i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:55, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 230 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:57, 26-09-2004 
souljah

MidLow wrote:
genea egy ilyen buli után azt szokta mondani karcsi jött játszott győzött.
amugy a breaken türhető volt a hang, de a többi minden más minősíthetetlen volt. sebaj mi jót mulattunk tenksz tu károly ;)

jaja :arrow: kartsee for president :bowdown:

kibaszott jó számokat pakolt csak a kopasz-mellényes-miafasztkeresezitt emberektől hányni tudok :censored: főleg ha még belém is kötnek... :vitatkoz:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:05, 26-09-2004 

mindenkinek respekt azert, hogy egyutterez velunk, szegeny gabberekkel. megmondom oszinten, hogy feltem benezni ebbe a topikba, feltem, hogy esetleg hatalmas nagy rohogesek celtablai leszunk azert, ami velunk tortent tegnap. ehelyett viszont kellemesen csalodtam bennetek, ugyhogy meg1x respekt!
sajnos mi voltunk a legjobban elkenodve az egesz miatt, mi sem nagyon akartunk abba a kis, hugyszagu lyukba bevandorolni, de hat muszaj volt, ecceruen a hangositas olyan szinten nem volt megoldva, hogy mast nem tehettunk. ennek ellenere, jo volt nezni, ahogy erdeklodve figyeltetek, hogy mi folyik ott bent, es egesz sokan be is mereszkedtetek az oroszlan barlangjaba. sajnos nem ilyen korulmenyek kozott kellett volna hallanotok a hc-t, es latni a tombolo gabber kozonseget. mindegy igy alakult... igyjaras tipikus esete forog fent... legkozelebb talan majd jobb lesz, ha lesz legkozelebb!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:24, 26-09-2004 
original nuttah

Nekem a helyszin bejött,nagyon hangulatos.
A break-beat nagyon jó szólt,csak hát nem azért mentem.
DNB-rész nagyon szarul szólt,pedig kifejezetten jó számok mentek(A francia ürgétöl a végéig)
A közönségröl annyit,hogy volt pár abnormális,feltünöen higitószagot árasztó arc,akiktöl a hányinger fogott el.
Azért a többség pokemon volt .
olyan 3körül rávettem magam egy kis tánci-táncira,ami elég elhibázott ötletnek tünt mert amugy is megvoltam fázva,és mire reggel hazavánszorogtam,már éreztem hogy sulyosbodott a helyzet!

A hangositást leszámitva,átlagos hétvégi buli volt,olyat amit elvár az ember 1500-ért!

http://www.myspace.com/xmihix

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:30, 26-09-2004 

sztem szekusok teljesen korrektek voltak. az meg h lezavarták az embereket a másodikról, sztem érthető... senki nem akar asszem padlón szétfröccsenő agyvelővel találkozni egy partyn :)
amúgy meg a buli fél 9-ig tartott, ugyhogy asszem az elején az a kis csúszás megbocsájtható bűn...
a hangosításról meg annyit, hogy az élvezhetetlentől még nagggyonnnaggyon messze volt...
Nekem Raiden vigyorgó feje és meglehetősen jó hangulata bőven elég volt ahhoz, h úgy gondoljam: azér annyira ratyi fos szar szemét talán lehet h mégse volt... Raiden azt mondta, h szivesen jönne máskor is, az ember teljesen meg volt őrülve, teccett neki ez az underground környezet, a raklapokra meg qvára szart :P
Szerintem az a baj, h a mélyentisztelt fika-crew mindenben csak a rosszat keresi, nemtudom így hogy tudtok élvezni akár egyetlenegy partyt is... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:47, 26-09-2004 
ujonc

en ugyan nem voltam ott de a leiras/elmondas alapjan a kornyezet ill. a hely szerintem kafa lehetett...tokre industrial..."felig lerobbant hangar" 8) a raklap sem rosz otlet.. egy ilyen kornyezetbe nem illik agyon csicsazott design-os dj pult stb....

a hangositas problemaja meg mar mas teszta...(ugyertem lehet hogy tul nagy volt a ter, nemtom nem voltam ott...stb)

mellesleg kulfoldon sok Hc buli lerobbant katakombakban elhagyatott alagutakban (kidekoralva, rendesen, vagy csunyan) stb helyeken vannak...szal ez sincs tavol tole.;D

azert megenztem volna enis.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:47, 26-09-2004 
black hoe rec.

-Lia-: Te voltál lent a tánctéren?

Nem szoktam ok nélkül bulit minősíteni, mi értelme lenne? Viszont mi először fél éjfélkor fontolgattuk, hogy lelépünk.

A hígító szagra én is felkaptam a fejem, de állítólag voltak akik festettek.

Magával a hellyel tényleg nem volt para, indusztriális jellegéből adódóan Raiden szettje még élvezhető lett volna. A Raiden falfirka meg megtisztelő volt Raiden felé, látta?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:14, 26-09-2004 

voltam, igaz nemsokat. Sok bajom nem volt vele, talán kicsit halkabb volt mint az országos nagyátlag.
Ja ja, firkát megmutattam neki, örült mint majom a farkának, először el se hitte h télleg létezik ilyesmi, elég jól sikerült a meglepi :)
Amúgy meg full kivolt rajtunk, magyarokon, mármint pozitív értelemben :) Az összes összetört autót megpróbálta lefotózni, merthogy náluk ilyen nincs 8) Az undergrnd helyszín láttán elkezdte mesélni soksok évvel ezelőtti partyélményeit, majd úgy döntött h zenélés után marad még és nosztalgiázik kicsit...azér jó volt ránézni a faszira, teljesen be volt zsongva :twisted: élvezte, érezte nagyon a partyt
a franciák meg aszonták h ennyire jo helyen még életükben nem voltak :wink:
nekem így ennyi elég is volt h elégedetten és boldogan takarítsam fel a 2400 m2-nyi dzsuvát, hányást, satöbbit :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:45, 26-09-2004 
souljah

