i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 10:41, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 280 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 00:56, 22-09-2004 
ujonc

ne felejtsétek az automentes napot!
22-én hagyjátok otthon az autókat!
este hatkor pedig gyertek a műjéghez bocóval!
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:22, 23-09-2004 
ujonc

na, én elnéztem erre a tüntetésre,
jó sokan voltak. nem is gondoltam volna.
úgy látszik van a városban jó sok kerékpáros. márcsak kerékpárutak kellenének.
meg kevesebb autó :idea:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:09, 23-09-2004 
souljah

:] wrote:

Hat ja, csak rendorok nem kellettek volna. Ez a tereles a varoson keresztul valahogy elvette az egesz dolog elet... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:34, 23-09-2004 
ujonc

fairman wrote:
:] wrote:

Hat ja, csak rendorok nem kellettek volna. Ez a tereles a varoson keresztul valahogy elvette az egesz dolog elet... :?

Hát sztem jobb, hogy voltak rendôrök. Egyrészt az autósok még így is néha megindultak, másrészt volt, hogy a tömeg indult meg a meginduló autósok felé :)
Békés csendes demonstráció volt és sokan voltunk az a lényeg. Mondjuk az elég szomorú, hogy én egyik híradóban sem láttam errôl semmit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:41, 23-09-2004 
impulsecreator.hu

w_mute wrote:
azok az állatvédők is elég buták, akik az állatkísérletek ellen tüntetnek. ha tényleg azt akarják, hogy senki ne kísérletezzen fehéregereken és nyulakon, akkor ajánlják fel saját magukat (vagy a gyerekeiket) a létfontosságú új gyógyszerek tesztelésére.

a gyogyszergyarakrol inkabb semmit
ellenben azok az "allatkiserletektol mentes" kozmetikumokat gyarto cegek egyik trukkje, h a ceg kiadja ezeket a munkakat alvallalkozoknak.
igy ok tenyleg nem kiserleteznek allatokon.

http://www.zoldmagazin.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:45, 23-09-2004 
impulsecreator.hu

http://www.zoldmagazin.com/belso/test.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:14, 23-09-2004 
droid

én nagyon állatbarát vagyok, és teljesen egyetértek az állatvédőkkel abban, hogy nem kéne állatokon kísérletezni.

csakhogy az ő gondolkodásuk meg is reked ezen a szinten, és nem vonják le az 1értelmű következtetést: ha nem állatokon, akkor embereken kell kísérletezni!

valójában ez sokkal jobb is lenne, mert sokkal hamarabb lenne használható eredménye a kísérleteknek.

amúgy meg külön kéne választani a kozmetikai cégeket, és azokat, akik valóban fontos orvosi kutatásokra használják a fehéregereket (pl. rákkutatás, meg genetikai kísérletek).

egyébként az egereket nem csak az emberek pusztítják folyamatosan. a macskám eddig több egeret (és madarat) gyilkolt meg, mint bármelyik laboratórium, és kizárólag szórakozásból tette.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:23, 23-09-2004 
droid

dzsidzsi wrote:

azért nagyon durva ez a link! :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:21, 23-09-2004 
ujonc

szerintem hajléktalanokon kellene tesztelni, azt aminek értelme van, nem ilyen még egy fejet, meg ilyen butaságokat.
szóval szerintem biztos lenne hajléktalan aki bevállalja, kapna egy kis pénzt, vagy szállást/kaját. igazából semmilyen kísérletek nem kellenének. :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:22, 23-09-2004 
impulsecreator.hu

speli wrote:
szerintem hajléktalanokon kellene tesztelni, azt aminek értelme van, nem ilyen még egy fejet, meg ilyen butaságokat.
szóval szerintem biztos lenne hajléktalan aki bevállalja, kapna egy kis pénzt, vagy szállást/kaját. igazából semmilyen kísérletek nem kellenének. :twisted:

en nagyon szegyellenem magamat ilyen gondolatokkal

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:25, 23-09-2004 
partiarc

speli wrote:

uhh :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:26, 23-09-2004 
impulsecreator.hu

speli wrote:

http://imdb.com/title/tt0116259/

nezd meg ezt a filmet legyszives

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 23-09-2004 
ujonc

dzsidzsi wrote:

uhh, hát megnéztem a fotókat :o :shock: :mad:

állatorvostudományi egyetemen, és a területés szombat tíztől állatbarát nap. egész napos rendezvény. bár a részletes programot nem tudom, de szerrintem érdemes rá elnézni annak akit kicsit is érdekelnek az állatok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:58, 23-09-2004 
impulsecreator.hu

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:21, 23-09-2004 
ujonc

Állatbarát - nap
A szeptember 28-án megrendezésre kerülő eseménynek a Szent István Egyetem budapesti Állatorvos-tudományi kara ad majd otthont, és a korábbi évekhez hasonlóan idén is ingyenes szaktanácsadással, ismeretterjesztő programokkal, kiállításokkal, National Geographic filmekkel és nyereményjátékokkal várják az állatbarátokat.

