guerilla crew wrote:
Az nem gond ha savaznak mert nem lehet mindenkinek tetszőt csinálni.
De én azt szeretném ha végre a ZENÉRŐL lenne szó, ami az egésznek a lényege!
Mert ha elhívnánk Aphex Twin-t vajon akkor is a flyer-ről lenne szó?(csak példa)
Nem beszólni akarok mert örülök ha van vélemény (ezt jeleztem is), de jó lenne ha a lényegről is szó esne.
Mert ugye a bulira a zene miatt vagyunk kíváncsiak és ez is egy zenei portál és aki ide beír az is tutira zene függő.
Speciel ha nekem odaadnak egy filccel rajzolt szóróanyagot de azon azt látom, hogy olyasvalamiről van szó amit én szeretek akkor tuti lemegyek és nem érdekel a grafika.
Mi csak egy minőségi klubestet szeretnénk itt összerakni és beletenni minden tudásunkat(és nem kevés pénzt), hogy egy olyasmit tudjunk létrehozni ami nekünk hiányzik a pesti éjszakából és szerintük másoknak is. A flyer is a mi vizuális elképzeléseinket tükrözi és ebben az a lényeg hogy nem másolgatni, utánozni szeretnénk másokat, trendeket követni hanem a saját elképzeléseinket és természetes hogy ez nem mindenkinek fedi az ízlését .
Személy szerint (és nem nagy képűségből) én évek óta Németországba + Hollandiába járok bulizni és még annál is régebb óta gyűjtöm a flyereket és én SZERINTEM a miénk is megállná a helyét.
Mindenki teljes joggal írhatja meg a véleményét (és remélem senkit nem bántottam meg)csak könyörgöm a zenéhez is legyen hozzáfűzni valótok!
01. Ha egy AFX flyerről lenne szó, akár milyen menő dizájn stúdió csinálhatna, akármilyen klassz flyert.... teknicolor barátunk akkor is felvágná az ereit, ha nem vektoros lenne :-)
02. Ha azt mondod, hogy minőségi klubestet akartok összerakni akkor tényleg nem passzol a "filccel rajzolt szóróanyag"
03. "olyasmit tudjunk létrehozni ami nekünk hiányzik a pesti éjszakából" minden elismerésem , de tényleg ... nekem spec. hányingerem van a pesti fúrásokból, a mindenki besértődéséből, meg a "ránkszerveztekbazee" dolgokból .... elég kis hely ez a Budapest ennyi bulihoz, ha tényleg jól csináljátok és tényleg igényes, akkor talpon marad (remélem) , ha nem akkor megy a levesbe ...