A dnb részen a hangosítás télleg nagyon rossz volt, de én NAGYON JÓL ÉREZTEM magam! a kellőnél kicsivel több alkohol elfogyasztása után :vedel:
A hangár először nem tetszett, de miután ráhangolódtam nagyon bejött az underground feeling amit árasztott magából. Raidenre is jó volt ránézni amikor játszott, látszott rajta h iszonyat jól érzi magát. :yee:
Sztem jó ötlet lenne máskor is szervezni itt bulikat, de a hangrandszerrel télleg kezdjetek vmit!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:16, 26-09-2004 
droid

MEGVANAK AZ IRATAIIM!!:taps:
es vannak meg rendes emberek..
koszonom ezer hala :bowdown:
:int:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:39, 26-09-2004 
..ziaaah.. wrote:

:thumbsup:

Post subject:
PostPosted: 21:56, 26-09-2004 
paprikaman

SiRe wrote:
..ziaaah.. wrote:

:thumbsup:

:P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:35, 26-09-2004 
droid

a raklap pont az a részlete volt a bulinak, amit nem fikaznek. eleg indusztiral volt a latvany igy. az erdekes megoldas hogy a dnb dj pult a tancer sarkara kerult, igy onnan a szelen acsorgo ucsorgo emberre lehetett ralatni, en beljebb raktam volna 1 "lakassal". a hang es vizual teljesen a helyszin stilusahoz igazitott (koszos), es jo hogy nem volt hangosabb, mert fajnanak a fulek rendesen. erka szettje utan elszivarogak az emberek a breakbol, es miert kellett 1/2 5re break liveactot szervezni? szomoruan nezett ki h a srac felpakolja a cuccat kb 0 ember elott. massziv lifuzas es tagult pupillak. a hc reszt nem is ertettem, t.anita meg is kerdezte volna "es ez igy hogy".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:25, 27-09-2004 
ujonc

semmi gond nem volt a hellyel , a raklappal :villa: se csak a HANGGAL!!!!! :ah:
ja meg hogy elfogyott a lufi a buláj felénél :tina:

de mindent leszámítva zsííír :yee: volt szerintem voltam már rosszabb bulájba is!

tul bizarr hogy éljen ,tul ritka hogy meghaljon:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:01, 27-09-2004 
ujonc

Sajnáljuk, hogy ilyen formában kellett nektek (akik még nem ismerik) bemutatnunk a hardcore-t, de mi mindent megtettünk, amit ingyen, 48 órán belül megtehettünk. Persze, hogy a hardcore-t nem 20 fős létszámra kell tervezni, de tudtommal nem volt már lehetőség a hátsó kivilágított részre plusz hangtechnikát szerezni. Az a kis erősítő hangfal nélkül, meg az asztali lámpa - amit összesen kaptunk - sajnos nem hangosította be azt a területet.

Azért köszönettel tartozunk a darkside csapatnak a meghívásért, kevesen vannak más szcénábol, akik nyitottak a hardcore-ra!

Mivel a gabberekel szemben ezt kicseszésnek érezzük, és a DnB-seknek is csak negatív képet tudtunk így mutatni, hamarosan csinálnuk kompenzálásként egy ingyenes DnB+HC partyt! A részletekröl elsősorban a http://gabber.kingdom.hu oldalon kaptok majd infót!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:58, 27-09-2004 
droid

spagi wrote:
semmi gond nem volt a hellyel , a raklappal :villa: se csak a HANGGAL!!!!! :ah:
ja meg hogy elfogyott a lufi a buláj felénél :tina:

de mindent leszámítva zsííír :yee: volt szerintem voltam már rosszabb bulájba is!

megfelelo lufimennyiseg utan persze h nincs baj a hanggal :|, de alkoholbol iszonyat mennyiseg kell hogy az embert ne zavarja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:42, 27-09-2004 
pokemon

meg szerencse, h ez kimaradt.. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:44, 27-09-2004 
soulproof

sajnalom h nem lehettem ott raiden biztos jo arc es biztos jo zenei voltak

next time gadget 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:52, 27-09-2004 
NinjaBreakz

Legalább Raiden jól érezte magát :?

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:42, 27-09-2004 
ujonc

Nekem nagyon bejött a hely, filinges volt, ahogy hátul deszkáztak. A hígítószag a graffitis arcoktól jött, én találkoztam vagy hárommal is, akik épp ügyködtek. A hang gáz volt, de ez gondolható volt, a break hangosítása dupla olyan jó volt, mint a d&b-é, de a tánctér a hangár harmadát tette ki, ezért a szemközti falról csak úgy jött a viszhang, a d&b-n meg a hangfalak középről tolták a hangot, így nagyon egyenletlen lett az egész. Le kellett volna választani azt a részt , de ekkora méreteknél ez nem nagyon megoldható.
A hardcore... most nem tudom kifejteni.
Különben élveztem a bulit, csak már a fáradtság nagyon erőt vett rajtam (egy hete alig alszom).

off: Tompo, egész este nem találtunk, pedig reggel 7-ig ott voltunk. Megihattunk volna egy sört. Mindegy majd máskor.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:04, 27-09-2004 
ujonc

A dnben uaz a cucc volt mint breaken, fel kellett volna tekerni az erősítőt... (senki nem szólt)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 230 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]