Bizonyított tény, hogy minden emberre jótékony hatással van, ha háziállatot tart, legyen az kutya, macska, papagáj vagy bármi. A statisztikai adatok tanúsága szerint az állatbarátok egészsége sokkal stabilabb a kedvenctartástól idegenkedőkénél; egy kedves, szeretetre méltó kisállat ugyanis nemcsak együttérző társa tud lenni az embernek, de pozitív hatással van a fizikai, és a lelkiállapotra egyaránt. Egy doromboló szőrgombóc vagy egy gyapjas bundus simogatása pozitív energiákat szabadít fel, a sétáltatás, játék elegendő lehetőséget kínál a fittségre, aktivitásra, maga az állattartással járó gondoskodás és felelősségérzet pedig olyan nemes feladat, amit - életkortól függetlenül - mindenkinek érdemes átélnie. Az állat és ember közötti kapcsolat mindazonáltal nem szabad, hogy egyoldalúvá, és csak a gazda számára gyümölcsözővé váljon; a házikedvenc megfelelő életkörülményeinek biztosítása, a harmonikus környezet megteremtése minimális elvárás minden állattartótól.
Előfordulhat persze, hogy valaki - talán sajnálatból, vagy a gyerekek kérlelésére - előbb vesz magához egy kisállatot, mintsem tisztában lenne annak szükségleteivel, ezért a Felelős Állatbarátok Egyesülete minden évben megrendezi úgynevezett Állatbarát Nyílt Napját, amelyen bármilyen, állattartással kapcsolatos kérdésre választ kaphatk az érdeklődők.

Az ez évi, szeptember 28-án megrendezésre kerülő eseménynek a Szent István Egyetem budapesti Állatorvos-tudományi kara ad majd otthont, és a korábbi évekhez hasonlóan idén is ingyenes szaktanácsadással, ismeretterjesztő programokkal, kiállításokkal, National Geographic filmekkel és nyereményjátékokkal várják az állatbarátokat.
A nap egyik legérdekesebb programjának az agility, vagyis kutyaügyességi bemutató lesz, de biztosan sokakat vonz majd az a zenés talk-show is, amelyben híres gazdik beszélnek majd kedvenceikről. A gyerekeket rajzverseny, arcfestés, kézműves foglalkozások, lovaglás, és játékos vetélkedők szórakoztatják majd, de lesz bohóc-show és fellép a 100 Folk Celsius Együttes is.
A házikedvencek standján ki-ki saját kisállatát teheti közszemlére az érdeklődők előtt, de bemutatásra kerülnek a Rex Alapítvány gazdát kereső kutyái és cicusai is. A szervezők célja, hogy a rendezvény, illetve a mind szélesebb körű tájékoztatás segítségével hozzájárulhassanak a felelős állattartási kultúra elterjedéséhez.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:37, 23-09-2004 
original nuttah

dzsidzsi wrote:
w_mute wrote:
azok az állatvédők is elég buták, akik az állatkísérletek ellen tüntetnek. ha tényleg azt akarják, hogy senki ne kísérletezzen fehéregereken és nyulakon, akkor ajánlják fel saját magukat (vagy a gyerekeiket) a létfontosságú új gyógyszerek tesztelésére.

a gyogyszergyarakrol inkabb semmit
ellenben azok az "allatkiserletektol mentes" kozmetikumokat gyarto cegek egyik trukkje, h a ceg kiadja ezeket a munkakat alvallalkozoknak.
igy ok tenyleg nem kiserleteznek allatokon.

http://www.zoldmagazin.com/

meglepődtem hogy nincs rajta az állatkísérleteket nem használó cégek listáján a Vichy... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:41, 24-09-2004 
partiarc

