnek, akkor esztétikai szempontok mér nem?

vegyétek már észre, hogy ti erölködtök azon, (most épp oxi) hogy bebizonyítsátok nekem, hogy a flyer/poszter/jegy designnak minimális köze a bulihoz, de legalábbis nem éri meg a fáradtságot, hogy kinézzen valahogy, annyit meg végképp, hogy szóvá tegyem.

és ez egyértelműen kudarcar van ítélve, mert irdatlan nagy baromság. és én meg is írom, amiért aztán utáltok is engem és sértegettek, aminek meg én nem örülök és nem is hagyok és így van ez a szitu.

lássátok be végre, hogy a design szerves része a bulikról kialakult képnek és kiemelten fontos ha még csak a buli elött tartunk. úgy mindez a vagdalkozás elkerülhető lehetne.

azér, mer jónéhány csökött agyú csak szpídezik rajta meg csigát csinál belőle máris szarjunk bele, az info ugyis rajta van, neked meg nem tetszik ez, hülye teknikolor, kussoljál be azonnal..

hát milyen hozzáállás ez?

egyébként tudom. ez a legalja-magyar-vendéglátós-lakodalmas hozzáállás. és én hányok is tőle.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:13, 21-09-2004 
original nuttah

teknikolor wrote:
[size=9]vegyétek már észre, hogy ti erölködtök azon, (most épp oxi) hogy bebizonyítsátok nekem, hogy a flyer/poszter/jegy designnak minimális köze a bulihoz, de legalábbis nem éri meg a fáradtságot, hogy kinézzen valahogy, annyit meg végképp, hogy szóvá tegyem.

olvass vissza, senki nem mondott ilyet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:17, 21-09-2004 
souljah

crow` wrote:
teknikolor wrote:
[size=9]vegyétek már észre, hogy ti erölködtök azon, (most épp oxi) hogy bebizonyítsátok nekem, hogy a flyer/poszter/jegy designnak minimális köze a bulihoz, de legalábbis nem éri meg a fáradtságot, hogy kinézzen valahogy, annyit meg végképp, hogy szóvá tegyem.

olvass vissza, senki nem mondott ilyet.

de ha tisztában vagytok ezzel a ténnyel, akkor miért baj, hogy szóvá teszem a szép flyer hiányát és miért baj, hogy nyilvánosan is hangot adok a nem tetszésemnek?

ez nem kérlek szakértés.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:19, 21-09-2004 
souljah

teknikolor wrote:
ez kérlek nem szakértés.

hopszi

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 136 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]