Nekem volt egy csodálatos macskám. Gyönyörű hamuszürke félhosszú szőre volt. Már amikor megszületett (szomszédéknál) alig vártam, hogy el lehessen választani az anyukájától, hogy az enyém lehessen, pedig soha nem szerettem a macskákat, mindig kutyánk volt. De az szerelem volt első látásra. Még a szeme színe is megmaradt kéknek és úgy ragaszkodott hozzám, mint egy kutya és hallgatott arra amit mondok neki. Folyamatosan körülöttem szaladgált és minden reggel pontosan 6.00kor keltett (még mielőtt az óra megszólalt volna). Egyik nap átjött a hátsó szomszéd, hogy fogynak a csirkéi és szerinte tuti, hogy a Dotty az, bár még nem látta, de próbáljam megakadályozni. Én meg mondtam neki, hogy az képtelenség, mert házi cica. Bent van szinte egész nap a lakásban és túl picur még ahhoz, hogy csirkéket öljön. Egyik nap épp kiengedtük szaladgálni és a szomszéd rálőtt légpuskával. Pont eltalálta azt a gyönyörű égszínkék szemét. De túlélte. Akkor átmentem egy sort ordibálni a szomszédhoz, de láttam hogy nem ér semmit. Megpróbáltam nem kiengedni sűrűn szegénykét, de nem lehet bezárni sem. Egyik nap hiába hívtam nem jött. Akiktől kaptam szoszéd jött át szomorúan, hogy kutyasétáltatás közben megtalálták a határban, megmérgezték. És az a szemétláda még be is vallotta, hogy ő volt az, mert továbbra is fogytak a csirkéi. De érdekes módon a kiscicám halála után is haltak és kiderült, hogy a saját kutyája öli őket.
Azóta megfogadtam, hogy nem szeretnék háziállatot, mert nem akarok megint heteket sírni egy szívemhez közel álló kisállat miatt.

És sajnos akkor még nem volt ez a törvény.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :kitty: :macs:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:54, 24-09-2004 
ujonc

most van állattörvény, de idáig senki nem kapott semmit.
én megkínoznám az ilyen köcsögöket, úgy hogy élje át ő is azt a szenvedést, fájdalmat, amit ő okozott szerencsétlen állatnak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:18, 24-09-2004 
original nuttah

speli wrote:
most van állattörvény, de idáig senki nem kapott semmit.
én megkínoznám az ilyen köcsögöket, úgy hogy élje át ő is azt a szenvedést, fájdalmat, amit ő okozott szerencsétlen állatnak.

igaz ami igaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:23, 24-09-2004 
droid

sentient wrote:
Nekem volt egy csodálatos macskám. Gyönyörű hamuszürke félhosszú szőre volt. Már amikor megszületett (szomszédéknál) alig vártam, hogy el lehessen választani az anyukájától, hogy az enyém lehessen, pedig soha nem szerettem a macskákat, mindig kutyánk volt. De az szerelem volt első látásra. Még a szeme színe is megmaradt kéknek és úgy ragaszkodott hozzám, mint egy kutya és hallgatott arra amit mondok neki. Folyamatosan körülöttem szaladgált és minden reggel pontosan 6.00kor keltett (még mielőtt az óra megszólalt volna). Egyik nap átjött a hátsó szomszéd, hogy fogynak a csirkéi és szerinte tuti, hogy a Dotty az, bár még nem látta, de próbáljam megakadályozni. Én meg mondtam neki, hogy az képtelenség, mert házi cica. Bent van szinte egész nap a lakásban és túl picur még ahhoz, hogy csirkéket öljön. Egyik nap épp kiengedtük szaladgálni és a szomszéd rálőtt légpuskával. Pont eltalálta azt a gyönyörű égszínkék szemét. De túlélte. Akkor átmentem egy sort ordibálni a szomszédhoz, de láttam hogy nem ér semmit. Megpróbáltam nem kiengedni sűrűn szegénykét, de nem lehet bezárni sem. Egyik nap hiába hívtam nem jött. Akiktől kaptam szoszéd jött át szomorúan, hogy kutyasétáltatás közben megtalálták a határban, megmérgezték. És az a szemétláda még be is vallotta, hogy ő volt az, mert továbbra is fogytak a csirkéi. De érdekes módon a kiscicám halála után is haltak és kiderült, hogy a saját kutyája öli őket.
Azóta megfogadtam, hogy nem szeretnék háziállatot, mert nem akarok megint heteket sírni egy szívemhez közel álló kisállat miatt.

És sajnos akkor még nem volt ez a törvény.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :kitty: :macs:

:cry:

megértelek. ha az én macskámmal ilyen történne, én sem akarnék másik állatot.

nagyon-nagyon geci szomszédotok van! nem is tudom, mit érdemelne az ilyen.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 280 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]